Lavica78 -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (27.9.2016 12:46:10)
|
Drage moje, u najvećem broju slučajeva simptomi trudnoće i jesu kao simptomi PMS-a, ali kao što reče i Crvenokosa, puni smo hormona pa to ne može biti relevantno... Mene su npr grudi bolele od hormona, pa su polako prestajale, i prestale i onda opet počele i beta je bila pozitivna... Čim su počele manje da bole, znala sam da nešto nije u redu [sm=smiley13.gif] zato će sad da bole svih 9 meseci [sm=bravo.gif] Nuna, draga, ta sa kratkom kosom nisam ja, sad sam upoznala grupu pa znam da si me zamenila sa drugom curom, ali to sad nije ni važno... Kod mene nešto ide traljavo, imam 5 folikula, ali su moji ubedljivo najmanji (7 i 8 mm) ali daću im šansu [sm=smiley36.gif] Dr. Bane je rekao da će proces biti malo sporiji, tj duži, ali bitno je da ima folikula. Duplirao mi je dozu merionala. Nego, ono što me brine, a pre svega čudi jeste tanak endometrium, samo 2.5. Meni je ceo život debeli endometrium pravio problem. Svaki put kada bih odlazila na UZ pred sam ciklus dr bi mi uvek govorili da sam možda trudna pošto mi je jako debeo endometrium... Godinama sam oguglala na te njihove komentare, ali s početka bi mi se oči uvek zacaklile... Elem, i kako sad mali [sm=zmeden.gif] Ali dajmo i njemu šansu [sm=smiley1.gif] Sve vas grlim i očekujem veeeliiiikeeee bete pa da me sve vučete za nosiće [sm=smiley36.gif] da mi povećate šansu [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif][sm=nosecka.gif]
|
|
|
|