|
Verus -> RE: Iznenadati muza za rodjendan ili slicno (28.3.2011 14:46:47)
|
Tijana, posto si trazila savet ja ti moram reci sta mislim. Ljudi kao tvoj muz su kukavice. Kompleksasi koji moraju da udare zenu da bi se osecali "jakim" i "velikim". JA licno, ne bih nista uradila. A ako se naljuti i ne daj boze opet te udari, pakuj stvari i dete i idi gde mozes. NIKO ti ne moze uzeti dete i dati njemu, koji je agresivan. Nemoj dozvoliti da ti dete odraste gledajuci tako nesto, da gledaju misli da je normalno da musko tuze zenu i da je tako tretira (imas sina zar ne?). Lepo mu reci, ako ne moze da razume zasto si takva onda je tesko da mozete biti zajedno, a sama si rekla da je pre bio drugaciji, znaci da ima bar trunke razuma zar ne? A ako se bojis zbog novca (razumem da te je strah otici, nemas posao ne zas gde bi ni sta bi), zamoli da budes kod tvojih dok se ne snadjes, sigurna sam da ce te prihvatiti. A tvoj muz da odes, bi se sa oprostenjem usrao od straha-a on te maltretira jer misli da neces NIKAD imati petlje da odes. Misli da je tvoj Bog da je tvoj Univerzum, i da ti nista drugo u zivotu nemas. Pokazi mu drugacije i mozda ce biti spasa vasem braku. Ne znam sta bih te drugo pametno savetovala, stvarno ne znam...
|
|
|
|