QueenJ -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (2.7.2015 23:22:31)
|
Ženske, gde ste? Jeda nađoh terasu. [sm=smiley36.gif] Otvorila sam link za ovu vodicu, posle ću da pročitam, sutra baš idem u nabavku, pa ću i ja da probam (kud svi, tu i mali Mujo) [sm=smiley36.gif] Amdn, čestitam, vidim da je bilo divno! Ja sam se juče i danas posvetila sebi. Juče sam išla na delimično uspešno farbanje. Trebalo je da budem neke lešnik boje, ali sam malo svetlija od svoje prirodne. Frizerka kaže da je boja oksidirala (ili tako nešto) verovatno zbog hormona, pošto još dojim. Tako sam i tokom trudnoće htela svetliji ombre. Krajevi su mi bili beli... [sm=smiley13.gif] Ili sam jednom tokom [sm=hudicek1.gif] radilla minival. Bezuspešan. Ovi moji hormoni su baš smorovi. A danas sam bila na depilaciji intime... Posle par meseci. Bolelo je. Kozmetiičarka je konstatovala da imam neki hematomčić, kaže, da znam da nije od nje. A mm i ja prethodno veče, izgleda, bili malo grublji... U zemlju da propadnem sam htela. Rekla sam da sam vozila bicikl. [sm=zmeden.gif] A ona je sisala vesla... Potom sam gledala kupaće kostime. Zaljubila sam se u jedan. Košta 4900!! Nikada nisam dala toliki novac za kupaći. Ali sam oduševljena! Plan mi je da pitam dedu da me čekira (da mi da ček), pošto smo mm i ja u čekovima do oktobra meseca. [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|