aaa,mora da ste namirisale ove gore lepotane što ih lesica stavila da nam pari oči[sm=smiley36.gif] Izvolte,izvolte..ima i čokolade što nam klarita ostavila na čuvanje[sm=smiley36.gif]
Ja mirisem ovog mog domaceg lepotana al me miris alkohola odvukao na drugu stranu [sm=jezicek.gif] pala dekontaminacija, mirise ki dusa [sm=smiley36.gif] ne secam se kad se poslednji put ovako izribao [sm=smiley36.gif]
A večeras sam i ja tukla po slaninici , domaćem hlebu i paradaizu,torbi mi već danima pravi zazubice pa sam morala[sm=smiley36.gif] a ja sam na njenu kombinaciju dodala još i užički sir,tako da sam se najela po propisu...sad samo pijem kiselu
ja planiram da povadim stvari iz ormana , mozda se od necega i oprostim sve nesto cuvam , kao omrsavicu nekad pa cu moci da nosim ponovo[sm=jezicek.gif] aha , kako da ne
Olga, i ja kukam u Razgovorima oko ormara [sm=hudicek1.gif] Razbucavaju deca! Vreme je za dorucak - domaca pecenica, feta, pavlaka, paradajz, gladna sam kao vuk!
Dan i od mene. Oldzi tako sam i ja cuvala mrsave stvari,kao neka ih zatrebace nekad,i zimus lepo preberem ormar,sta je novo prosledim dalje,staro zapalim.A sad cu kako mi se cini opet da kupujem mrsave stvari jer povracam za medalju i smrsala sam 4kg za 15 dana. Ako ovako nastvi bicu najmrsavija trudnica na svetu.
ja planiram da povadim stvari iz ormana , mozda se od necega i oprostim sve nesto cuvam , kao omrsavicu nekad pa cu moci da nosim ponovo[sm=jezicek.gif] aha , kako da ne
Ja sam sa hrono skinula vec 4 kg, za neke dve nedelje. Jurim da budem koska kao ancikv[sm=smiley36.gif]Mada me do toga dele meseci [sm=smiley36.gif]
IZVORNA PORUKA: Verolina Ja sam sa hrono skinula vec 4 kg, za neke dve nedelje. Jurim da budem koska kao ancikv[sm=smiley36.gif]Mada me do toga dele meseci [sm=smiley36.gif]
možeš samo da sanjaš[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] ipak sam ja prva koska Srbije[sm=smiley36.gif]tako me mm zove
evo izvadila sam sve iz ormana , za pocetak dosta a sto se tice klete kilaze , ja bre cuvam stvari koje sam nosila kad sam imla 43 kile :/ eh mladosti mada mozda i ostavim tu robu , jos malo pa ce zver da stane u nju