Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama -4/14 [chat] (16.4.2014 7:20:47)
|
Dobro jutro mame. kod nas svasta bilo ovih dana pa se nisam ni javljala. D i ja smo bile bolesne, tri dana nisam mogla da joj skinem temperaturu, ali nismo isli kod lekara. Temperatura neka dosadna ali nije bila velika oko 38 (samo je jednom bila preko 38), a ona kad legne da spava pocne da se trese, trza, ma bunca bukvalno. Jako je lose podnela tu temperaturu. Na kraju posto joj sirup uopste nije obarao temperaturu stavim joj cepic i gotova prica. Spala temperatura i kraj. I ja sam imala temperaturu jedno vece, sto je bas cudno za mene jer ja retko retko kad imam temperaturu (mogu an prste da nabrojim koliko sam puta u zivotu imala temperaturu). Ocito neki virus sa dosadnom temperaturom. Drzala sam casove ovih dana, za vikend kao blesava, sva sam se usedela od casova. Vec mi i dosadilo. Danas opet casovi i standardne aktivnosti. Idem da smislim sta cemo za dorucak. Pozdrav mame suki nemam pojma morace neka mama s iskustvom to da ti kaze. Ja bih recimo dojila cisto da se smanji pritisak u grudima, znaci jako kratko pa posle dodala ad, da se ne nasisa dovoljno pa da uzme jos i ad. Nemam pojma da li je to ispravna logika[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|