Torbica -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (4.5.2014 21:59:41)
|
Evo i nas mame! Lepo smo proslavili 6 rodjendan koji je btw u utorak, ali iskoristismo vikend. A i ne pravim nikad 6.5 jer puno ljudi slavi i ide na Slave, pa da mi ne bude tuzno dete sto nisu dosli drugari. Igraonica je bila sjajna, animatorska ekipa ekstra, njih troje, bas sam bila opustena, Dece 20-tak, taman. Jole, sta da ti kazem.... Jednom smo imali takav gadan ojed i Triderm nam je resio stvar, on je bas za takve uzasne ojede.. Grlimo lepoticu i ljubimo joj guzu, da sto pre prodje. Doco draga, cestitam jos jednom! Srecno Krstenje i sve najlepse maloj princezi. Od moje decice, samo Djordje nije pogruzavan jer je krsten za Bogojavljanje, ipak januar. Anastasija jeste, na Svetu Trojicu u junu (Liturgijsko Krstenje) a i David, na Svetu Petku Trnovu u avgustu. Svo troje kao bebice, 40-ti dan. Joj sto me mrzi da rasklanjaaaam. Uh! Bila nam je moja mama, koja je uspela da mi polomi keramicku plocu od sporeta....[sm=hudicek1.gif] Stala na njega. Moram ujutro do servisa.... Pozdrav Sanjice, moja smizla je takav sou napravila babi juce.... Da je zena rekla da nema sanse da ostane sa njih troje vise nasamo jer ne moze da ih obuzda...haos. A otisla sam na sat ipo vremena... na Bdenije sinoc. A oni, od bacanja stolica, do izletanja na klizavu terasu i potpunog neslusanja..... [sm=hudicek1.gif] Dobrano ce zaboraviti sve crtane filmove, dugo dugo....
|
|
|
|