RE: Majska biRRtija [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Trcosava -> RE: Majska biRRtija [chat] (14.5.2014 8:56:28)

Brate sam sam pop[sm=smiley35.gif] zovem da zakažem pedikir. Dve rade tamo - vlasnica i radnica. I tražim da odem kod radnice jer mi bolje uradi i pedikir i depilaciju. I sad mi se javi vlasnica, besna što sam ja rekla radnici da sam zadovoljnija kad mi radnica uradi pedikir, odnosno da nisam zadovoljna kad radi vlasnica. Zašto?
Jednom kaže ona da probamo da stavimo jednu sponku (neki đavo koji se nalepi na nokat i vuče nokat 'na gore' da ne bi urastao) i ja se složim. E sad, fora je što to se menja na 6 nedelja, odnosno kad ne znam koliko izraste nokat. Meni užasno sporo rastu nokti i valjda i zbog toga to ne radi radnju baš kako treba. No nebitno, skinem ja to. I posle 3 dana mene nokat boli u pm. Odem nazad, ona meni na živo krene da kopa. Jedva preživim to, ali kao sredila. Ne boli jedan dan, pa opet krene da boli i ja se vratim opet - ovaj put bila ta radnica. Lepo mi potopi noge, da nokti omekšaju i lepo mi izvuče to što me bolelo. I sad cela panika što joj ja nisam rekla da nisam zadovoljna i kako ako nisam htela tu sponku, mogla sam da joj kažem. Kažem, ali ja hoću sponku, ali od jeseni - ide leto i hoću da mažem nokte. Kao ne vidi se - vidi se jer ni to ne uradi kako treba. I jbg sad, a ima sasvim pristojne cene spram drugih.

NadaR -> RE: Majska biRRtija [chat] (14.5.2014 8:58:14)

Dobro jutro

anci kv -> RE: Majska biRRtija [chat] (14.5.2014 8:59:06)

trco,za svoje pare možeš da biraš!!!a to što se ona ljuti,može da okači mačku o rep!

Trcosava -> RE: Majska biRRtija [chat] (14.5.2014 9:01:31)

Naravno da mogu Anči, ali ona se zaboga uvredila što joj nisam rekla i još ispalo da sam rekla da mi je ta 'sponka' uništila nokat. A to nisam rekla! Depilaciju kad odradi vlasnica sve krene da raste skoro odmah i većinu mi odradi sa 'hladnim voskom', a ne sa toplim. Grrr

Klarita -> RE: Majska biRRtija [chat] (14.5.2014 9:02:22)

Slazem se s Anci! Trco, samo se namrsti i pravo kod radnice [sm=smiley36.gif] boli te uvo.

lesica -> RE: Majska biRRtija [chat] (14.5.2014 9:03:41)

Trco, Anci lepo reče.

I šta je bre ovo više sa vremenom.... puuuu i dođavola. Pa ja stvarno đelim malo sunca, ovako sam sva bezvoljna, a imam posla preko glave, treba kuću da sredim, treba još nekih par sitnica da uredim i od sutra da se bacim na spremanje torte za Lenkin rođendan...

I dobar dan vam želim!

anci kv -> RE: Majska biRRtija [chat] (14.5.2014 9:04:58)

ma idi tamo gde znaš da bolje rade,može ona da bude i vlasnica,ako ti neodgovara,nemoj da plaćaš za nezadovoljstvo. Prst u uvo i no sikiriki

Trcosava -> RE: Majska biRRtija [chat] (14.5.2014 9:05:13)

Ma idem kod radnice sutra. Zakazano mi već, ali brate mili da ste vi čule taj bes????? Ne znam da li su njoj nokti urastali i da li ima predstavu kako to boli. Još kad krene na živo da kopa...

Nemam ja šta da govorim peri ili lazi da nisam zadovoljna - jednostavno više ne idem kod tog. Jedna me unakazila posle porođaja, jednom i nikad više nisam otišla kod nje. Sad odem kod radnice i nadam se sledeći put u Bg da mi moja pedikirka iz Bg odradi i mirna sam.

Torbica -> RE: Majska biRRtija [chat] (14.5.2014 9:34:13)

Bezobrazluk! I ja sam od tih da kazem pa nek se pusi, briga te! [sm=smiley31.gif]
Joj Anck, moram i ja da tankujem, danas cu...
Pozdrav

Meisje -> RE: Majska biRRtija [chat] (14.5.2014 10:32:47)

Jutro,ima l Olge[sm=zz_rolleyes.png]

Trco ja se ne bih uzbudjivala,ali mozda te drmaju hormoni[sm=smiley36.gif]

A sunce je kod nas,zao mi je imali ste svoja dva dana...[sm=zz_tongue.png]

lesica -> RE: Majska biRRtija [chat] (14.5.2014 19:57:55)

Ajoooj žene drage, pa šta je ovo napolju? Strašno...

anci kv -> RE: Majska biRRtija [chat] (14.5.2014 20:00:23)

Kao da je novembar,majku mu

Trcosava -> RE: Majska biRRtija [chat] (14.5.2014 20:02:46)

Danas sam mnogo mislila na Beograd. Duva ovde - sve me podseća na košavu. Uživala sam u vetru.

Nego, rekla bi da u Bg pada kiša? [sm=jezicek.gif]

lesica -> RE: Majska biRRtija [chat] (14.5.2014 20:03:01)

Ma ajd novembar, nego vodaaa. Pa do gaća sam bila mokra kad stigoh u vrtiće ranije, a išla po dete u gumenjacima do kolena. Da moj bata nije došao po L i mene kolima, bukvalno bi uzvodno plivale do kuće.

jole82 -> RE: Majska biRRtija [chat] (14.5.2014 20:06:04)

S Petlovog brda do Miljakovca...prodjoh i Maričku bitku(ima i Marička ulica...ko zna[sm=smiley36.gif])..
Lomila se da li da prodjem kroz "baru" na jednoj raskrsnici i u zadnjem trenu skrenem....nešto sam kružila i prodjem tuda s druge strsane kad u "bari" (čitaj jezeru) zaglavljen bus, honda acord i reno senic...što dalje implicira da bi moj punto umro zauvek u tom jezeru da sam kročila...uhhh...
A i sutra me čekaju putešestvije u dom zdravlja, pa na Novi kod kožnog, pa kod keve, pa opet na Miki Ljaki...sa sve Teodorom...biće veselo

anci kv -> RE: Majska biRRtija [chat] (14.5.2014 20:07:20)

mislum da ću dati oglas:"menjam auto za čamac"[sm=smiley2.gif]

lesica -> RE: Majska biRRtija [chat] (14.5.2014 20:08:47)

Mislim meni doduše smešno ceo dan sledeće - Beograd POD vodom se realizovao brže nego Beograd NA vodi [sm=smiley36.gif]

anci kv -> RE: Majska biRRtija [chat] (14.5.2014 20:10:33)

realizovao se taj projekat još prošli put kad je kiša padala,sad je samo projekat potvrđen

NadaR -> RE: Majska biRRtija [chat] (14.5.2014 20:21:48)

Veselo napolju [sm=smiley13.gif]

bubulence -> RE: Majska biRRtija [chat] (14.5.2014 20:32:47)

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Mislim meni doduše smešno ceo dan sledeće - Beograd POD vodom se realizovao brže nego Beograd NA vodi [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

Olga75 -> RE: Majska biRRtija [chat] (14.5.2014 20:45:49)

vece [sm=smiley1.gif]
je l ima kise [sm=zz_tongue.png]

anci kv -> RE: Majska biRRtija [chat] (14.5.2014 20:56:17)

u kući za sad nema!![sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

vikiveki -> RE: Majska biRRtija [chat] (14.5.2014 20:56:22)

IZVORNA PORUKA: lesica RR

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Eh ko zna koliko će puta biti još realizovan projekat BG pod vodom dok konačno ne bude realizovan onaj projekat BG nad vodom

Torbica -> RE: Majska biRRtija [chat] (14.5.2014 21:03:37)

[sm=smiley29.gif][sm=zmeden2.gif] Sta reci...a ne zaplakati.....

Olga75 -> RE: Majska biRRtija [chat] (14.5.2014 21:06:26)

ko sudnji dan stvarno [sm=smiley29.gif]
ajd kazu jos koji dan pa cese smiriti

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>