RE: Junpijada 06/14[chat] (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Sanjica26 RR -> RE: Junpijada 06/14[chat] (4.6.2014 9:26:33)

I da hocu da sedim sa decom pozadi nema mesta. Nas je skroz maleni auto. Samo sam jednom zbog Sofije i to sam jedva izdrzala.
Cekam da se Sofija probudi i brisemo napolje.

mali_mis -> RE: Junpijada 06/14[chat] (4.6.2014 9:29:41)

Jutro [sm=kava.gif]
Nos mi je zapusen [sm=smiley13.gif]

vonavoj -> RE: Junpijada 06/14[chat] (4.6.2014 9:30:29)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Anci jos si tu, budi je i bezi[sm=jezicek.gif]

Dijana , tako ce i biti, ali iskreno nikakvih simptoma nemam, grudi mi nisu otecene i bolne, jedino sto mi je nos od subote zapusen, znaci ne mogu da disem..

Um,ne zeki! Nemo mene trudnu[sm=jezicek.gif]..trk po test!! i ja sam ga popodne radila,4 dana je kasnila!! i [sm=rozacrtici.gif] su se odmah pokazale!

Torbica -> RE: Junpijada 06/14[chat] (4.6.2014 9:31:58)

Bigmum, kajaces se. Pored dvoje dece, nikako plocice u dnevnu. Iskreno, nisam to nigde ni videla [sm=zmeden.gif] A majstori samo namicu sebi posla, nemoj ni da razmisljas, pametno kazu zene. Za dnevnu je parket ili laminat!
Popih caj pa da vidim odakle da krenem!

bubulence -> RE: Junpijada 06/14[chat] (4.6.2014 9:40:51)

a cak mislim da je laminat povoljniji, moze da se nadje bas lep i kvalitetan za male pare.
ja sam sve zavrsila, obrisala podove, prozore, oprala ves, poslagala orman i sada idem sa detetom u setnju... samo da pvo skocim tamo do teme da mi neko da ideju za rucak..

Sanjica26 RR -> RE: Junpijada 06/14[chat] (4.6.2014 9:45:09)

Kad pre Bubi? Ja sam juce nesto radila posto je muz bio kod kuce. Mozda bih mogla da odspavam dok Sofija spava. Obozavam da spavam.
Kako mi.je zao sto nismo znali da je danas slikanje u vrticu. Lepo je obucena, ali ne za tu priliku. Muz je besan sto je stavila dve razlicite snalice. Stalno to radi. Rekao mi je da ce da joj baci u kantu. Idem kasnije da joj kupim dosta snalice i da sakrijem od nje.

bubulence -> RE: Junpijada 06/14[chat] (4.6.2014 9:50:29)

ustala sam u 6 i 20 a Ema u 9, tako da sam svasta odradila...
sada je smislila da mora da kaki pa cekamo..

Torbica -> RE: Junpijada 06/14[chat] (4.6.2014 10:00:11)

Moja redovno vadi moje snale iz kose, i jutros je...

Trcosava -> RE: Junpijada 06/14[chat] (4.6.2014 10:14:55)

Oo pa vi ne znate kako moje dete mene voli da frizira. Povadi sve njne šnalice i onda meni trpa sve pozadi. Napred kosa mi leti na sve strane, a pozadi toliko natrpane šnalice da ni vaška ne bi mogla sa stane [sm=jezicek.gif]

Ja sam samo oprla sudove i doručkovala. Trebalo bi da sednem da opet cimam i zvikam ljude, a ne da mi seeeeeeeeeeeeee

lanajelena -> RE: Junpijada 06/14[chat] (4.6.2014 10:17:20)

Ah te snale,sto puta sam rekla da joj vise necu kupiti,3 nesesera samo za to,gumice i snalice kupujem jednom nedeljno i nikad nema dve iste [sm=zz_banghead.gif]

Anoniman -> RE: Junpijada 06/14[chat] (4.6.2014 10:32:56)

LJ nista mi ne pricaj. i ova moja stalno gubi.[sm=hudicek1.gif]

Una i ja ustale u 5, pa u 7 ispratile mm na neki seminar, pa se vratile i sada ustale.

Trco danas tacno 5 dana, rekla sam vam da sutra radim test[sm=jezicek.gif] necu da vas zaboravim[sm=smiley1.gif]

Torbica -> RE: Junpijada 06/14[chat] (4.6.2014 10:48:11)

UM, ja mislim da ce da zakmeci za nepunih 9 meseci. [sm=smiley4.gif]
Grudi manje/vise, sumnjiva si mi zbog zapusenog nosa [sm=smiley24.gif]

Anoniman -> RE: Junpijada 06/14[chat] (4.6.2014 10:50:13)

Torbi, verujes li da me malo hvata i strah da uradim test[sm=jezicek.gif]...

Javljam sutra rezultate....

ivaMark -> RE: Junpijada 06/14[chat] (4.6.2014 10:55:12)

ja sam sve zavrsila, obrisala podove, prozore, oprala ves, poslagala orman i sada idem sa detetom u setnju... samo da pvo skocim tamo do teme da mi neko da ideju za rucak..

Svaka cast, ja samo ustala...spremila bebi dorucak, sebi (mm nije gladan) i sela da popijem kafu [sm=smiley9.gif]

Sto se tice vožnje i ja sedim sa mojoj pozadi, i bas me smara to, ali ona trzi paznju i zabavljanje non-stop a posebno kada je duzi put, onda nam auto lici na cirkus, nema cega nema pozadi, neke igracke vise... Sve se nadam kada dodje druga beba da joj necu ja trebati pozadi vec ce sami sebe zabavljati... Bas sam optimisticna [sm=jezicek.gif]

Didy -> RE: Junpijada 06/14[chat] (4.6.2014 10:57:47)

Dobro jutro!
Brojim papiriće od rafaelo kuglica - upravo sam pojela 15 komada! [sm=smiley30.gif][sm=smiley3.gif]
Jutros sam bila kod zubara, 5 plombi mi je uradio. Doduše, sve su bile sitni kvarovi, ali usta su mi se ukočila potpuno. Nepuna dva sata se nisam pomerila iz stolice.
Um, ti to nama namerno radiš! [sm=smiley36.gif]
Big mum, ni slučajno pločice! Mm je hteo da imamo podno grejanje u kući, ja nisam dala samo zato što nisam htela da mi se deca igraju na hladnom. Našli smo kompromis tako što imamo podno u kuhinji, kupatilu u hodniku i tu su nam pločice, ostalo je parket. Čak mi je i laminat hladniji od parketa, a bez obzira na sve, ja moje ipak stalno premeštam na tepih da se tu igraju.
Ko ode na more da mu zavidim? [sm=smiley36.gif]

Peace* -> RE: Junpijada 06/14[chat] (4.6.2014 10:57:56)

Moj sin je stavio gel u kosu, izabrao polo majcu da obuče i otišao u školu na slikanje. [sm=smiley29.gif] [sm=jezicek.gif]

Didy -> RE: Junpijada 06/14[chat] (4.6.2014 11:01:09)

IZVORNA PORUKA: ivaMark

Sto se tice vožnje i ja sedim sa mojoj pozadi, i bas me smara to, ali ona trzi paznju i zabavljanje non-stop a posebno kada je duzi put, onda nam auto lici na cirkus, nema cega nema pozadi, neke igracke vise... Sve se nadam kada dodje druga beba da joj necu ja trebati pozadi vec ce sami sebe zabavljati... Bas sam optimisticna [sm=jezicek.gif]

Ovo si u pravu. Sa Stefanom sam sedela pozadi. ne uvek, ali jesam često. A sa Sofijom nijednom. Kao prvo, nismo ni imali mesat u tvingu, a kao drugo, brat joj je bio glavni zabavljač. Kad treba da spava, uhvati ga za ruku i zaspi. Sad nam je problem jer su im sedalice odaljene, jedna na jednom kraju, druga na drugom, a između njih je prazno sedište. Tj. nije prazno već prepuno igračaka. [sm=smiley36.gif]

ivaMark -> RE: Junpijada 06/14[chat] (4.6.2014 11:15:56)

Didy, znaci ima nade za mene da se vratim na prednje sediste [sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Junpijada 06/14[chat] (4.6.2014 11:23:33)

Ima nade za tebe, jer nisam nikad sedela pozadi.

Torbica -> RE: Junpijada 06/14[chat] (4.6.2014 11:36:43)

Ja mogu samo sa krova da visim, to im je sto im je..[sm=smiley1.gif]

Modessty -> RE: Junpijada 06/14[chat] (4.6.2014 11:50:21)

helou! ne mogu da stignem da se družim sa vama a taaako mi treba da malo ćaskam ovde!
Ajd dajte ideju šta da kupim devojčici koja puni 7 godina? Nudili mi u knjižari one knjigice torbice sa raznim nalepnicama i tako tim zavrzlamama

bubulence -> RE: Junpijada 06/14[chat] (4.6.2014 11:56:30)

Ema zaspi cim sedne u auto ali se probudi na svakih 15-20 min da povraca [sm=smiley13.gif]

Didy -> RE: Junpijada 06/14[chat] (4.6.2014 11:56:33)

Ja sam kupila devojčici za 7. rođendan knjigu - Polazim u 1. razred (možda se ne zove baš tako doslovno). Mnogo je dobra jer ima i priče, bajke, basne, pesme, ali i radne zadatke, lavirinte, docrtaj, oboji, napravi npr. krunu, kolač, lutku od papira... Meni se baš jako dopala, verujem da bi svako pronašao bar nešto što ga zanima u toj knjizi.

Maya21 -> RE: Junpijada 06/14[chat] (4.6.2014 12:02:57)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Ni ja ne bih plocice u dnevnoj. Kod mojih u dnevnoj je bio parket, pa ide stepenik. Silazi se u trpezariju i kuhinju. Te prostorije imaju samo plocice.
Dobro jutro! Poslala dete u vrtic. Ova mala spava.
Trca nam je trudna, branki. Nekog sam izostavila. Mozda je i Um trudna.[sm=smiley1.gif]

eto, dodjem jednom u 100god na RR i Trca nam [sm=nosecka.gif] cestitam [sm=bravo.gif]
ja resila ako bude ikako moguce, bar jednom nedeljno da vas pozdravim [sm=smiley1.gif]
ponekad stignem da vas citnem ali i tad mi vec cupkaju nad glavom da im treba komp...

svima [sm=smiley31.gif]

Peace* -> RE: Junpijada 06/14[chat] (4.6.2014 12:04:16)

Ja devojčicama sa 7 god kupujem spomenare (sa sve katancem i ključem [sm=jezicek.gif]).

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>