RE: ApRRilska kafanica [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Olga75 -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (24.4.2014 5:25:41)

jutroooo [sm=smiley36.gif]
ajde ustajanje evo vec svice [sm=smiley36.gif]

dijana1* -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (24.4.2014 5:28:02)

Jutro Oldzi, ima li kafice ili da jos cekamo[sm=smiley36.gif]
meni san ni na vidiku[sm=smiley29.gif]
vidim da ce danas biti ko rano rani ceo dan zeva[sm=smiley36.gif]

Olga75 -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (24.4.2014 5:31:42)

ma ja vec popila svoju [sm=kava.gif]
ispratila matorog i svekrvu i sad da se vracam u krpe da se ne vracam a i kafu sam popila

Trcosava -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (24.4.2014 6:59:59)

[sm=zz_sleep.gif] jutro

jeste vas dve na nekim drogama[sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (24.4.2014 7:36:48)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Jutric i od mene! Ja pijem kaficu uz kisicu ajd da bude smao danas pa cu preziveti.

Trcosava -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (24.4.2014 7:48:16)

Ovde je vreme katastrofa danima. Konstantno oblačno i svaki dan makar malo padbne kiša. Iskreno se nadam da će oko 1. maja biti bolje!

Meisje -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (24.4.2014 10:39:49)

Jutro[sm=kava.gif]ne znam je l smem da kazem da je ovde divno vreme vec danima[sm=smiley1.gif]
Jos nisam doruckovala, ne mogu od nje samo trazi I kuka da joj dam, ali sad ce da zaspi pa cu na miru
Lep dan svima[sm=zz_skip.gif]

Brand new mama -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (24.4.2014 11:06:32)

Olga,ti si gora i od mene:) Mi smo se pobudili u 6:15,od 7:25 smo vec bili na putu ka vrticima,od 8:30 sam na kursu(obnavljam znanje iz excela i power point-a,ali mi je malo sporo-nemojte reci predavacu) Uzas je samo sto nisam doruckovala(sem jedne banane) a popih 3 kafe... sad je pauza pa malo cituckam...jos sat vremena pa palim dalje:) Ovdje je suncano.....juce je padala kisa popodne,ali danas je vedro i divno:)

Meisje -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (24.4.2014 11:24:55)

E pa ako cemo tako i ja sam bila budna od 6h do 7h cak sam i jednu kaku presvukla! [sm=zz_nerd.png]

Inace Excel je zeznut ako hoces one funkcije da naucis,a rad sa tabelama nije tezak,samo treba cackati i isprobavati. U svakom slucaju vrlo interesantno

mali_mis -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (24.4.2014 11:34:38)

Jutro [sm=kava.gif]
Kod mene u zgradi je bilo veselo. Nekom biseru su zagorele przenice, pa umesto da otvori prozor i dim izadje napolje, taj isti biser je otvorio vrata od stana, pa se citav ulaz napunio dimom [sm=smiley29.gif] Na kraju su nam i vatrogasci dosli, bas brzo. Uspela sam da snimim jednog mmmmnogo zgodnog vatrogasca, piletina, jos mi je u prolazu rekao "Dobar dan", a ja u spavacici [sm=smiley9.gif] Srecom na kraju je sve ostalo na tome da je nekom zagoreo dorucak.
I tako...

Olga75 -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (24.4.2014 11:35:45)

Meisje , ja kas sam imala zvercicu tih meseci spavala sam do devet [sm=zz_mstickle.gif]
dam joj sisu kad krene da se koprca i slafenziii
a sad ustala sam ja jos ramije al mi bilo spramota da visim na forumu da me ne optuze za kojesta [sm=jezicek.gif]
do sad sam odradila sve i mogu da kuliram ( tela sam da napisem ono drugo al nEje lepo nikako [sm=smiley36.gif]
i vreme je za drugu kafu samo da znate
pa ako ima mladjih a ima jer sam ja skoro pa najstarejas kuvajte da ne podviknem

Meisje -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (24.4.2014 12:01:23)

Mali mis,mogao je da svrati i tebi da ugasi pozar[sm=zz_hot.gif]
E bas veselo..

Olga[sm=zz_mad1.png]
Ne procitah ceo post..[sm=smiley36.gif]
I ja sam primenjivala taj sistem do skoro ali sad nece..mozda je faza...

Kakvo kuvanje,ja sam juce kuvala,ne mogu sad opet!!

Olga75 -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (24.4.2014 12:04:57)

ma sta ti bogati nije jasno , kazi teta Olgi [sm=smiley36.gif]
ma kad se ujutru probudila je je stavim kod mene u krevet i dam sisu , onda se ona prihvati ( to je bilo oko pola sest - sest ) i zaspi i ja je ostavim da spava pored mene
ako i ustanem ranije od devet stavim joj velikog medveda - da oseti da ima nesto pored a i da ne padne s kreveta [sm=smiley36.gif]
naopako da ne mogu savladati tako maJo dete [sm=smiley36.gif]
a inace sam ja bila sa njom u to vreme sama danima

Meisje -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (24.4.2014 12:08:24)

Hihihi,kao sto rekoh,primenjivala sam i ja taj sistem do skoro,osim medveda,koristim obican jastuk..al sad nece,cak ni dudu!

Al zato imam slobodno 1,5h do 2h sad,uvek toliko spava jutarnju smenu

Trcosava -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (24.4.2014 12:11:28)

Evo Oldži fuka
[img]http://www4.slikomat.com/13/0424/aue-grand-.jpg[/img]

Ja ipak ne moram da radim do 5. maja [sm=jezicek.gif]

U to ime sam otišla do vrtića, platila slike, vežbe i do prodavnice. PA polagano do kuće. Sad da odmorim 10 min, pa odo da posadim začine i jagode. Pa sudovi da se operu i opet malo odmora, pa polako opet po dete u vrtić [sm=jezicek.gif]

Lu -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (24.4.2014 12:28:36)

Dobar dan[sm=smiley1.gif]
Trco slobodno se poslužim?[sm=smiley1.gif]
Kiša ne prestaje od njuče ujutro bojim se za vrt da mi sve ne strune u njemu a trava je kao i povrće a ništa joj ne mogu trenutno[sm=smiley13.gif]
Ručak se kuha, reciklirala sam Uskršnja jaja (ogulila ih i vratila kokama da pojedu[sm=smiley36.gif] )
Nemam nikakvih planova za danas...

Trcosava -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (24.4.2014 13:10:35)

Naravno da da Lu!

Ja posadih moje mini jagode i začine. Sad opet malo da odmorim [sm=jezicek.gif] pa redom dalje.

Ovde sad nema kiše, a mačku ću da prebijem - sve mi iskopala peršun što sam posadila u kantu da imam za zimu i sve semena gore. Šta da radim, valjda će neki da isklija [sm=jezicek.gif]

minna -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (24.4.2014 15:13:37)

IZVORNA PORUKA: Lu

Dobar dan[sm=smiley1.gif]
Trco slobodno se poslužim?[sm=smiley1.gif]
Kiša ne prestaje od njuče ujutro bojim se za vrt da mi sve ne strune u njemu a trava je kao i povrće a ništa joj ne mogu trenutno[sm=smiley13.gif]
Ručak se kuha, reciklirala sam Uskršnja jaja (ogulila ih i vratila kokama da pojedu[sm=smiley36.gif] )
Nemam nikakvih planova za danas...

Nema me danima, upadoh na kratko da vidim sta se kuckalo i sad crkavam od smeha na ovo[sm=smiley36.gif]
Sad mi je zao sto me nema cesce. Od sutra sam na odmoru pa mozda svratim da otkucam koju rec. Poz od padobranca[sm=jezicek.gif]

Lu -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (24.4.2014 15:17:47)

Pa šta ću s njima[sm=smiley36.gif]
Meni to nije jestivo ni nakon jednog dana na sobnoj temperaturi.
Ima sad da sipaju jaja [sm=smiley4.gif]

lesica -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (24.4.2014 15:18:54)

Minna,( sad i ja kao padobranac [sm=smiley36.gif] ) skokni deder u temu kafa u bg-u

Devojke, grl, cmok [sm=smiley36.gif]

Lu -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (24.4.2014 15:25:21)

[img]http://www4.slikomat.com/13/0424/kam-padobr.jpg[/img]
Pa i ja danas sletih ovdje [sm=zz_biggrin.png]

lesica -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (24.4.2014 15:30:24)

[sm=smiley36.gif]

Nego, znate li vi što sam ja danas fina, pa čak i duže ostajem, samo da sutra budem slobodna, i da si odem na kofi sa dragim drugaRRkama.

Meisje -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (24.4.2014 15:35:39)

E pade i ovde malo kisice!
Ja sam kupila sarene saksije,tj. ona saksija za saksiju[sm=smiley36.gif] jedva cekam sve da kompletiram pa da sednem na terasu i pijem kafu.. Jes da cu celo leto da provedem u Srb al nema veze[sm=zz_happy.png]

Inace ja svaki dan setam do grada i nazad,to je jedno 2km u jednom pravcu+po gradu..Ne osecam noge vise,mislim mogu da predjem koliko hoces.. Juce me jedna zena jurila da mi da Laninu kapicu,ispala nam,isplazila jezik,kaze zeno ala brzo hodas

Modessty -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (24.4.2014 18:14:09)

E ovo je moja RR! Velikim borcima s ljubavlju

Ulepšale ste mi ovaj kišni dan! [sm=bravo.gif]

Meisje -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (24.4.2014 22:46:55)

Moja kesica putuje za Srbiju[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Najvise sam 56br odvojila..I Lana je bila malecka, u 56 je plivala

Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>