RE: Majska biRRtija [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Sanjica26 RR -> RE: Majska biRRtija [chat] (15.5.2014 18:55:36)

Jao sto sam se i ja smorila u kuci. Ako mm ne kupi sta sam narucila za pitu izacicu. Kad deca polegaju uzecu ono limun pivo.[sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: Majska biRRtija [chat] (15.5.2014 18:57:40)

Ja malo navratila da se zagrejem sa nekim pićem ovde[sm=zz_rolleyes.png]
Sad sam ušla u kuću,smrzla sam se kao miš,bila sam u kotlarnici i pomagala mužu da crpemo vodu koja je iznad kolena u istoj

Anck Su Nmaun -> RE: Majska biRRtija [chat] (15.5.2014 20:14:00)

Polegala decu, nalakirala nokte ..i sad malo da uzivam. Ceo dan sam skitala s decicom kod njenih drugarica. Sta ce deca dosadno im po ovakvom vremenu pa nek se druze.

anci kv -> RE: Majska biRRtija [chat] (15.5.2014 20:18:24)

ja ću da stučem jednog pelindžona,smorila sam se slušajući i gledajući vesti

Torbica -> RE: Majska biRRtija [chat] (15.5.2014 20:23:31)

Ja ne gledam nista, sto uhvatim na FB. Malo pre samo sto ne padoh sa stolice kad videh slike [sm=smiley19.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Majska biRRtija [chat] (15.5.2014 20:25:59)

Ja ne smem vise da gledam. Nocas su najavili jos gori talas. [sm=smiley13.gif]

vikiveki -> RE: Majska biRRtija [chat] (15.5.2014 20:26:58)

Ja pijem kafu i malo se odmaram,deca gledaju po običaju crtane,jedva sam se izborila da pola sata odgledam Dnevnik.

milicicak -> RE: Majska biRRtija [chat] (15.5.2014 21:11:35)

Ja cekam da mi mm napravi veceru [sm=smiley36.gif]
Ovo je strasno, sad gledam vesti...

anci kv -> RE: Majska biRRtija [chat] (15.5.2014 21:13:07)

joj kad bi ovaj moj meni napravio večeru...

milicicak -> RE: Majska biRRtija [chat] (15.5.2014 21:17:27)

To sam ga godinama trenirala...
Znas, dragi, (trep trep), ja mnogo volim kad ti napravis veceru (trep trep), eto dan mi nije potpun kad me ne iznenadis klopom uvece (trep, trep)...
Sad me samo pita da li imam neku zelju za veceru [sm=smiley36.gif]

vikiveki -> RE: Majska biRRtija [chat] (15.5.2014 21:21:54)

I mene moj zna ponekad da iznenadi sa večerom,a ja se kao trudim da izbegnem večeru[sm=smiley36.gif] ali kada mi je on spremi i onako lepo servira,onda jednostavno moram da večeram, kao [sm=pujs.gif] sam

anci kv -> RE: Majska biRRtija [chat] (15.5.2014 21:23:37)

Ma ne treba meni trep,trep da on spremi,nego što kad on uđe u kuhinju za trep,trep on uništi istu!

milicicak -> RE: Majska biRRtija [chat] (15.5.2014 21:35:04)

Anci, pa i to se godinama trenira [sm=jezicek.gif]
On uvece sredjuje kuhinju, ili ujutru, svejedno... Dogovor je da kad se ja uhvatim za dzezvu ujutro kuhinja bude cakum-pakum [sm=smiley36.gif]

jole82 -> RE: Majska biRRtija [chat] (15.5.2014 21:59:12)

Ovde kiša kao da jenjava...samo da ne bude zatišje pred buru[sm=smiley13.gif]
Vodila sam danas T na kontrolu za ovaj dupetni ojed..sa Miljakovca na Novi...Rakovički put potopljen al predjoh nekako pola kontra smerom ne znam kkao mi se nije ugasio auto, medjutim kad dodjosmo do novoh mosta -buć...jezero...svi okreću i gore na Topčider...sreća u celoj nesreći, kod Ruda naišao vojni konvoj sa kamionima(nose pomoć..videh i ćebad i hleb i svašta nešto) i hitnom pomoći..i prepoznam kolegu...pa me pustiše da im upadnem u kolonu...tako da smo se od Ruda do Genexa vozile pod pratnjom vojske...za čas smo stigle..
Al zato povratak...zeznem se, nešto sam se zamislila i opet krenem ka rakovičkom kad blokiran put.. izlila se topčiderka ...okolo naokolo jedva se dokobeljasmo do kuće...
Sreća pa je T odspavala celu putešestviju...
Ovo je stvarno više agonija..a sutra opet moram na Novi..po glupu pravljenu kremu za doope...ovu smo potrošili a treba još 6 dana da mažemo..

Olga75 -> RE: Majska biRRtija [chat] (15.5.2014 22:15:25)

Jole je l su se vanzeMLJAci otkacili ?
kazi da mogu ici spavati na miru
prosle noci sam spavala sa stanglom u krevetu [sm=zz_eek.png]

Torbica -> RE: Majska biRRtija [chat] (15.5.2014 22:17:49)

IZVORNA PORUKA: anci kv

Ma ne treba meni trep,trep da on spremi,nego što kad on uđe u kuhinju za trep,trep on uništi istu!

[sm=jezicek.gif]

Joj Jole, ti kao u Surviver-u, uzas....... Kod nas je sve ravno, zasad sve funkcionise.
Niko nije mislio da ce da bude bas ovakva katastrofa [sm=smiley19.gif]

jole82 -> RE: Majska biRRtija [chat] (15.5.2014 22:20:28)

Odoše Olga bez brige..dodjoše na jednu rakiju i sa drugom već izlapeše[sm=smiley36.gif]

Jes vala Torbi ... baš u nekim trenucima da se osetiš koliko si u stvari mali i kako voda može da utiče na tvoj život u svakom smislu te reči..

Torbica -> RE: Majska biRRtija [chat] (15.5.2014 22:25:39)

[sm=smiley13.gif] da
Nemate perturu? (tako je moja cera zvala temp.)

jole82 -> RE: Majska biRRtija [chat] (15.5.2014 22:42:58)

Joj imamo...vrti se oko 37,5[sm=smiley13.gif] bila u jednom momentu popodne 38,2..i evo zaspala je sa 37,6...pa pratiću je celu noć ko sinoć...ojed treba još bar 6 dana da se maže...tako da ću verovatno morati da produžim i bolovanje...
A temp nikako nije dobra za ojed...samo se nadam da je ovo nešto virusno jer ako bude trebao AB onda jovo nanovo...uufff

Torbica -> RE: Majska biRRtija [chat] (15.5.2014 23:42:52)

[sm=smiley35.gif] uh

vikiveki -> RE: Majska biRRtija [chat] (16.5.2014 8:05:24)

Dobro jutro u kafanicu....ja došla samo na kaficu pa idem na posao.Baš me zanima koliko će dece danas doći u vrtić,juče je bilo dasta njih,ajde da razumem roditelje koji rade ali ima onih koji ne rade a decu su juče po onom vremenu doveli u vrtić pa se još brinu kako će da ih vrate kući[sm=zmeden.gif] Pa nije mi jasno zašto su ih onda dovodili a oni sede kod kuće[sm=smiley13.gif]

anci kv -> RE: Majska biRRtija [chat] (16.5.2014 8:14:09)

jutrooo!!!
pa zar vrtići i škole ne rade?

Trcosava -> RE: Majska biRRtija [chat] (16.5.2014 8:17:46)

Jutro u kafanu. Gledam po fejsu reportaže i samo lelečem i qqmačem!

Klarita -> RE: Majska biRRtija [chat] (16.5.2014 8:18:42)

Dobro jutro!
Kako gde, anci. Preporuka je ne voditi decu bez preke potrebe u vrtic...moji svi spavaju
[sm=kava.gif]? Moze?

vikiveki -> RE: Majska biRRtija [chat] (16.5.2014 8:19:11)

Kod nas sve radi,imamo sreću samo što je danas prestala kiša a i vetar je prestao.Juče sam crkla od brige kako će mi ćerka otići do škole,da je vetar usput ne odnese a nije htela da je taja vozi u školu pošto ih u školu ne puštaju ranije nego čekaju ispred ...u školu ih puste 10 min. pre početka časa....van svake pameti bar po ovom vremenu trebali bi da se malo koriguju

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>