|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Rodila nam Prolece
7.10.2009 7:53:52   
Anoniman
Cestitam...Boze uvek se najezim kad procitam da se neka od nas porodila na RR... Krenu mi suze...

Drago nase prolece!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pahulja76)
  Direktna veza do poruke: 26
7.10.2009 9:07:46   
sladjaaaa
Čestitam prolećeuser posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
Sve najlepše tebi Nini i tatiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 27
7.10.2009 9:09:55   
Anoniman
čestitam prolećence naše drago...sve najbolje mami i bebiuser posted image

(odgovor članu sladjaaaa)
  Direktna veza do poruke: 28
7.10.2009 9:26:33   
buhla
 user posted image user posted image
sve najlepse srecnoj porodici!

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 29
7.10.2009 9:33:41   
lelaigor
Cestitke mami, tati i bebici... :))))
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buhla)
Direktna veza do poruke: 30
7.10.2009 9:36:27   
mamanp
Sve najbolje.

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 31
7.10.2009 9:40:23   
Markovicka
Cestitke! Puno srece prolecnoj porodici!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamanp)
Direktna veza do poruke: 32
7.10.2009 9:41:45   
afrodita
user posted image CESTITAMuser posted image
user posted image

(odgovor članu mamanp)
Direktna veza do poruke: 33
7.10.2009 9:47:09   
ssanja
pridruzujem se cestitkama JUPI....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko ceka taj gubi wreme dame zato samo napred..

(odgovor članu afrodita)
Direktna veza do poruke: 34
7.10.2009 10:01:34   
NadaR
Cestitamo i mi mamiki, bebi ,tati a posebno Neveni na dobitku sestrice!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu ssanja)
Direktna veza do poruke: 35
7.10.2009 10:02:49   
sephora
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
we wish you all the best!!!

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 36
7.10.2009 10:24:55   
bonita
cestitke za mamu i bebuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

verujem u ljubav za celi zivot

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 37
7.10.2009 10:40:27   
Modessty
Čestitke Nikolini i mami!!!!!
SVe najbolje!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu bonita)
Direktna veza do poruke: 38
7.10.2009 11:24:42   
Brand new mama
user posted image user posted image user posted image Za jos jednu curicu na rr!!! Cestitke mamiuser posted image user posted image Da se brzo oporavi i uziva u svojoj bebiciuser posted image

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 39
7.10.2009 11:33:58   
sanji
ČESTITKE i mami i Nikolini!!!!!  user posted image  

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 40
7.10.2009 13:30:01   
gracija
Cestitke.Sve najljepseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 41
7.10.2009 13:42:38   
AtenA
Cestitam!Zelim vam brz oporavak i sve najbolje za malu Nikolinu i njene srecne roditelje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gracija)
Direktna veza do poruke: 42
7.10.2009 14:19:00   
vila 07
ČESTITAM user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu AtenA)
Direktna veza do poruke: 43
8.10.2009 10:03:48   
Anoniman
user posted image
Cestitke!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila 07)
  Direktna veza do poruke: 44
   [Obrisana poruka]
9.10.2009 10:57:53   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 45
9.10.2009 11:08:09   
simke
user posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 46
9.10.2009 11:16:39   
2002m
user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 47
9.10.2009 11:18:50   
Trcosava
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 48
9.10.2009 11:35:33   
vodolija 82
cestitam draga,srecno....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Teskoce i borbe koje imamo danas,nisu nista drugo,nego cijena koju moramo da platimo za pobjede koje nas cekaju sutra...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 49
22.10.2009 14:21:00   
prolece
hvala vam svima! user posted image user posted image user posted image ne stigoh ranije da se javim.

ovako: stigla ja tamo pre 8, sačekala docu i na prgledu: 4 prsta, grlić 0,5, 'ajde ti lepo na prijem. dok sam sve završila papire i pripremu, u boks me smestili nešto pre 10, krenule kontrakcije bez indukcije, i ja tako ležim i čekam, ono se, Boga mi, zahuhtava: negde pred pred kraj uhvatila se ja za onaj naslon za ruku što je pričvršćen za krevet i lepo ga odvalimuser posted image user posted image user posted image nikog ispred boksa. ja držim onaj naslon kad naiđe neka studentkinja, ja joj pokažem šta sam uradila, ona pozove babicu, dođe žena smeje se i namešta ponovo da bih stavila ruku, jer su mi uključili infuziju. u to, nailazi moj doca i vrišti od smeha: ko je primio ovu ženu? ja  nju prvi put vidim!user posted image i tako posle desetak minuta, ja više ne mogu da izdržim, ukapiram da je krenul, pozovem opet onu studentkinju da zove babicu(svi bili u susednom boksu, porađali neku ženu). dođe ova: ja joj kažem da su kontrakcije sve češće i sve bolnije, ona pogleda kaže: nije ni čudo, kad ste spremni! namesti mi nogare, i izađe. e sledeći napon ja već osećam da će dete da izađe. ja pozovem drugu studentkinju, a ona babicu, kojoj kažem da je definitivno počelo. stiže i doktor ova mu govori da počinje, a doktor će: znam vidi se kosica! e, ja se tu raznežim, sad će moj čupavac. malo je duže trajalo nego prvog puta, jer me nisu sekli, a Nikolina je krupnija od Nevene. malo su mi i pritiskali stomak i tako sve bilo gotovo u 11:15. napukla mi stara epiziotomija i malo sa druge strane po končić dva šivenje nisam osetila.

posle 2 sata me spustili u sobu, i meni se pripiški, ja polako u WC, tamo vidim kako sam umazana, pa se vratim po peškir i ostale petrebštine i nazad na tuširanje. žene iz sobe me zezale da mogu sutra, ako ne i popodne kućiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vodolija 82)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je vreme za brigu pre i posle Bete?
Implantacijsko krvarenje, blagi pad hormona, „čudne“ vrednosti Bete – šta sve (ne) znači i zašto je u ovoj fazi najvažni...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Kako dve godine dojenja mogu uticati na va...
Stručnjaci objašnjavaju šta se dešava sa našim telima nakon dojenja tokom dve godine i kakav je uticaj kada se ti postpo...
Tabela rasta dece (po polu)
Da li će dete i dostići prosečnu visinu, može lako da se prati na karti rasta još od rođenja.
PILION SA DECOM: Avantura koju nikada neće...
Planirate porodično putovanje u Grčku? Pilion je savršen spoj avanture, prirode i opuštanja!

Anketa

Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16

Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.

Click Here