RE: Lepe vesti (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Čestitke

Poruka

Snelle -> RE: Lepe vesti (30.8.2012 13:37:38)

LJ, u svojoj firmi je potpisao ugovor? Kažem ja posle kiše dođe sunce [sm=smiley2.gif]

Anoniman -> RE: Lepe vesti (30.8.2012 14:01:53)

Koliko lepih vesti!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

minna -> RE: Lepe vesti (30.8.2012 14:15:23)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ja od sutra na odmoru posle godinu dana, konacno!

lanajelena -> RE: Lepe vesti (30.8.2012 15:16:00)

IZVORNA PORUKA: Snelle

LJ, u svojoj firmi je potpisao ugovor? Kažem ja posle kiše dođe sunce [sm=smiley2.gif]

Daaaaa[sm=smiley1.gif]...konacno nesto lepo i kod nas bila sam pod stresom 3 dana

pandina -> RE: Lepe vesti (31.8.2012 20:05:37)

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Cestitam Pandina i mm je danas potpisao ugovor i kolo srece se okrenulo ona koja ga je maltretirala i pokusavala da mu namesti otkaz e pa od danas je on njoj sef [sm=smiley1.gif]

Hvala! Cestitam i ja tebi, odnosno vama :)

Anoniman -> RE: Lepe vesti (31.8.2012 20:09:07)

Nama su obećali da tokom sledeće nedelje isplate sva dugovanja i da nadalje možemo da očekujemo redovne isplate. [sm=bravo.gif]

pandina -> RE: Lepe vesti (31.8.2012 20:14:31)

Volim ove finansijske lepe vesti [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Lepe vesti (1.9.2012 16:22:30)

MM od pocetka oktobra prelazi da radi u Srbiju tj BG i sve su sanse da ce ovde i ostati. Ja se radujem zbog Gileta a za sebe jos uvek ne znam [sm=smiley36.gif] Prakticno nikad nismo ziveli zajedno duze od mesec dana (sem jednom par meseci, al aj to je suvise krato da na to racunam)

minavb -> RE: Lepe vesti (1.9.2012 16:32:48)

Bice vam divno [sm=smiley1.gif]

liliana -> RE: Lepe vesti (1.9.2012 17:56:25)

Ja, od silnih ružnih dešavanja u mom životu, ne stigoh da vam se pohvalim:
Moja sestra od strica je trudna!!! Prije 5 god je bila trudna i izgubila bebu u 5. mesecu trudnoće. Od tad nikako nije mogla da zatrudni. Evo je sad trudna moja debela!!![sm=sloncek.gif] Tina je rekla "beba-seka" pa ćemo videti!!![sm=smiley1.gif] (mada je to sad nebitno).
A da, to je ona moja sestra za koju je moja sveki stalno pitala iam li što novo kad god bi me videla i uvek je govorila da je kod nas nasledno da ne možemo imat djece!!! E, pa stvarno je nasledno!!! [sm=jezicek.gif]

Lilla -> RE: Lepe vesti (2.9.2012 0:06:14)

Danas sam postala tetka [sm=smiley1.gif] Tako sam sretna, iako tu srecu pomalo kvari to sto je beba u inkubatoru. No, nadam se da ce moja curica biti super.

Olga75 -> RE: Lepe vesti (3.9.2012 8:48:08)

cestitam svimaaa , pogotovo tetkama [sm=bravo.gif]
i ja kao tetka da se pohvalim Nadja je prohodala [sm=sloncek.gif]
i da udenem , nije neka lepa vest ali
danas je matorom rodjendan [sm=smiley36.gif]

New Mom -> RE: Lepe vesti (3.9.2012 8:50:59)

Pa srećan mu rođendan![sm=smiley1.gif]

Olga75 -> RE: Lepe vesti (3.9.2012 8:54:01)

e pa hvala [sm=smiley31.gif]
posto ima 100 godina od danas ga prebacujem ga na zdravu hranu a poklonicu mu vijacu neka skine stomak [sm=smiley36.gif]

jance -> RE: Lepe vesti (3.9.2012 9:04:06)

[sm=smiley36.gif] pa srecan mu rodjendan...

ja sam juce dobila 4kom trudnicke garderobe iz germanije o kakvoj sam u prvoj trudnoci mogla samo da sanjam! konacno kad se obucem i izadjem iz kuce licim na zensko (sa kipecim salom i stomakom, al koga briga) a ne na nesto sto nosi siroke bagy farke i muzeve majice....

bojanica7 -> RE: Lepe vesti (3.9.2012 9:17:22)

jance, cestitam! [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]

Brand new mama -> RE: Lepe vesti (8.9.2012 3:45:22)

Nemam vremena da svim devojkama cestitam na bebicama-tako da svima lepotancicima i princezama saljem[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif],kao sto i mojoj generaciji cestitam sto se upisala u nove trudnice[sm=bravo.gif].Snele,vidimo se uskoro u temi "Brak i dvoje male dece"[sm=smiley36.gif]
Moja najbolja prijateljica se porodila i sad cekamo da Pera dodje iz porodilista pa da ga vidimo bar preko kompa.
Svima zelim da budete zdravi i radosni[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]

Snelle -> RE: Lepe vesti (8.9.2012 16:50:02)

IZVORNA PORUKA: Brand new mama

Snele,vidimo se uskoro u temi "Brak i dvoje male dece"[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif] Mislim da sigurno necu pisati nesto sto vec niste sve ostale napisale, tesko da ce se kod mene nesto razlikovati [sm=smiley1.gif]

PoisonEve -> RE: Lepe vesti (8.9.2012 16:57:09)

Snellle, trudna si?[sm=smiley3.gif]
Pojma nisam imala, cestitke draga, sve najlepse[sm=smiley31.gif]

Jeca* -> RE: Lepe vesti (8.9.2012 18:48:50)

Sneleeeeeeeee divnoooooo [sm=bravo.gif]

mtajcica83 -> RE: Lepe vesti (18.9.2012 15:45:57)

Sad mi je javio jako dobar drug da se zeni za dva mjeseca[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]..Jako sam sretna zbog njega jer je divan decko, vrijedan i dobar ,, Najjace od svega je sto je to ustvari drug od mog muza, pa ce mu on i biti kum....Medjutim, bas me briga, sto ce on biti tamo,danas mi je ova vijest uljepsala dan[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Lepe vesti (31.10.2012 22:57:54)

Možda će nekome biti smešno što ovo mene raduje, ali upravo sam pročitala u novinama da se u Kini priprema ukidanje "politike jednog deteta". Od 1980. godine u Kini je uvedena politika prema kojoj jedan bračni par sme da ima samo jedno dete. Sve druge trudnoće morale su biti nasilno prekinute, jer zakon nije dozvoljavao više od jednog deteta [sm=smiley13.gif]. I evo, posle više od 30. godina te tužne politike, napokon se ide u smeru ukidanja iste i mene je to baš obradovalo. [sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Lepe vesti (31.10.2012 22:58:57)

[sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Lepe vesti (31.10.2012 23:20:36)

IZVORNA PORUKA: Trt Milojka

Možda će nekome biti smešno što ovo mene raduje, ali upravo sam pročitala u novinama da se u Kini priprema ukidanje "politike jednog deteta". Od 1980. godine u Kini je uvedena politika prema kojoj jedan bračni par sme da ima samo jedno dete. Sve druge trudnoće morale su biti nasilno prekinute, jer zakon nije dozvoljavao više od jednog deteta [sm=smiley13.gif]. I evo, posle više od 30. godina te tužne politike, napokon se ide u smeru ukidanja iste i mene je to baš obradovalo. [sm=bravo.gif]

Zakon nije baš zabranjivao rađanje više dece ali se na svako posle prvog plaćao porez.

Anoniman -> RE: Lepe vesti (31.10.2012 23:30:07)

Nije bio porez, već ogromne kazne, ostajanje bez posla i konstantna tortura službe za planiranje porodice. Porodica koja se usudi suprotstaviti se politici jednog deteta plaćala je KAZNU, a ne porez, a kazna je iznosila (i još uvek iznosi) oko 26 000 evra. Ukoliko ne platiš milom, dolazi do prinudne naplate dugovanja. Ova kazna je poznata kao „taksa za društveni odgoj” i zamišljeno je da njenim uplaćivanjem državi budu pokriveni troškovi života drugog deteta. Zbog tako rigoroznih mera u Kini se godišnje izvede 11 MILIONA abortusa. Žene u Kini triput godišnje obavezne su da obave ginekološki pregled da bi se utvrdilo da nisu u drugom stanju. Posle prvog porođaja prinuđene su na unutarmateričnu kontracepciju, sterilizaciju i abortus.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>