Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama -4/14 [chat] (9.4.2014 21:58:47)
|
Dobro vece mame. Sanjice odvedi je u privatnu lab da joj urade bris. Znam jednu mamu cija se beba tako mucila i ona zena uzela na kraju stvari u svoje ruke. Promeni pedijatra, mozes i to. Ja smatram eto da mi imamo srece sa nasom dr, ma i preko telefona kad je zovem uvek uvek mi je zena posvetila paznju, kad odemo sve nas ispita, D pregleda detaljno. cak mi kaze "mama pisite kuci na papir sta sve zelite da me pitate da ne biste zaboravili". Zena je fenomenalna. I plus mi je cak dva puta dala upute i rekla ako joj ne bude bolje za par dana idite (jednom jer joj je oko krmeljalo a drugi put zbog nekog lokalnog osipa) cak je nisam ni vodila vec je sve proslo u roku od par dana. Ne razumem sto je tolki problem ispisati uput. I jos nesto. Sanjice svaka ti cas_t na energiji i sto uspevas o svima da se brines a tebi nije dobro. Majka sve moze. Ti si samo jos jedan dokaz toga. Mm mi nije stigao kuci, u Bg je. D spava od osam. Ja cu sad u krevet. Ovo glupo vreme nas je drzalo u kuci. Nema sanse da promolimo nos napolje od vetra ali ajd bile smo malo poseluse, vodila sam je da se druzi sa jednim njenim drugarom, iako je on danas bio katastrofa raspolozen, vreme valjda uticalo na njega, pa je D stalno nesto maltretirao, al nije ona puno marila[sm=smiley36.gif], cak ga je i ljubila i mazila, i davala mu igracke, kao da je htela da mu pomogne da se odobrovolji (njih dvoje su nesto kao najbolji drugari). Posle smo bile do moje strine i D da vidi njenu omiljenu tetku. A i moja D je danas spavala dva puta, i opet legla rano. Smlatili je oblaci. Odoh da vidim sta jos ima novo na rr. Sad sam pogledala onaj snimak iz teme bojkot vakcinaciji i bas sam se i nasmejala.
|
|
|
|