jovicaa -> RE: Razgovori mama 3/14 [chat] (16.3.2014 9:05:21)
|
malo je reci da maksim ima godinu i 4 meseca i 9 i po kila, to je jaaaako malo, to sto kaze sanjica sva rebarca mu se vide, a noge i ruke su mu ocajno tanke. mislim da bi neke zabrinutije mame poludele od brige, da im je tako mrsavo dete. i to sve od viroza, evo vec tri nedelje ni jedan jedini dan nije zdrav. prvo bronhitis sa upalom uha, pa se vratio taj bronhitis opet, pa onda opet za redom jos jedan bronhitis, pa upala pluca, a sad su mu i usi opet crvene iako je pod antibioitikom, tako da znam o cemu pricas... malo je reci da sam ocajna koliko je bolestan. znaci kontstanto vec mesec dana, a i cele zime je bio bolestan. ove zime su virusi podivljali definitivno, ovo nije normalno. ne brini se zbog mrsavosti, sve ce on to nadoknaditi. ja sam imala strasnih problema sa krajnicima kao dete, ali meni nisu vadili, nego sam se tako mucila sa upalama, svaki mesec. moja mama je bila protiv vadjenja, iako je bila losa situacija, i neki lekari su tvrdili da ce mi se smiriti i stvarno mi se smirilo u pubertetu, sad imam retko upale grle, najvise 2 godisnje. kad je jaka upala krajnika desava se da se toliko povecaju da dete ne moze da jede, desavalo mi se to. ali smire se kada prodje upala. e sad ne znam kako je kod vas.. samo znam da se kod upala to desava.
|
|
|
|