Torbica -> RE: Razgovori mama 3/14 [chat] (11.3.2014 9:57:57)
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Nego znam da ce mame da me streljaju jer opet potezem vrtic ali sta cu. Znate li vi da neke vaspitacice lepo puste decu da se izvijaju i preznoje a onda lepo najlepse otvore prozore da se deca prehlade da imaju sto manje njih u grupi. Da da... Pa sad izvolte. Posle onoliko price u odgovarajucoj temi, ovo je potpuno nepotrebno, ne prilici.. Ja cak i ne razumem takve komentare i sta hoce time da se pokaze. No, pisala sam nasiroko o tome tamo gde mu je mesto, tako da nema potrebe ni za jednom reci ovde. Osim [sm=smiley22.gif][sm=smiley21.gif] Moje troje dece u tri razlicite sobe u vrticu su hvala Bogu zdravi, Idu bez prekida uglavnom, ove zime nijedna temperatura. Decaci su imali po jednu epizodu, jedan bronhitis, drugi laringitis i oba su prosla samo sa inhalacijama. Mama Micki, ja nisam pristalica kortikosteroida sa antibiotikom (dexamethason/neomicin) jer iako naizgled smiri upalni proces na potpuno neprirodan nacin, kod dobrog dela dece ni ne uradi nista. Ako je nosic u pitanju, pogledaj u temi Curi nos, kaslje, tamo smo pisale dosta o tome. Inhalacije su ok, videces sutra sta kaze pedijatar, a za nos takodje inhalacije efedrinom pomognu. Ako ima slajma, obavezno nesto za sekret tipa Bisolvona, Fluimucila. Ja cu danas decije ormare da pretabam, pozdrav svima! Poc, ja sam isto na prirodnim varijanatama, tj deci dajem sveze cedjeno voce, i svakodnevno manastriski prirodan med.
|
|
|
|