| 
				  choopa choops ->  RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15  [chat]  (23.1.2015 23:29:21)
			   | 

E, a da znaš da sam pomislila što razglabamo ovdje, išla da vidim ima li tema, vidim nema, rekoh da nastavimo mi ovdje, neće niko primjetit [sm=jezicek.gif]      Kad ono baš ti noćas da dođeš [sm=smiley36.gif]      Evo ga predlog, ja sam to zamislila da stoji kao ljepljiva u PDF Trudnoća      IZVORNA PORUKA:  choopa choops      Boko možda.       sad mi pade na pamet...Zašto nema neka tema koja bi stajala kao ljepljiva u kojoj se ne bi komentarisalo već samo stajao raspored i link na temu o tome, tipa   Važniji pregledi u trudnoci   1.Prvi ultrazvuk - radi se tad i tad---->link na temu   2.Double test- radi se tad i tad---->link na temu   3Triple tets- radi se tad i tad---->link na temu   4.Soft markeri -  radi se tad i tad---->link na temu   5. EUZ 1,2,3  radi se tad i tad---->link na temu   6. AC  radi se tad i tad---->link na temu      I tako dalje...Ili to već imamo? [sm=zmeden.gif]        

| 

| 

| 

|