RE: IVF ZC Valjevo II deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

ketusa -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (1.3.2016 17:51:12)

I meni je amh strasno nizak,odnosno na samoj granici je pa je zbog toga moj ginekolog savetovao vto i to sto pre jer se boji da ne uspem,pa me iskreno malo i uplasio [sm=smiley13.gif] On smatra da ja uopste nemam ovulaciju,jer folikule uvek imem ali nedovoljne velicine da bi pukli i po njemu to je kod nas problem jer sve ostalo je ok.
Hvala na dobrodoslici jer nama koji smo prvi put i bez iskustva znace reci podrske [sm=bravo.gif]

ZAVICAJ2011 -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (1.3.2016 22:36:10)

Devojke,
Je l ima neko kome su zakazane prve konsultacije u Valjevu za 21.03.2016?
Pozdrav

ketusa -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (1.3.2016 22:37:57)

Ja imam 18-og,drugostepenu komisiju u Valjevu

ZAVICAJ2011 -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (1.3.2016 22:47:11)

Mi smo komisiju prošli 03.02. u Narodnom Frontu...

lesica -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (1.3.2016 22:48:39)

ZAVICAJ2011 Molim Vas ne pišite velikim slovima!!!
Prethodne postove sam Vam uredila, a za sledeće ugasite caps lock!

Hvala!

ketusa -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (1.3.2016 22:55:00)

I mi smo u februaru prosli prvostepenu komisiju u svojoj filijali,sad nam je zakazana drugostepena komisija u Valjevu,ali mi smo odmah u startu bili opredeljeni za Valjevo tako da u Beograd nismo ni isli :)

radoznalamala -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (2.3.2016 10:27:39)

Drage moje, samo da pitam kako ste reagovale na Microgynon??
Ja ga pijem uvece, i sat vremena posle popijene tablete imam bas jaku glavobolju u potiljku, skoro uvek na istom mestu[sm=smiley13.gif]
Mucnine su skoro konstantne, primecujem da su mi i grudi kao pred ciklus, osetljive, i konstantno mi je vrucina!
Samo mi recite da je to normalno i da ce proci [sm=smiley1.gif]

IvanaSumanac -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (2.3.2016 11:09:23)

Zenice,zelim Vam svu srecu ZC Valjevo. Valjevo je moj grad i jako sam ponosna.Zelim svima punooooo bebaca.[sm=duda.gif]

Elena011 -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (2.3.2016 11:25:53)

radoznalamala, samo ću ti reći da mi je Mikroginon pao teže od stimulacije, htela sam da svisnem tih mesec dana od mučnina, gađenja na sve, nervoze i apatije u kombinaciji... Nekima od nas on baš ne prija, izdrži tih mesec dana i nestaće sve čim prestaneš da ga piješ.

IvanaSK RR -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (2.3.2016 11:29:33)

Radoznala mama, normalno je da se desi da organizam tako reaguje na hormone. U suštini, te losije strane pilula bi trebalo da se smanjuju-nestanu posle mesec dana.

ivili -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (2.3.2016 12:11:41)

Dobar dan devojke, evo i ja se pridružujem. Prošle nedelje sam predala dokumenta u Višegradsku za drugostepenu komisiju (teritorijalno pripadam tamo). A za svoju prvu VTO birala sam Valjevo. Imam pozitivnih iskustava u okolini sa njima, a i prelistavanja ovog foruma mi je pomoglo da odlučim [sm=smiley1.gif]
Zna li neko za koliko mogu očekivati poziv za drugostepenu tamo? Znam da posle u Va ide brzo. Kao što neko reče nestrpljiva sam [sm=bravo.gif]

radoznalamala -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (2.3.2016 20:30:05)

E pa znaci, stisni zube i cekaj da prodje [sm=jezicek.gif]
Hvala devojke, lakse je kad znam da nisam jedina...
Ivili, mi smo za manje od mesec dana pozvani na drugostepenu, tako da ne sekiraj se, samo sto te nisu zvali [sm=smiley1.gif]

ivili -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (3.3.2016 9:39:51)

Radoznala, hvala na odgovoru i srećno u postupku [sm=bravo.gif]
Ali ti si drugostepenu imala u Va a ja u Višegradsku moram. kako god, nadam se da neću puno čekati :)

radoznalamala -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (3.3.2016 12:05:04)

Ivili, drzim nam palceve svima... da sto pre pocnemo da prijavljujemo veeeelike bete [sm=bravo.gif]
Ja sam razumela da ces na drugostepenu u Va, zato sam i rekla da se ne ceka dugo, za Bg stvarno ne znam... Al navijam da bude sto pre [sm=smiley1.gif]

ZAVICAJ2011 -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (3.3.2016 12:59:26)

Jel zna neko od kog dana ciklusa u Va uvode kontracepciju?I sta obicno daju-Cyclo ili Microgynon?

radoznalamala -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (3.3.2016 13:02:43)

Evo mene[sm=smiley1.gif]
Od drugog dana ciklusa pijem Microgynon 1 dnevno.

ivili -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (3.3.2016 13:58:50)

Radoznala, a kada krećeš sa stimulacijom, u sledećem ciklusu?

radoznalamala -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (4.3.2016 13:44:30)

Tako bi trebalo [sm=smiley1.gif]

Crvenokosaaa -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (5.3.2016 21:01:32)

Pozdrav drage moje citam vas od osnivanja teme i napokon vam se pridruzujem.Posle sest godina lecenja odlucila sam se za vto u Valjevu.Svaka cast za temu ona mi je donekle i pomogla da se odlucim za Valjevo posle jako loseg iskustva sa Visegradskom i manje loseg sa Frontom.Za Valjevo imam samo reci hvale posebno za Bana jer je divan covek i jer je za mene uradio nesto sto zaista nisam ocekivala.Sada ostaje samo da se nadam da ce to sve uroditi plodom [sm=smiley1.gif]

IvanaSK RR -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (5.3.2016 21:11:16)

Crvenokosa, srecno!

Crvenokosaaa -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (5.3.2016 22:59:39)

Hvala nadam se da ce sve biti ok [sm=smajl.gif]
Ima li neka cekalica da ce biti u aprilskoj grupi?

ZAVICAJ2011 -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (6.3.2016 9:34:20)

Mi 21.03.idemo na konsultacije,obzirom da mi je tada 3,4 dan ciklusa da li je moguće da mi odmah uvede kontracepciju?

Crvenokosaaa -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (6.3.2016 11:00:13)

Ja sam bila krajem februara i rekli su mi da zovem u aprilu kad dobijem ciklus da vide da li ima mesta.Za mart znam da je ceo popunjen mada nikad se ne zna.

ZAVICAJ2011 -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (6.3.2016 11:53:04)

To znači da ja verovatno u maju počinjem sa kontracepcijom A u junu sam postupak[sm=zmeden.gif]

Crvenokosaaa -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (6.3.2016 12:01:19)

Bilja mi je prvo rekla da nema sanse pre maja juna,a Bane mi je rekao da zovem u martu i aprilu da vidim kakva je situacija.Ja se iskreno nadam da cu poceti u aprilu ne mogu vise da cekam [sm=smiley1.gif].
Kada si prosla komisiju?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>