RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

Trcosava -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (31.3.2014 19:14:24)

IZVORNA PORUKA: wivern

Evo ja to npr savrseno shvatam, ali se ipak uporedjujem sa drugima pa krenem da paranoisem [sm=smiley36.gif]. Ali me brzo prodje ako je za utehu.
A zbog tog paranoisanja i izbegavam ovu temu [sm=smiley36.gif], ali zato imam licnog terapeuta preko skype-a :))))))

Koja si ti srećnica! Još ako je dobar woohooo [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

degu -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (31.3.2014 19:25:33)

i meni je prošlo prvo tromesečja bez mučnina, bez povraćanja, al onda ni to za nas tripere ne valja [sm=smiley36.gif] onda brinemo jer nema simptoma.
Andjela draga moja sve sam ti rekla šta mislim, mazi tibu i ne razmišljaj [sm=smiley31.gif]
Cecana ako si se odlučila za onu metodu iz krvi stvarno nema potrebe da ideš na EUZ kod Novakovke. Eventualno u 24. n da ti odradi detaljan pregled srca. Inače je dr-ka divna, najlepši momenat u trudnoći mi je bio pregled kod nje, kad smo mm i ja zajedno gledali bebicu kako zeva, maše, kad smo saznali da je sve ok i da je curica [sm=smiley27.gif]
Von tako sam i ja u 12.n oset_ila nešto ispod pupka dok sam sedela 2 sata i čekala pregled za dabl, al rekoše mi da sam pobudalila [sm=smiley36.gif] a onda sam isto to oset_ila sa 16 +1 i to se onda dalje nastavilo svakodnevno. E sad da li je ono bilo nešto ili ništa ko će ga znati.
Daco dobro nam došla u ove divne teme [sm=smiley31.gif]
Grlim vas sve debelice!!!!

Ushtipak -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (31.3.2014 20:20:17)

Ja otisla na CTG, kad ono, nemaju papira i ne rade! [sm=hudicek1.gif] Nestao im u petak... Totalno sam se smorila. Posle pozvala moju dr iz porodilista, ona kaze da se i kod njih zakazuje i da na kraju krajeva ne moram ni da idem sad kad za dva dana imam prijem u bolnicu pa ce ionako da mi rade. Shvatam ja to, ali ipak sam se sokirala [sm=smiley13.gif] Ne znam kako da vam javim kad se porodim, pitanje za administratore? Jako mi je usporen telefon, nekad po sat vremena ne mogu na fejs da se ukacim, a na RR samo dolazim preko lap topa koji necu nositi. Da mi neko da broj telefona na PP da posaljem porukicu? [sm=smiley1.gif]

vonavoj -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (31.3.2014 20:37:43)

Vidis degu,svasta nam je slicno u trudnoci,prvo rana O..nismo joj se nadali,tj,da cemo [sm=nosecka.gif]..sad i pokreti![sm=smiley36.gif]..ja znam kako to izgleda!

dijana1* -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (1.4.2014 5:11:38)

Nova tema za april KLIK [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 34 35 [36]