UM ne valja taj test, to su ti uvalili neki skart sto samo negativne rezultate pokazuje. Cestitam za ispit [sm=bravo.gif] Sosa Mena preslatka ti je maca. Didy ostala sam bez teksta za gacerone, To na glavu da nataknes sveki.
Sosa Mena -> RE: Junpijada 06/14[chat] (5.6.2014 15:05:47)
Ma garant test ne valja. Hvala za macence. Bas mi je danas leglo [sm=smiley1.gif]
unina mama,cestitam na polozenom ispitu[sm=bravo.gif] citam kasnije sta ste pisale,malopre usli u stan,skola,logoped,defektolog,neki glupi sastanak,prodavnica,aaa[sm=smiley29.gif]
Jeste , sva sreca ! Umalo je ostao citav. Falilo je nekih petnaestak cm da voda udje I gore. Ukupno u kuci 2.2o vode. Bar imamo gdje biti . Komsiluk nam je jos raseljen . Sad se sve susi . Tuga jedna! [sm=smiley13.gif] Kako su tvoji ?
UM čestitam na položeno ispitu, a što se tiče testazar to ne bi trebalo da se radi ujutru[sm=zmeden.gif] Možda je mali nivo tih,ne znam kako se već zovu, u krvi pa ti test pokazuje da ih nema
cestitam za ispit um! a sto se dobijanja tice, verovatno ce i kod mene biti isto. onog momenta kad smo rezervisali smestaj, meni se pomerila. kako ti je sestra?
a sto se gaca tice, ja sam imala takve neke u trudnoci, bas su mi bile udobne, hahaha
big mum -> RE: Junpijada 06/14[chat] (5.6.2014 21:03:22)
Veče
Meni može i kafa i ratluk i onaj šećer gore što se vidi.Kad se već debljam da to radim sa stilom[sm=smiley36.gif].
Sofka danas bila na izletu sa vrtićem a poslije otišla kod drugarice na igranje.Došla oko pola 7.nije ni ulazila u kuću samo je produžila sa igrom.Srela
druga iz vrtićai njih dvoje opet [sm=kuza.gif].Samo ne znam odakle joj tolika snaga.Ustala je jutros u 6.15. Eno ih sad se tuširaju i prave poplavu u kupatilu nesmjem ni ući[sm=jezicek.gif].
Mmmmmm baš je lepa ova Sosina kafa....mene kao i svako veče počinje da boli grlo,imam utisak da me boli kada se malo umirim tj. kada nisam na poslu i ne pričam toliko