jole82 -> RE: Ginipral, Partusisten (27.11.2013 21:54:46)
|
Svako može da objavi studiju na PubMed-u, bilo koju a da je vezana za medicinu, to je samo baza podataka ...te stoga to ne zači kredibilet za tačost...ova studija je tačna sama za sebe(cifre se poklapaju u zaključku sa prethodno navedenim), al gledano sa stane metodolije nir-a, apsolutno je netačna, jer kao takva ne može da prođe ni najniže kriturejume, za bilo šta što bi predstavljalo apsolutno dokazivu tačnost....ne bi verovala kad bih rekla kakve sam sve studije nalazila baš na PubMedu....tipa kako muzika utiče na spazam kod pacijenata sa multiplom sklerozom-odlično utiče, sva 3 pacijenta u studiji su imala manji spazam posle pola sata muzike..Zaključak Muzika je jedan od vidova lečenja multiple skleroze..Sad će neki neurolog da me upuca samo zato što sam ovo navela, a da ne govorimo i istinitosti...itd..nije tema.. Nadam se da će se javiti još neko ko se razume u ovu tematiku [sm=zmeden2.gif]..a za ovo drugo da smo stalno u grču se slažem, kao i sa tim da smo redovno u kašnjenju za svetom, a stalno ga jurimo...[sm=smiley21.gif]
|
|
|
|