RE: Majska biRRtija [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

anci kv -> RE: Majska biRRtija [chat] (19.5.2014 12:38:17)

torbi,onda u temu za nesavršene[sm=jezicek.gif]
Odoh malo do salona da se sredim,da oladim glavu

jole82 -> RE: Majska biRRtija [chat] (19.5.2014 13:07:33)

Dajte i meni radžu i da zalijem i obloge da stavljam
T konačno zaspala pa malo da se revitalizujem..danas joj je šandrc dan...sve hoće a pola ne može pa poludi..a ako joj pomognem onda isto nastupa histerija..majko moja šta je ovo...otišle do maxija a ona ukrala praziluk i beži...naravno uzmem joj i kad se bacila na pod na ledja...oooo...došlo mi da je deganžiram do kase...ako nešto morzim to su razmežena deca..znam da je ovo neka faza..al sad mi baš ne treba i to..dovoljno mi što pizdim jer sam na bolovanju da bih joj mazala doope...i što me majstori iznerviraše jutros...sve doneli kad jedna strana kraća ua samo 25 cm...pa majku mu kako..gde si bre gledao kad si uzimao meru...a taman sam mislila da pregrmim i to danas ..isad će u četvrtak da dodju kad je biti extra vreme i treba da sedim ovde ....ovo je bilo više za negativu...al ja samo dodjoh po tu rakiju[sm=smiley36.gif]

Torbica -> RE: Majska biRRtija [chat] (19.5.2014 13:14:23)

Joj bre Jole [sm=smiley29.gif] Nije lako... jedni izazovi prodju sa decom, evo ih drugi...Ili, sve pregrmis, a onda nova bebica pa Jovo-nanovo. Te situacije bacanja sam kulirala maksimalno, ne vredi drugacije, a u sebi se mislila, e da me toliki narod ne gleda, svasta bih uradila.... Sreca, svako to pokusa JEDNOM, bar kod mene.... A dete imobilizujem, u pokretnim kolicima, nema slobodne setnje, jok, i ne priblizavam se policama, jer su lopine male... Sta ce deca, ispituju granicu. Joj kad god procitam doope [sm=jezicek.gif]
Idem da se obucem, nema smisla...

jole82 -> RE: Majska biRRtija [chat] (19.5.2014 13:34:33)

Pa eto...ja sve kao velika je devojka[sm=smiley36.gif] pa da prošetamo do maxija..stvarno je blizu..a trebalo mi par stvari pa uzeh korpu...ona je stvarno poslušna i zna odlično šta je ne, stnani i ne mrdaj...al eto normalno i njoj naidje da pošandrca...još kad poče da mlati onim prazilukom od metra[sm=smiley29.gif] i sve se cereka i beži...pa zamisli te sreće i još joj zla nemajka ote "mač" i prekide igru..pa nastade drama prava...uhhh..a šta sve predstoji...možda bi mi sve ovo lakše padalo da imam -10 godina..o pola ne bi ni razmišljala tako daleko i duboko..al što bi jedna baba rekla..moram opet..Ne moš to kad ti oćeš, nego kad oni oćeju...i stvarno je tako za sve..
Počeo diklofen da radi..još sam se prikačila malo i na struju pa me popušta...skuvala kaficu..pa odo na terasu na ihalaciju, dok se zvrndićka nije oglasila..

Torbica -> RE: Majska biRRtija [chat] (19.5.2014 14:46:50)

Bem ti proliv..... jutros super a sad opet jedan [sm=hudicek1.gif]

Olga75 -> RE: Majska biRRtija [chat] (19.5.2014 16:15:51)

dajte samo onu rakiju
konacno smo stigle a ja sam uspela da padnem na sred ulice i iskrivim nogu
zver se prepala a neka porodica taman prolazila
prvo su me gledali mislili valjda sa sam ozderana i onda onaj covek pita : je l vam dobro ?
rekoh jeste al sam pala
pa je l mozete da ustanete ?
ja rekoh ako mi date ruku
i ustala ja a on : je l mozete da hodate
rekoh da vidim i zatezalo to mene al sam koracala i sepala od brece Radica do kuce [sm=smiley29.gif]
sad sedim i drzim nogu u lavoru hladne vode a zver iskoristila i nasla neku letnju haljinicu , svrbi je da se prehladi

anci kv -> RE: Majska biRRtija [chat] (19.5.2014 16:31:57)

što bre piješ kad ti škodi???[sm=smiley36.gif]
ako počne da otiče,moraćeš kod čika doktora

bubulence -> RE: Majska biRRtija [chat] (19.5.2014 16:36:57)

e ja nisam u toku, jesu kod Olge [sm=rozacrtici.gif] ili [sm=hudicek1.gif]? ovih dana nisam ni pitala...

anci kv -> RE: Majska biRRtija [chat] (19.5.2014 16:40:33)

ja na to zaboravila.....a hoće da pije i pada po ulici....
OLGAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!?????????

Torbica -> RE: Majska biRRtija [chat] (19.5.2014 17:34:26)

Joj Oldzi, cim hodas dobro je.... Ja mislim na njene [sm=rozacrtici.gif] al ne smem da pitam.... Odoh na hor, malo cu da skrenem misli s ovog crnila, a i sa proliva [sm=hudicek1.gif]

nata11 -> RE: Majska biRRtija [chat] (19.5.2014 17:37:30)

IZVORNA PORUKA: Torbica

Bem ti proliv..... jutros super a sad opet jedan [sm=hudicek1.gif]

Mene juce jedan brzinski virusni pogodi. Srecom pa imah linox.

jole82 -> RE: Majska biRRtija [chat] (19.5.2014 21:50:28)

Olga [sm=smiley31.gif]
Torbi kako stomačić?

Torbica -> RE: Majska biRRtija [chat] (20.5.2014 9:58:51)

Jutroooo, sramota me da kazem, sredila sam velike za vrtic jutro i nas dvoje se ukomirali. Sto ne pamtim kad je bilo jer dasa ustane najkasnije oko 8. Juce sam mu dala jednu Smectu jer je ipak bio treci dan i nadam se danas da nece biti proliva [sm=hudicek1.gif] Ke vidimo... Eno ga gricka suvi perec... A ja cu u pidzami biti ko zna do kad, kad smo sad ustali...

jole82 -> RE: Majska biRRtija [chat] (20.5.2014 10:08:08)

Torbi grlimo da se sad smiri posle Smecte [sm=smiley31.gif]
Mi smo od 7 budne...mene bolela glava pa sam odmah krcnula jedan lekic ..dala T mleko i prebacila je kod mene u nadi da će odspavati još malo.. cvrc...al bar me je pustila još sat da odspavam..naravno ukrala mi je telefon (moja greška nisam ga stavila pod jastuk) i poslala je prazan mail ujki i kumi poruku na "nemačkom" Das rust[sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif]
A jednom kad mi je isto ukrala mob..poslala je tati poruku "55$" [sm=smiley36.gif]

Uspela sam da popijem kafu na terasi a T je uzela vlažnu maramicu i čistila svoj stočić i stoličicu..vredno dete od ranog jutra

Torbica -> RE: Majska biRRtija [chat] (20.5.2014 10:24:52)

Ijaaao, pise kao velika... [sm=jezicek.gif] [sm=smiley31.gif] Moji svi isto kidisu na telefon, pored mame vestice nisu jos uspeli da ga se dokopaju otkljucanog. Stiskaju ali ne uspeju da ga otkljucaju... Izvescu ovo dete napolje, ubudjavice se jadan danima unutra...

Anck Su Nmaun -> RE: Majska biRRtija [chat] (20.5.2014 10:25:27)

Helooo cure

Ja sam sad pakovala odece za decicu, nesto igracaka i nesto za higijenu. Kod nas u vrticu se prikuplja i odmah razvrstava, lakse mi tako nego da trazim po netu kome sta treba.

Brzinski kuvam musaku, i odoh nesto do grada poslovno.. pa posle da smislim de da izvedem decicu.

A tako bih spavalaaaaaaa.....

Torbi, ljubi malenog da sto pre prodje [sm=smiley31.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Majska biRRtija [chat] (20.5.2014 10:26:40)

IZVORNA PORUKA: jole82 RR

A jednom kad mi je isto ukrala mob..poslala je tati poruku "55$" [sm=smiley36.gif]

Hahhah e bas si me nasmejala... lukavica kao nezna a ovamo deda ili tatta (neznam ciji tata [sm=smiley36.gif]) treba mi 55 dolara [sm=jezicek.gif]

jole82 -> RE: Majska biRRtija [chat] (20.5.2014 10:33:00)

To je poslala svom tati[sm=smiley36.gif] i otkud joj dolari..a sutradan joj je bio rodjendan i dobila je 100$ od baba-tetke[sm=smiley36.gif] Mala je talija za lovu..
Kad je bila mrva...štetamo je kuma i ja ..spava sve vreme..krećemo kući i odjednom vrisnu ona..ja se prepadoh šta bi tako od jednom da je nije nešto ujelo...gledam sve ok..ona spava i dalje... kad kuma snimi 1000 din ispod točka...tako da T mu dodje ko onaj detetktor za metal...samo mala radi i na papirni novac[sm=jezicek.gif]

vikiveki -> RE: Majska biRRtija [chat] (20.5.2014 10:36:34)

Jole82 baš jeT magnet za pare[sm=bravo.gif]
Ja navratila malo da vidim ima li koga da mi pravi društvo za ispijanje kafice[sm=kava.gif]

anci kv -> RE: Majska biRRtija [chat] (20.5.2014 10:37:38)

jole izvodi ti malu možda nabasa na veću lovu[sm=jezicek.gif]

Klarita -> RE: Majska biRRtija [chat] (20.5.2014 10:51:13)

Ko je rek'o kafa? [sm=kava.gif]
Jole, samo setnja non-stop [sm=jezicek.gif]

anci kv -> RE: Majska biRRtija [chat] (20.5.2014 10:53:40)

daj bre vamo tu kafu,oću i ja

Torbica -> RE: Majska biRRtija [chat] (20.5.2014 10:56:02)

[sm=jezicek.gif]

ivaMark -> RE: Majska biRRtija [chat] (20.5.2014 11:00:43)

E... hocu i ja kafuuuu....

Joleeee, pa tvoja T je hit... [sm=smiley1.gif]

Klarita -> RE: Majska biRRtija [chat] (20.5.2014 11:01:19)

Tcccccc, sto si drcnaaaaaaa, a ja mislila ja jedina ovde [img]http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/h040.gif[/img]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>