RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (18.7.2015 18:37:50)

Mila, i kod nas je isto počelo da se kvari vreme,do malopre sam se kupala u bazzenu...izašla ,istuširala se i pogledam a ono neki oblaci zaklonili Sunce,a mi trebali da idemo na koncert,pa sad neznam šta da radim[sm=zmeden.gif] valjda neće kiša

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (18.7.2015 18:39:45)

O Amdn,prvi put cujem da to macka radi ,bas neka cudna macka !

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (18.7.2015 18:49:08)

IZVORNA PORUKA: amdn

Mila srecan put i lep provod vam zelim,
a prozore perem po potrebi[sm=smiley36.gif] retko, sem u ateljeu gde mi stalno dolazi macka i zapisava prozor poludim od nej, nikako da je oteram, macka debil popne se na prozor i zapisa ga, tako da taj perem na dva dana[sm=zmeden.gif]

ovo mi promaklo,baš čudna mačka[sm=smiley36.gif] možda tako obeležava svoju teritoriju, pošto joj pranjem prozora ispereš njen miris[sm=smiley36.gif]

amdn -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (18.7.2015 18:52:36)

pa sigurno je to, inace oko nase zgrade ima gomila macaka, neki deda iz zgrade ih hrani pa su se nakotile ima ih sigurno oko 15 komada.
i bez zezanja, posto smo u prizemlju penje se na prozor i zapisa ga, a taj prozor stalno otvoren na kip, ja prvo vidla nesto masno, zuto, rzliveno mislila sam da je neko gadjao prozor,oprala , kad sutra opet, dok nisam provalila da ima macja dlaka zalepljena na staklo i da smrdi na njihovu mokracu, svasta prskam oko prozora al nista ne pomaze,
jeste glupo i za ne verovati al istina[sm=smiley19.gif]

QueenJ -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (18.7.2015 23:01:56)

Haha, Amdn, show...
Mi smo se danas nauživale, samo ženske, 3 generacije. [sm=smiley27.gif] Iskupale smo se, odmorile, ispričale...
Sutra imam "slobodan dan". Sa mamom i još jednom prijateljicom dogovorila sam odlazak u Vrujce. Mm ostaje sa E, idu do svekijevaca na ručak i taaako. A uveče mama dolazi da je čuva, a ja ću u provod. [sm=bravo.gif] Poslednji put sam bila za Uskrs!!

mali_mis -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (19.7.2015 7:20:20)

Jutro [sm=kava.gif]

QueenJ -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (19.7.2015 9:04:51)

[img]http://yoursmiles.org/csmile/preved/c0127.gif[/img]

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (19.7.2015 10:08:50)

Dobro jutro...mi smo već kuvani na vrućini[sm=smiley13.gif] ja od jutros čistila terase za sutra,i okupala sam se u znoju..
sada treba da počnem tortu da pravim i ostale đakonije za sutra,inače sutra nam je seoska slava imamo desetak gostiju,pa ipak moram nešto spremiti...ceo dan ću biti pored šporeta

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (19.7.2015 10:29:04)

[img]http://yoursmiles.org/csmile/preved/c0140.gif[/img]

Kuvamo se,da,da...
Viki,koja slava je sutra ? Ja znam da je 21.jula Sveti Prokopije ,u Lacarku slava, a i tada je moj rodjendan [img]http://yoursmiles.org/tsmile/birthday/t3311.gif[/img]

mimahana -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (19.7.2015 12:12:20)

Dancic mame kako ste?
Viv kod mene u selu je u subotu slava tj u nedelju ali se slavi uoci slave tj u subotu. Ja ne zovem nikog na slavu,ko dodje dodje na kafu i kolace.

Kata90 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (19.7.2015 13:45:19)

Hay zene.....danas kod mene nema rucka,nemam nameru da se kuvam pored sporeta jer je iovako toplo u kuci,tek cu uvece praviti veceru....
Bebi je strasno toplo,sreca pa mi zaspe.....
Neznam dal sam propustila nesto,spor mi net pa ne mogu citati u nazad sta ste pisale....

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (19.7.2015 14:29:39)

Hej,hej evo i mene.
Ja sam sinoc skuvala grasak sa piletinom tako da danas nema kuvanja rucka.Tek pridvece mesim krofne.A mi veceras ima nastup sa folklorom,jedva cekam.

mali_mis -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (20.7.2015 7:10:32)

Jutro [sm=kava.gif]
Stucam. Ko me spominje? [sm=smiley1.gif]

Modessty -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (20.7.2015 7:58:17)

Dobro jutro! [sm=smiley1.gif]
[img]http://www.dodaj.rs/f/2P/9N/1zzxwxaJ/54f650e437de4-piccolo-af.jpg[/img]

vonavoj -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (20.7.2015 8:00:41)

Jutro! Moze kafa! Posle nesto sa ledom![sm=jezicek.gif]

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (20.7.2015 8:56:24)

Dobro jutro...Mod hvala na ovakom poslužanju[sm=bravo.gif]
Ja sam juče ceo dan sređivala nešto po kući,ribala bazen i na kraju pravila tortu...predveče smo decu izveli malo na vašar gde su se oni dobrih sat i po vremena vozili u autićima,spuštali niz one velike tobogane,vozali se na nekoj gusenici...ma propast živa ima sve od igle do lokomotive[sm=smiley36.gif] klincima je bilo super samo mi nažalost nismo imali putnu torbu za pare[sm=smiley36.gif] pa smo posle skoro dva sata morali kući

Ivanka 75 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (20.7.2015 9:00:47)

Dobro jutro!
Bas mi treba ta kafa, pocinjemo s rusenjem, bice prasine svuda, ko u karantinu smo [sm=smiley1.gif]
Zalepili najlon na zidove da prasina ne ide u druge prostorije [sm=smiley36.gif]
Kuvam pasulj za rucak, za danas i sutra, toliko od mene kuvarice [sm=smiley1.gif]

Modessty -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (20.7.2015 9:03:49)

rešili ste da preuredite? trebaće vam opet odmor [sm=smiley36.gif]
moji su kod babe i dede, tako da ručak sprema baba [sm=smiley1.gif]

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (20.7.2015 10:30:46)

Zdravo ! Kod mene ni r od rucka,imam samo supu pd juce.Mislila sam neki sataras na brzinu.Vrucina je strasna.T mi se sva osula.
Mod,hvala za kaficu [sm=smiley1.gif]

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (20.7.2015 10:31:31)

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Dobro jutro...Mod hvala na ovakom poslužanju[sm=bravo.gif]
Ja sam juče ceo dan sređivala nešto po kući,ribala bazen i na kraju pravila tortu...predveče smo decu izveli malo na vašar gde su se oni dobrih sat i po vremena vozili u autićima,spuštali niz one velike tobogane,vozali se na nekoj gusenici...ma propast živa ima sve od igle do lokomotive[sm=smiley36.gif] klincima je bilo super samo mi nažalost nismo imali putnu torbu za pare[sm=smiley36.gif] pa smo posle skoro dva sata morali kući

Viki,jel to slava u Lacarku ?

wivern -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (20.7.2015 10:52:54)

Jaooo Mod svaki ti se dao [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]
Ja cu dve, naiskap.

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (20.7.2015 11:10:47)

Mod hvala na kafici,nema te nesto u kafani?
Ja spremila krofne za dorucak,sredila malo po kuci,deca gledaju crtace napolju je prevruce pa ih i ne pustam.Kasnije planiramo da set_amo,odavno nigde nismo bili.
Sinoc A imala nastup sa folklorom tu u nasem mestu,istopila sam se dok sam je gledala[sm=smiley27.gif]

QueenJ -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (20.7.2015 14:08:06)

Zdravo, ženice! Jeste li tu ili ste se istopile? Ja sam se juče taaako nauživala, napunila baterije, sinoć bila u gradu, malo i popih... Sad seckala one gluposti za dekoraciju za rođendan, mm ode na posao, čekam E. da se probudi, pa odosmo opet kod mojih na kupanjac.

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (20.7.2015 21:44:51)

Zene gde ste,nema vas danas?Joj Queen i kod nas danas vruce,ceo dan sam samo gundjala da se topim [sm=smiley36.gif]Sta pravis,kakve dekoracije?

Sanjica26 RR -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (20.7.2015 21:59:44)

Gde ste zene? Mi smo jos pod temperaturom. Malo pre smo vecerali. Sad lezim pored Sofije. Klima radi ali nesto se slabo oseca.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>