jole82 -> RE: Razgovori mama -4/14 [chat] (24.4.2014 9:01:20)
|
Dobro jutro mame T u vrtiću...definitivno ne plače više...čak se i veseli kad prilazimo zgradi.. Juče smo imali tu radionicu...bila gomila nekih šatro stručnjaka koji su snimali, slikali i posmatrali dečju igru skrivalice..citav poligon je bio postavljen..a tete su ih zvečkama navodile na skrivene predmete, koji su oni izvlacili (kese, trake, marame, loptice, čepove od flaša) baš je bilo lepo...T nije prilepčila..igrala se što sama što sa još jednom drugaricom kaoja joj ne najbliža po uzrastu (starija 2 meseca)...ostali su oko 2 godine..jedan bata je jurio da je poljubi, pa je bio malo grublji..udarili su se glavama pa se T razbesnela[sm=smiley36.gif]..i nju su snimali zasebno kako izvodi "trik" sa lopticama..ubaci ih u kutiju, zatvori je i digne prazne dlanove pogleda okolo..pa ih onda uzme iz kutije i pokaže[sm=smiley36.gif] Pohvalila je psiholog da je vrlo kreativna za svoj uzrast, samostalna i sigurna u sebe, s obzirom da sam ja bila tu i nije se kačila za mene već me je samo izdaleka pogledom i gestovima obevaštavala o toku svoje igre...kao i da razume koncept grupe i hijerarhije, jer kad joj starije dete uzme igračku ona se samo okrene i ide dalje, a kad joj mladji uzmu posebno ako su devojčice ona se bori za igračku i uzimas je nazad..baš sam ponosna na nju [sm=smiley27.gif] Dijo slažem se za ženama i Trćom (Trća je posebno, ne zato što nije žena[sm=smiley36.gif] već se odnosi na ovo za ujed buve) NM još malo, još malo... Stvarno ova glupa kiša me već nervira..
|
|
|
|