Trcosava -> RE: Majska biRRtija [chat] (14.5.2014 8:56:28)
|
Brate sam sam pop[sm=smiley35.gif] zovem da zakažem pedikir. Dve rade tamo - vlasnica i radnica. I tražim da odem kod radnice jer mi bolje uradi i pedikir i depilaciju. I sad mi se javi vlasnica, besna što sam ja rekla radnici da sam zadovoljnija kad mi radnica uradi pedikir, odnosno da nisam zadovoljna kad radi vlasnica. Zašto? Jednom kaže ona da probamo da stavimo jednu sponku (neki đavo koji se nalepi na nokat i vuče nokat 'na gore' da ne bi urastao) i ja se složim. E sad, fora je što to se menja na 6 nedelja, odnosno kad ne znam koliko izraste nokat. Meni užasno sporo rastu nokti i valjda i zbog toga to ne radi radnju baš kako treba. No nebitno, skinem ja to. I posle 3 dana mene nokat boli u pm. Odem nazad, ona meni na živo krene da kopa. Jedva preživim to, ali kao sredila. Ne boli jedan dan, pa opet krene da boli i ja se vratim opet - ovaj put bila ta radnica. Lepo mi potopi noge, da nokti omekšaju i lepo mi izvuče to što me bolelo. I sad cela panika što joj ja nisam rekla da nisam zadovoljna i kako ako nisam htela tu sponku, mogla sam da joj kažem. Kažem, ali ja hoću sponku, ali od jeseni - ide leto i hoću da mažem nokte. Kao ne vidi se - vidi se jer ni to ne uradi kako treba. I jbg sad, a ima sasvim pristojne cene spram drugih.
|
|
|
|