Branki, imas fenistil? Ako imas, mazi! Ja nudim alkohol [img]http://www4.slikomat.com/13/0625/ii6-alkoho.jpg[/img] Ceo dan se trudim da ne iznerviram lesicu, a Bili koncert odlozio za sutra[sm=smiley24.gif] Lesice, bar te muz ceka u krevetu[sm=smiley36.gif]
ma,nemam nista[sm=smiley13.gif] ja sad skapirah koji cika bili,oooo.glava mi je kao lonac i bez alkohola,ceo dan se bakcem sa dnevnicima i svedocanstvima i jos sam izgresila dva komada!
E,sutra lepo kod sekretara. kuc, kuc, dobar dan, dva svedocanstva molim, on/ona da, ti odes, usput se izvinis...a, posle te ogovara i psuje ceo dan[sm=jezicek.gif]
bez Baje nema nista to je tiha patnja mnogih zena mojih godina , da ne kazem polovnjaca i njegovo ginem ginem da ti skinem haljinu sto suuuuuuuusti i tako vole zene fine muskarce
Ana RR -> RE: Junpijada 06/14[chat] (26.6.2014 20:05:11)
IZVORNA PORUKA: Olga RR
bez Baje nema nista to je tiha patnja mnogih zena mojih godina , da ne kazem polovnjaca i njegovo ginem ginem da ti skinem haljinu sto suuuuuuuusti i tako vole zene fine muskarce
Morala sam da izguglam nastavak pesme, prosto sam morala da čujem šta sledi [sm=smiley36.gif] i sad ću to da pevušim celo veče [sm=jezicek.gif][sm=zmeden.gif]