Lavica78 -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (1.8.2016 12:13:23)
|
Evo i ja da se javim, dugo me nije bilo... Završih sa histeroskopijom u Valjevu. U mom slučaju je bilo jako bolno pošto se ispostavilo da imam deformaciju grlića tj cervikalnog kanala, pa se nešto zakomplikovalo... Zaključak je da je sa matericom sve ok, da nema razloga da do trudnoće ne dođe odnosno da se ne održi... Ali kod mene vam je sve dobro sa nekim ALI, tako da sve skupa uzeto sva sam felerična [sm=smiley29.gif] U međuvremenu sam bila kod endokrinologa (čak kod tri, pošto ni jedan neće da mi da terapiju za spuštanje TSH jer smatraju da je sve što je ispod 2.5 ok, a meni je 2.36 tako da ću na kraju na svoju ruku morati da uzmem Letrox, (srećom pila sam i za prošlu VTO, pa znam koju dozu treba da uzimam) kako ne bih ugrozila ulazak u proces). Rađen mi je OGGT test i ispostavilo se da imam hiperinsulinemiju pa sam dobila terapiju i za to. Neverovatno mi je da za sve ove godine niko nije našao za shodno da me pošalje na taj najosnovniji test kako bi se otklonila i ta sumnja, ali bolje ikad nego nikad... I tako sad čekam sledeći ciklus pa da se javim u kliniku i nadam sa da ću početi sa kontracepcijom i ući u septembarsku grupu... Sve vas grlim i ljubim do sledećeg javljanja [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|