jole82 -> RE: Razgovori mama -4/14 [chat] (29.4.2014 15:14:46)
|
Torbi..ti si ipak majka sa višestrukim iskustvom, a i lekići su ti struka... Pa molim te mi objasni sledeće... T je ovih dana do AB imala do 38,5 max i to jedan put..ostalo je bilo oko 37,8-38,2...sinoc u 19h počela da pije AB (na 12 sati) oko 21 38,5...jutros 38,9 (dala sam eferalgan..spala je skroz)pa posle 6 sati 39,3..[sm=zmeden.gif] Ona se da kažem normalno ponaša sem što je malo nestabilnija u hodu i padne po koji put, al smeje se i igra...mislim navodim sve ovo čisto da stekneš utisak kako podnosi tu temp..i idalje balavi ko blesava i počela je da glodje gumene kocke koje nije glodala par meseci (ništa nije glodala u stvari) juče je mene ujela za ruku..mm-a popodne i mene opet jutros za nogu... Ne mislim da mi je dete postalo zver...nego to je radila preee kad su joj rasli zubi[sm=zmeden.gif] Ne znam koliko treba AB da deluje...al eto počela je sinoć u 19h..a temp sve viša i viša?! Možda je rano za bilo koje pitanje...ali da li ovo tebi liči na bakter. inf...ili će biti da je virus koji se eventualno poklopio sa zubima..il samo zubi (meni manje vervatno...jer t traje 5. dan) Po krv.slici radjenoj juče: Le 9,7 ..prošli put 12,1 kad nije dobila AB GR 5,6 (1-8,5) GR% 58,1 (20-45)...prošli put 68,2% kad nije dobila AB CRP 6 (<6) Sve ostalo kako treba... Iyvini molim te [to te opet davim..počinjem opasno da sumnjam..možda grešim[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|