Paket za trudnice: Mart 2014. (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...



Poruka


lesica -> Paket za trudnice: Mart 2014. (28.2.2014 19:15:48)

[img]http://www.dodaj.rs/f/2t/8t/1YSwHzKg/0ef216df9709fcadccfcf2d3.jpg[/img]

Svakog meseca ćemo da obradujemo pet trudnica. Pogledajte sadržaj paketića za trudnice i pročitajte kako postati srećni dobitnik jednog od njih! Dobitnike objavljujemo u aprilu 2014. godine.
PROČITAJTE VIŠE O PAKETU I PRIJAVITE SE...

Ovog meseca imamo sledeće sponzore paketa za Trudnice:

_____________________________________________________



- VELIKI SPONZOR -


Veliki sponzor Cryo-Save Srbija poklanja dve Šolje.

Cryo-Save, vodeća internacionalna porodična banka matičnih ćelija, uveliko čuva više od 200.000 uzoraka krvi pupčanika i tkiva pupčanika novorođenčadi kao i uzoraka masnog tkiva odraslih. Ove matične ćelije mogu predstavljati razliku između života i smrti u slučaju budućih opasnosti po zdravlje porodice. Već postoji nekoliko oboljenja u čijem se lečenju mogu koristiti matične ćelije, a njihov će se broj samo povećavati. Upotreba matičnih ćelija iz masnog tkiva postaje sve popularnija u plastičnoj hirurgiji. Vođen svojom međunarodnom poslovnom strategijom, Cryo-Save sada posluje u preko 40 zemalja na četiri kontinenta, sa najmodernijim postrojenjima za obradu i čuvanje u SAD, Belgiji, Nemačkoj, Dubaiu, Indiji, Južnoj Africi i Francuskoj (validacija u toku).

www.cryo-save.com/rs
www.maticne-celije.rs
www.facebook.com/maticnecelije


[img]http://www.dodaj.rs/f/1o/p2/3NUTfpj3/soljac.jpg[/img]


Veliki sponzor Mama Natura poklanja CD sa uspavankama za decu.

Mama Natura je jedina linija homeopatskih proizvoda razvijena specijalno za bebe i decu. Mama Natura o vašoj deci brine kroz paletu od 6 proizvoda: Enterokind, Dentokind, Immunokind, Gastrokind, Dormikind i Kindinorm. Ako vas zanimaju prirodni načini lečenja vaše bebe i/ili deteta na pravom ste mestu!

Enterokind - protiv stomačnih grčeva i nadimanja kod beba i dece
Dentokind - za olakšavanje tegoba tokom nicanja zuba kod beba i dece
Immunokind - jača imuni sistem beba i dece
Gastrokind - kod stomačnih tegoba tokom promene režima ishrane beba
Dormikind - za tretman uznemirenosti i nesanice, namenjen bebama i maloj deci
Kindinorm - za olakšavanje tegoba poremećaja ponašanja
www.facebook.com/MamaNatura.rs

[img]http://www.dodaj.rs/f/19/Rw/1wKp9bAl/1/vodic-za-roditelje-k4-15.jpg[/img]

[img]http://www4.slikomat.com/13/1231/q4q-Outsid.jpg[/img]


Veliki sponzor PHARMALIFE poklanja FITOMAMMA kremu za zaštitu i negu bradavica dojki pre i tokom perioda dojenja. Prirodno i bezbedno rešenje.
Primena Fitomamma kreme:
Preventivno: Vrlo izraženog preventivnog dejstva primenom od 7. meseca trudnoće i tokom celog perioda dojenja, povećava elastičnost i otpornost na mehaničke nadražaje tokom podoja.
Kod prisutnih ragada: Jedinstvena formulacija ima snažno i brzo delovanje na zarastanje postojećih ragada, u kratkom roku (24 h) dovodi do znatnog poboljšanja i dojenje se može nastaviti.

Pharmalife research je farmaceutska kompanija iz Italije sa dugom tradicijom proizvodnje prirodnih dijetetskih i kozmetičkih preparata namenjenih deci i odraslima.

Svi proizvodi su proizvedeni po najvišem proizvođačkom standardu (GMP).

Za sprovođenje farmakoloških analiza i kliničkih studija, saradnja se ostvaruje sa najznačajnijim institucijama koje rade na području fitoterapije (Univerzitet MESSINI, Centar za prirodnu medicinu bolnice u Empoliju, univerzitetski centri u Italiji). Stručni radovi redovno se objavljuju u poznatim farmaceutskim časopisima.

www.lifemedic.co.rs

[img]http://www4.slikomat.com/13/0303/um8-Pfitom.jpg[/img]
_____________________________________________________


- MALI SPONZOR -


Yugomedic poklanja po 3 kesice Venera higijenskih uložaka u mrežici, od potpuno prirodnih materijala, veoma prijatne za nošenje i potpuno neškodljive po zdravlje svake žene.

YUGOMEDIC d.o.o je privatna firma koja se bavi proizvodnjom svih proizvoda od čistog beljenog pamuka 1.klase. Venera higijenski ulošci u mrežici zaslužuju posebno mesto u životu svake žene a posebno kad su u pitanju žene trudnice. To su jedini ulošci od potpuno prirodnih materijala bez ikakvih sintetičkih primesa, plastičnih površina, superabsorbera ili bilo kakvih drugih dodataka. Kao takvi veoma su prijatni za nošenje i potpuno neškodljivi po zdravlje svake žene. S obzirom na svoj prirodni sastav ne izazivaju nikakve upale ili infekcije intimnih delova tela žene. Preporučujemo svakodnevnu upotrebu Venera higijenskih uložaka svim ženama.


[img]http://www4.slikomat.com/13/0630/268-Venera.jpg[/img]


Kikebu poklanja Omot za bebu-Umotaj me! - Apsolutno neophodno u kolicima i u kolekciji Vaše bebe. U ovom omotu će Vašoj bebi biti lepo, toplo i udobno. Ćebe više neće kliziti i bebi neće biti hladna stopala. Koristite omot da nosite Vaše novorođenče kući iz bolnice ili u kolicima umesto ćebeta ili jakne..

KIKEBU je online prodavnica originalnih, praktičnih i visokokvalitetnih proizvoda namenjenih bebama. Nudimo Vam korisnu i modernu opremu napravljenu od prirodnih materijala, šarenih i jakih boja po pristupačnim cenama. Između ostalog Vam nudimo: maramu za nošenje bebe, uložak za kolica, omot za bebu, ćebe za spavanje, ćebe za pod ili ogradicu i šuškave krpice koje će Vašu bebu oduševiti. Svi proizvodi su bezbedni za novorođenčad, izrađeni ručno i s puno ljubavi.

[img]http://www.dodaj.rs/f/4/tM/14h9dDc6/omot3.jpg[/img]
[img]http://www.dodaj.rs/f/2m/Yk/2VlcMMjc/omot5.jpg[/img]
[img]http://www.dodaj.rs/f/7/11v/2mxL1Mru/omot-52.jpg[/img]
[img]http://www.dodaj.rs/f/2/13H/qX4ysDv/omot-naradzasto-zeleni.jpg[/img]

Mella cosmetics poklanja Happy Mama collection: Krem protiv strija, Ulje protiv strija, Melem za negu ispucalih bradavica, Ulje za masažu grudi posle porođaja ili Gel protiv umornih nogu.

MELLA COSMETICS ponudu čine preparati koji su formulisani po zaštićenoj recepturi koja je nastala nakon dugogodišnjih istraživanja na polju aromaterapije. Preparati Mella Cosmetics sadrže biljna ulja koja kožu hrane, povećavaju joj vlažnost i umiruju ispucalu i oštećenu kožu. Potpuno prirodna ulja stimulišu ćelije kože da budu zdrave i funkcionalne, a optimalna preporučena koncentracija i prava kombinacija biljnih ulja su ključ efikasnosti Mella Cosmetics preparata.




[image]http://www4.slikomat.com/10/1201/ik9-mella-.jpg[/image]
[image]http://www4.slikomat.com/10/1102/xy6-RRx8u-.jpg[/image]
[image]http://www4.slikomat.com/10/1102/nfu-2RR.jpg[/image]
[image]http://static1.ringaraja.net/uploads/SRB/articles/1187/large/Mella_cosmetics4d4030a4c7764.jpg[/image]








Prijavite se i srećno!




moja ciklama -> RE: Paket za trudnice: Mart 2014. (11.3.2014 23:09:46)

[sm=bravo.gif]

ali kako glasati[sm=zmeden.gif]




dunja RR -> RE: Paket za trudnice: Mart 2014. (11.3.2014 23:15:29)

Ja sam glasala Ciklamo [sm=bravo.gif]




gugutka -> RE: Paket za trudnice: Mart 2014. (18.3.2014 10:34:55)

Sjajne i korisne nagrade [sm=bravo.gif]




Ana RR -> RE: Paket za trudnice: Mart 2014. (2.4.2014 11:03:45)

Dragi naši,

pre nego što objavim dobitnike martovskih paketa za trudnice, moram napomenuti da imamo diskvalifikaciju. Učesnica sa nick-om Super Vulf je iz igre diskvalifikovana zbog poklapanja sa prošlomesečnim dobitnikom sa nick-om FANTASIA (ista ip adresa).

Molim vas, poštujte pravila u kojima jasno piše:


Za aktuelni paket mogu da se prijave sve Ringerajine trudnice, od 1. do 9. meseca trudnoće. Svaka trudnica može da učestvuje u paketu više puta sa napomenom da ukoliko osvoji paket sledeća prijava može biti za 3 meseca.

A sada, objava martovskih dobitnica:

1. JanjaV sa 175 like
2. Milica cica sa 164 like
3. moja ciklama sa 85 like
4. hepimama sa 72 like
5. Mala Elena sa 45 like


Čestitam dobitnicama!! [sm=smiley1.gif]

Molim da mi na mail info@ringeraja.rs dostavite neki dokument koji potvrđuje trudnoću (izveštaj lekara ili trudnički karton, sa vidljivim podacima, datumom i pečatom lekara). Zbog velikog broja nedozvoljenih prijava prinuđeni smo na ovaj korak. Hvala na razumevanju.




Janja V -> RE: Paket za trudnice: Mart 2014. (2.4.2014 12:21:58)

Bravo [sm=bravo.gif] Bas sam srecna sto sam osvojila paketic [sm=smiley36.gif] Zamolila bih samo da mi kazete kako da dostavim sliku trudnickog kartona i podatke. Hvala.




Ana RR -> RE: Paket za trudnice: Mart 2014. (2.4.2014 12:40:25)

Draga Janja, možete poslati na mail info@ringeraja.rs.




Janja V -> RE: Paket za trudnice: Mart 2014. (2.4.2014 12:50:47)

Poslala sam. Nadam se da je sve kako treba.




New Mom -> RE: Paket za trudnice: Mart 2014. (2.4.2014 15:05:57)

Cestitke![sm=bravo.gif]




moja ciklama -> RE: Paket za trudnice: Mart 2014. (2.4.2014 15:11:47)

Hvalaaaa.




Anoniman -> RE: Paket za trudnice: Mart 2014. (3.4.2014 23:15:09)

Postovani,uopste neznam zasto sam diskvalifikovana. Osoba sa nick-om Fantasia je moja snaja i ona mi je pokazala kako se pravi profil i zajedno smo popunile sta treba jer je ona dobila paket u proslom mesecu. Ja sam trudna od januara meseca i nisam jos uvek iskusna sa svim ovim. Njoj je druga trudnoca i zamolila sam je da mi pokaze kako funkcionise prijava,glasanje i ostalo. Pored toga u mojoj kuci je veliko renoviranje i nemam interner vec neko vreme tako da moram da koristim njen kompjuter. Ja kao osoba zaista postojim i mislim da treba da se ispravi ucinjena nepravda! Jedino sta znam da uradila sama to je, da je prosledila moj link svojim prijateljima da glasaju za moj komentar. Unapreh zahvalna Slavica Madic Stamenkovic.




Ana RR -> RE: Paket za trudnice: Mart 2014. (8.4.2014 10:24:02)

Molim dobitnicu Mala Elena da do kraja dana pošalje potrebnu dokumentaciju na mail info@ringeraja.rs

Ukoliko to ne učini nagradu ćemo proslediti sledećoj učesnici sa najvećim brojem glasova.

Hvala.






Anoniman -> RE: Paket za trudnice: Mart 2014. (8.4.2014 13:17:59)

Nagradu treba da vratite onome od koga ste je oduzeli. Jer i sami znate da nije varala!




lesica -> RE: Paket za trudnice: Mart 2014. (8.4.2014 13:21:12)

Super Vulf, nadam se da sam bila jasna u našim prepiskama preko maila. [sm=smiley1.gif]

Hvala!!!

To što ste naknadno, posle diskvalifikacije poslali podatke kojima smo razjasnili neke činjenice, ne menja odluku o istoj. Nama je na portalu jedan od osnovnih načina da proverimo validnost, poklapanje sa drugim profilom, što se u Vašem slučaju desilo. Samim tim to za sobom povlači diskvalifikaciju!!!
Kao i blokiranje naloga!!!




Janja V -> RE: Paket za trudnice: Mart 2014. (10.4.2014 11:59:49)

Da li neko zna kada treba da stignu paketi?




Ana RR -> RE: Paket za trudnice: Mart 2014. (10.4.2014 16:46:41)

Draga Janja, paketi se šalju sutra pre podne, trebalo bi da stignu u subotu ili najkasnije u ponedeljak [sm=smiley1.gif]




Janja V -> RE: Paket za trudnice: Mart 2014. (10.4.2014 18:36:06)

Hvala. Bas sam nestrpljiva [sm=smiley1.gif]




moja ciklama -> RE: Paket za trudnice: Mart 2014. (12.4.2014 9:13:20)

Dobro jutro!
Nisam se skoro ovoliko obradovala nečemu što nisam kupila!
Ustao mm, i ide zamnom i govori: "Stvarno to nisi platila?" [sm=smiley36.gif]
HVALA RR I SVIMA KOJI SU GLASALI.

[img]http://www.dodaj.rs/f/2y/jZ/2dcDpa0D/1/paket.jpg[/img]
[img]http://www.dodaj.rs/f/6/QE/1WhTN92M/paket-1.jpg[/img]




lesica -> RE: Paket za trudnice: Mart 2014. (12.4.2014 9:18:27)

[sm=bravo.gif]




Ana RR -> RE: Paket za trudnice: Mart 2014. (12.4.2014 9:29:28)

Jeeej [sm=bravo.gif]




Milica cica -> RE: Paket za trudnice: Mart 2014. (12.4.2014 12:33:06)

Stigao paket,hvala sponzorima i Ringeraji[sm=smiley1.gif]
[img]http://www.dodaj.rs/f/3x/KL/aMLeaWJ/img4362.jpg[/img]




Janja V -> RE: Paket za trudnice: Mart 2014. (12.4.2014 20:06:53)

http://www.dodaj.rs/f/22/c9/35ufAcCQ/dscn1451.jpg
Paket je divan. Hvala!




Stranica: [1]