RE: Mucnina,stucanje i stalna potreba za snom (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

Didy -> RE: Mucnina,stucanje i stalna potreba za snom (12.12.2010 10:05:04)

I ja sam tad baš mnogo radila u školi, vikendom išla na postdiplomske studije, privatno radila od kuće... Kad se samo setim... S druge strane, dobro me je pripremilo za frku posle porođaja. Da nisam bila već spremna na taj tempo, verovatno bih mnogo teže podnela period grčeva i nespavanja.

Anoniman -> RE: Mucnina,stucanje i stalna potreba za snom (12.12.2010 18:39:27)

I ja jos radim u firmi od 8 do 4, pa posle podne drzim privatne casove i po koji prevod i nakupi se posla koliko ti volja... Radim punom parom, a tako bih slatko spavala... ufff...

ljubicicav -> RE: Mucnina,stucanje i stalna potreba za snom (2.12.2011 21:04:57)

IZVORNA PORUKA: nala

I dalje imam mucnine. Prodje po neko jutro bez [sm=smiley11.gif] (kao sto je ovo), ali se uglavnom druzim sa WC soljom. [sm=smiley13.gif]

I ja ih imam ali ne povraćam a čini mi se bilo bimi lakše. Stalno moram da ležim i čim mi bude malo bolje i izađem ponovo me hvata mučnina tako da sam stalno u kući i već padam u depresiju, vreme prolazi a meni nikako da bude bolje [sm=smiley13.gif]

Dragić -> RE: Mucnina,stucanje i stalna potreba za snom (2.4.2015 10:41:35)

Pozdrav trudnice. Ja se osjećam grozno. Juče sam poslije posla oko 17:00 sati legla (jedva sam izdržala do kreveta) i prespavala sam do jutros u pola 9. Bukvalno sam se komirala. Moja trudnoća je stara 7 nedjelja i 1 dan. Naime, nemam volje za životom, stalno bih spavala. Nemam klasične mučnine, nisam još ni jednom povratila, ali nemam ni apetit, što god pomislim da bih jela bljak mi je. Sad grickam plazmu. Do kad više ova malaksalost? [sm=smiley13.gif]

Anoniman -> RE: Mucnina,stucanje i stalna potreba za snom (2.4.2015 10:57:52)

Dragic tako je i memi bilo do pre nki dan sa mucninama, sada mogu da jedem, ali mi je i dalje muka.
A spavanje, pa to cete te pratiti celu [sm=nosecka.gif]

Evo mi se OVDE druzimo pa nam se pridruzi[sm=smiley1.gif]

eca89 -> RE: Mucnina,stucanje i stalna potreba za snom (2.4.2015 10:58:55)

Dragić, moram te rzočarati, meni je se spavalo cijelu trudnoću, a ta malaksalost mi je trajala do 15 nedejlje, do tad sam povraćala, bilo šta da stavim u usta, odmah povrtim, alim možda ti nećeš povraćati. Sve to prodje, uživaj i želim ti lijepu i laku trudnoću.

Dragić -> RE: Mucnina,stucanje i stalna potreba za snom (2.4.2015 11:21:48)

Ja ne povraćam, ali nemam volje za životom. [sm=smiley19.gif] Bar da mogu kafu popiti, nego mi je i ona [sm=smiley11.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]