Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 3/14 [chat] (30.3.2014 5:19:45)
|
Dobro jutro mame. Viktori nemam astmu ali znam par ljudi koji se pate sa njom i verujem da je bas jako strasno. Zao mi je, nadam se da vas nece ponovo strefiti tako nesto. Po starom vremenu je 4 a po novom je 5. Tako da nisam ustala bas jako rano[sm=jezicek.gif]. Dunja je konacno spojila 7 sati sna, eto pre sat vremena je pila malo vode i nastavila, tako da su konacno izgleda prosle agonije sa cetvorkama. Mislila sam da necu preziveti izbijanje cetvorki[sm=smiley36.gif]. Mi danas idemo na rostilj kod nekih prijatelja da nam se deca malo druze. Juce smo Dunja i ja bile malo na igralistu, bas je bilo sjajno svidja joj se i klackalica i tobogan i ljuljaska (a kuci nece da se ljulja na ljuljasci). Jako mi je smesna, cak se razmisljam da nabavim trambolinu jer se u igraonici nije htela skinuti sa nje pre nedelju dana i jako voli da skace i pada po krevetu. Moram da joj nabavim neke nove igracke, zanimaju je lego kockice zbog bata Noleta. Kupila sam joj tiganj (pa joj kazem da je to delimano tiganj ahahaha lupetam svasta) i neke tanjirice, plasticnu viljusku, kasiku i noz i soljice i neko plasticno voce i povrce. Sinoc je medu hranila i tako ga vucarala sa sobom, cak je sedeo i pored nje dok je ona bila na nosi. Nikako nas dve da krenemo u neku vecu akciju po dvoristu, ili nas vreme zeza ili neke druge obaveze tako da nam ove nedelje ne gine zesci rad napolju. Nemam za nju adekvatne alatke, ima ona kao neke grablje i neku lopaticu ali su jako male tako da moram ipak neku vecu kanticu i lopaticu da joj uzmem jer kod nje izgleda vazi "Srbija se saginjati nece"[sm=jezicek.gif]. Odoh mame da nalozim jednu vatru, ishladi se kuca preko noci. Puno vas pozdravljam
|
|
|
|