RE: Čuvaju ćelije beba za lečenje porodice (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta) >> Matične ćelije

Poruka

bojanica7 -> RE: Čuvaju ćelije beba za lečenje porodice (29.11.2012 15:37:15)

i ja bih isto to uradila da imam lovu. trenutno je nemoguce i na rate jer nemamo redovna primanja i nemas sanse, iako smo bili ubedjeni da cemo uraditi to posle drugog deteta (kao dotad cemo skupiti lovu) eto, ostaje za trece...

moja drugarica je pre dve nedelje donirala maticne celije. i to kaze d aih je bilo bas mnogo. nista se ti posebno ne cimas oko toga. mislim da se samo njen muz cuo s ovim s kojim je potpisala ugovor da dodju iz bg u novi sad, uzmu maticne celije i odmah ih odnesu u budimpestu. i mislim da ne moze svaki dr da izvadi.

lady_b -> RE: Čuvaju ćelije beba za lečenje porodice (29.11.2012 15:53:19)

Ja kazem samo, nedaj Boze da zatrebaju, skupo jeste ali to nije ni bitno kada je zdravlje u pitanju.. Znam samo da se kod nas ne vrsi lijecenje maticnim celijama, tako da tu opet nastaje problem..ja sam bas u nedoumici..

bojanica7 -> RE: Čuvaju ćelije beba za lečenje porodice (29.11.2012 16:01:56)

ma ako imas stalan posao, odnoso primanaj i znas da ces mesecno moci da das 10.000 za ratu, uzmi. ja se ne bih premisljala. tako je tri godine, i sta sad... bar rako ej moja drugarica uzela. ispadne manje povoljno nego kad platis odjednom, ali barem ne moras odjednom da das 2.000 evra.

ja se zaista nadam da cemo za nekoliko godina moci.

MajaMV -> RE: Čuvaju ćelije beba za lečenje porodice (29.11.2012 16:20:17)

Moje misljnje je da ko moze da priusti treba da ostavi mc, mada mislim da treba da donira svaka koja ne moze'za'sebe da ostavi, tako bi bilo za dve jednog dana. Kod nas u Po nije moglo pre da se ostavi, sada moze I planiram da to uradim.

bojanica7 -> RE: Čuvaju ćelije beba za lečenje porodice (29.11.2012 20:01:05)

pa ja i ne znam da mogu da se doniraju. inace, ocu i ja da doniram, sto da necu. [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]