RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (6.7.2015 19:07:52)

Ja sad spremam posluženje treba neki gosti da mi dođu,,, tako izvolite i vi na kafu

Ivanka 75 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (6.7.2015 19:21:21)

Odvalili smo spavanjac do malopre.... ni kafa ne moze da nas razbudi [sm=smiley36.gif]
Ivka trazi da olet ide na bazen, nauzivala se sa tajom danas lre nego sto smo otisli na rucak.
Mrzelo me da spremam pa odosmo na giros i telecu corbicu koja je bila feeenomenalna, vruca ali fenomanalna!
Najeli se ko stoke, Iva se jedva vratila u sobu koliko je bila umorna, a ii sa njom.
I tako odvalismo 2h spavanja.
Cekamo da preladi pa u setnju, Ivka narucila kukuruz, sladoled i voznju na maci kiti "kad padne noc", ne pre toga [sm=smiley1.gif]
Ovde danas bilo oko 30 stepeni.... bas prijatno

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (6.7.2015 19:25:10)

Ivanka...samo se vi odmarajte i uživajte...i ovamo je danas bilo preko 30

mali_mis -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (6.7.2015 19:39:29)

Vece [sm=kava.gif]
Moram i ja nekad da posetim kafanicu uvece [sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (6.7.2015 20:31:36)

Ooo mišu,fino da si i večeras tu [sm=smiley36.gif]
Ivanka samo uživajte,samo malo vam zavidim.
Ja pijem hladno voćno pivi,i godi mi samo tako.

mali_mis -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (6.7.2015 20:36:47)

Pa ja dodjem jednom u sto godina uvece u kafanu, nigde zive duse [sm=smiley36.gif]
Ma tu sam. Pi[sm=smiley35.gif] na mog svercera za duvan. Treba oko pola deset da ga zovem, da vidim jel nabavio, i onda da idem po isti. I naravno, hitno mi je, jer do ujutru necu imati sta da turim u filtere, jedino da istresem kamilicu iz onih kesica za caj [sm=jezicek.gif]

branki* -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (6.7.2015 20:49:46)

ovi moji oboje zaspali,nadam se da boka nece vise ustajati...noge me bole..da nalakiram nokte i gledam selo gori,a baba se ceslja[sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (6.7.2015 21:03:13)

Kako je lepo napolju sada, iza kuće u bašti je milina. A u kući pakao, klimu ne palim zbog Marka.

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (6.7.2015 21:06:01)

Evo i mene,usli u kucu pre nekih desetak minuta.
Ana kod nas u kuci bas hladovina,imamo izolaciju,preko dana spustim venecijanere i bas je prijatno.
Mali mis ja sam mislila da si ti aktivna samo rano,rano ujutru [sm=smiley36.gif] lepo da si tu i uvece.

mali_mis -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (6.7.2015 21:14:19)

Pa jesam uglavnom sam ujutru tu, uvece retko [sm=smiley36.gif] Obicno jurcam za A. i u pauzama gvirim sa telefona.
Al sad je vanredna situacija, taman da smirim zivce [sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (6.7.2015 21:19:25)

IZVORNA PORUKA: veselica

Mali mis ja sam mislila da si ti aktivna samo rano,rano ujutru [sm=smiley36.gif] lepo da si tu i uvece.

Bas ! I ja se iznenadih kada sam te sad videla ovde Misu ! [sm=smiley36.gif]

mali_mis -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (6.7.2015 21:40:24)

Bila bih ja cesce da me ovo moje cudo pusti, ali nema sanse [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (6.7.2015 21:53:42)

Mali mišu sad me još nešto zanima,šta tebi taj švercer tačno nabavlja,mislim kakav duvan [sm=jezicek.gif]
Ja nalakirala nokte pa kad se osuši lak rebam pripremit vodu za sutra,redovno je pijem [sm=smiley36.gif]
PS: Ana vraćate li se u Kanadu?

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (6.7.2015 23:04:02)

Hhaha Emice,koje pitanje [sm=jezicek.gif]
Ja se okupala,oprala kosu posle da se isfeniram,nalakiram nokte i ocupam obrve.Deca legla ali jos galame,nemaju nameru da spavaju.

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (6.7.2015 23:09:16)

Moji su legli u krevet ali još nisu zaspali,trenutno vrište kao igraju se nečega pa se smeju

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (6.7.2015 23:14:54)

Moji spavaju vec sat vremena.Mm i ja malo sedeli napolju,pa sad na spavanjac...sutra imam goste i dosta posla.Laku noc devojke !

Sanjica26 RR -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (6.7.2015 23:15:30)

Kod mene deca odavno spavaju. Smeje mi se mm sto je kniiga pored mene, a ja ovde citam. Inace bas je dosadna. Moram sutra da uzmem drugu kad mi ne prija. Bas mi je zao da je vratim neprocitanu.

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (6.7.2015 23:19:40)

Sanjice odkako mi A na raspustu pomerile su vreme spavanja.Legnu isto u 10 pa im onda ja citam,pricamo i onda izadjem jer uvek tako radimo ali one nastave da pricaju,pa se smeju nesto i ostanu bas do kasno.
Joj i ja ne volim kada moram da ostavim neku knjigu bez da je procitam.Retko mi se desava jer uglavnom znam sta volim da citam,ali desi se ponekad.

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (6.7.2015 23:25:44)

Ma to sam i ja rekla od kako je počeo raspust i deca su se raspustila,legnu ali neće dugo dan zaspe,igraju se i pričaju...ja treba da isečem ono za detoks vodu,pa ću videti posle šta ću[sm=zmeden.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (6.7.2015 23:32:25)

Veselice kad odem u biblioteku uvek sam sa decom, pa na brzinu uzmem. A kad bibliotekarke pitam za neku preporuku gledaju me kao tele. Tesko im je da rade.

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (6.7.2015 23:36:39)

Uh sto ja mrzim kada bibliotekarka pojma nema o svom poslu.Ovde kod nas i nema biblioteka pa uglavnom kupujem knjige a i rodjaci znaju sta volim pa ih cesto dobijam na poklon.Sreca uvek me pitaju kog pisca trenutno citam[sm=smiley36.gif]

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (6.7.2015 23:43:28)

Ja kad idem u biblioteku obično od nekoga čujem za neku knjigu pa je u biblioteci samo tražim,nikada ih nisam pitala za preporuku,možda bi i mene gledali kao tebe,čudno.
Moji zaspali,a i meni polako počinje da se spava,treba i ja da se sređujem...umorna sam a muž me čeka[sm=smiley36.gif]

mali_mis -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (7.7.2015 7:19:21)

Jutro [sm=kava.gif]
Cika od juce bio dobar, pa je pristao da se nadjemo malo blize nego sto je dogovoreno, jer je meni bilo frka da bauljam sama po mraku u 22h. I na kraju ispalo da je ovde kod mene mnogo mracnije nego tamo, a kao postavljali su neke dodatne svetiljke pre mesec dana.
Emice [sm=smiley36.gif]

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (7.7.2015 7:30:09)

Dobro jutro u kafanu,evo ja pijem prvu jutarnju kafu...izvolite

[img]http://www.dodaj.rs/f/22/u7/4WjFwwi3/1/kafa-sa-srcem.jpg[/img]

emicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (7.7.2015 7:43:55)

Dobro jutro,jaoo što sam ošamućena,sinoć kasno legla i eto ga [sm=smiley1.gif]
Moram brzo tražit doručak,gladna sam vola bih pojela [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>