RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (10.7.2015 12:48:38)

Veselice,jeste baš je lepo vreme,opet smo u kratkim rukavima[sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (10.7.2015 13:17:25)

Evo i mene,gotov posao.Sad sam uključila mašinu veša da i to završim dok T spava.

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (10.7.2015 13:35:54)

Ja mislila danas da počnem da pravim neku korpu od novinskog papira,ali sam se ulenjila...valjda kada počnem neću se zaustavljati,samo mi treba nešto da me pokrene[sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (10.7.2015 14:50:06)

[img]http://www.dodaj.rs/f/3O/Zv/4v8mZFbK/fbimg1436532397620.jpg[/img][img]http://www.dodaj.rs/f/3c/rD/4wRgDasG/fbimg1436532402660.jpg[/img][img]http://www.dodaj.rs/f/r/Xb/1ZNa7zy3/fbimg1436532411214.jpg[/img]
Ajmo žene ručak [sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (10.7.2015 14:53:45)

Jao, emicee ne radi mi to... dođe mi da uskočim u ekran i pojedem sve[sm=pujs.gif] a kao pazim šta jedem ,a kada videh tvoju sliku odmah se probudila[sm=pujs.gif] u meni[sm=jezicek.gif]

emicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (10.7.2015 14:55:30)

Ajd tvoja bar spava,svinja u meni je uvjek budna i razmišlja šta bi sledeće mogla pojesti [sm=smiley36.gif]
Dobro je da nemam 100 kg [sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (10.7.2015 14:58:53)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] moja se samo pritajila i čeka priliku da se pokaže u punom svetlu..kada niko ne vidi[sm=smiley36.gif]
Moj najmlađi još spava,uspavao se baš,valjda će zato večeras ranije leći.

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (10.7.2015 18:02:14)

Uh Emice kakav rucak si nam posluzila,pa ti znas sta valja [sm=smiley36.gif][sm=smiley31.gif]
Pijem kafu,muz se sprema za trecu,deca se upravo posvadjala pa ih mirimo a ja pomalo i vicem jer je A malo bezobrazna.
Vidim novi clanovi opet pisu "pametne" stvari po forumu,nisam mogla da verujem sta citam.[sm=zz_eek2.png]

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (10.7.2015 18:52:05)

[sm=smiley36.gif] jao Veselice ja te postove čitam već drugi treći dan ,pa se pitam da li je to neznanje ili je to tako namerno,ali nije to ni prvi ni zadnji put.

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (10.7.2015 18:54:19)

Evo jednog prizora za opuštanje i razbibrigu

[img]http://www.dodaj.rs/f/1y/mT/4ahRSe9l/1/citanje-na-plazi.jpg[/img]

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (10.7.2015 19:04:57)

Mislim da znam o kome pisete,ne moze da ne upadne u oci.
Hvala na ovako divnom prizoru ,o kom mogu samo da mastam[sm=smiley36.gif]
Ja ispekla zeljanicu za veceru,treba da usisam pa u setnju sa klincima.Mm radi drugu smenu.Fino je napolju,prijace setnja.

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (10.7.2015 19:09:03)

Jao sad padoh od smeha,došao mi mlađi sin i servirao za večeru njegov donji veš(gaće) na poslužovniku,ovo moram u pravoj temi opisati
Mm došao sa posla podelio klincima šta je kupio,ručali i on sad spava a mi se igramo

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (10.7.2015 19:17:13)

Mislim na temu Sta ce biti vase dete kad poraste.Vec je bilo slicnih pisanja,kada je jedna nova clanica napisala da zeli da joj dete bude poznato [sm=smiley29.gif]
Moj muz otisao na posao,deca se igraju,pomirile se[sm=smiley36.gif] ja pakujem A idemo sutra kod zaove,sinu joj rodjendan i ostavicemo je u goste.Ima tamo sestru koja je sedmi razred i mnogo se lepo slazu a i dosadi mi vise sa pricom da joj je dosadno,a znam koliko uziva kod tetke.Tamo je najmladja,a tetka ko tetka,obozava je,teca joj kupuje sladoled po nekoliko puta na dan,vodi je u prodavnicu ma razmaze je skroz.Kada podje kuci obavezno dobije ili poklon ili pare i to uvek oko 20,30 e.Kazem ja,tetka je tetka[sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (10.7.2015 19:22:24)

Sad tek videh u toj temi.Ahahahahha...I moji obozavaju svoju keku ,keka je keka.[sm=smiley1.gif]mi odosmo u setnju,kuckamo se posle .

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (10.7.2015 19:23:32)

Lepo se provedite Mila,mi veceras ne idemo,duva vetar nije bas toplo.

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (10.7.2015 19:24:48)

Tako i treba Veselice neka samo ide,i moja voli da se igra sa svojim sestricama od čiče i kumicama jer ovde u familiji nema ni jednu devojčicu ,a tamo kada ode kod svog tate ima samo devojčice...Inače ćera mi je već 10-ti dan kod svog tate u Aleksincu,na raspustu

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (10.7.2015 19:27:05)

Viki ti si razvedena?Izvini ako je suvise licno pitanje[sm=smiley31.gif]

QueenJ -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (10.7.2015 19:39:32)

Ja samo da se prijavvim, nešto sam kilava, izgleda me hladna reka koštala zdravlja... Šta vi radite? Čitaste li Blic danas?

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (10.7.2015 19:40:56)

IZVORNA PORUKA: veselica

Da,nisam više razvedena,[sm=smiley36.gif] ćerka mi je iz prvog braka a ima negde tema u vezi toga ovde na forumu,pisala sam ja o svemu da se sad ne ponavljam,preživela sam ja svašta u prošlom braku a i moja ćera ali zato sada hvala Bogu uživamo

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (10.7.2015 19:43:58)

Queen ma ima i neki virus,svi oko mene prehladjeni,i mene skoro bolelo grlo,kasljala sam pa mozda tebi i nije od reke.
Ja ne citam novine samo mm,kada procitam nesto to je kada on cita novine na kompu a ja pored njega pa vidim.

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (10.7.2015 19:45:34)

IZVORNA PORUKA: vikiveki

IZVORNA PORUKA: veselica

Da,nisam više razvedena,[sm=smiley36.gif] ćerka mi je iz prvog braka a ima negde tema u vezi toga ovde na forumu,pisala sam ja o svemu da se sad ne ponavljam,preživela sam ja svašta u prošlom braku a i moja ćera ali zato sada hvala Bogu uživamo

Drago mi je da si sada srecna a i zao mi je sto si imala lose iskustvo u prvom braku.Ja sam uvek na strani zena [sm=bravo.gif]

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (10.7.2015 19:48:48)

IZVORNA PORUKA: QueenJ

Ja samo da se prijavvim, nešto sam kilava, izgleda me hladna reka koštala zdravlja... Šta vi radite? Čitaste li Blic danas?

Nismo čitale Blic ,makar ja ga nisam čitala pa ima ...puno ima,ni sama neznam kada sam zadnji put čitala...Šta ima u današnjem Blicu?

QueenJ -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (10.7.2015 20:37:57)

Ja sam progovorila, javno, jasno i glasno! Od vas očekujem podršku.
[img]http://www4.slikomat.com/13/0710/uad-105018.jpg[/img]
[img]http://www4.slikomat.com/13/0710/v97-20325-.jpg[/img]
OVDE imate rezimiranu verziju članka, pošto na online verziji Blica nije objavljen, bar ne još.

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (10.7.2015 21:18:41)

Vratili se izsetnje,bilo nam je divno,bas prijatno >
Viki,hvala Bogu pa je to iskustvo iza tebe i da si sada okruzena pravim ljudima,da uzivas u svojoj porodici kako svaka zena i majka zasluzuje.
Queenj,bravo zeno ![sm=bravo.gif] Evo sad sam ovde procitala ! Inace ne citam novine.Strasno,treba itakvima stati na put,ne mogu da verujem da takvih ljudi ima,i to sve vise i vise.Najlakse je po majkama i deci.Svaka ti cast !

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (10.7.2015 21:22:54)

Ma da treba se u životu uvek boriti za svoja prava,tako sam se ja izborila sa jednom budalom...tako se sad Queen bori za svoja prava sa razlogom[sm=bravo.gif] samo napred Queen

Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>