veselicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (10.8.2015 20:50:00)
|
Queen srecna godisnjica i da nam cesce svracas ovde,falis [sm=smiley31.gif] Emice ja isto kao Trca,mogu da imam goste koliko hoces,ja i mm se druzimo pa se druzimo [sm=smiley9.gif][sm=jezicek.gif] Mi sad dosli iz setnje,A vozila rolere,jetrva posla sa nama i njenim malim koji je nonstop izlazio iz tricikla pa bi se onda mmoja S vozila [sm=smiley36.gif] Ja danas ceo dan uzivala,mesila samo kroasane sa virslom,jer mi deca nonstop to narucuju kada idem do pekare pa rekoh bolje ja da ih spremim.Bila u nabavku u supermarketu kupila jede baletanke,imalo snizenje i platila ih samo 5 e.A nisu kineske,turske su.Takve iste po prodavnicama u nekom gradu su oko 1500,2000 dinara.Tako da ako vam trebaju baletanke kazite,saljem vam [sm=smiley36.gif] Jos tu blizu mene se otvorila prodavnica sa cipelama i torbama,imaju torbe za 10 e a one malo bolje npr,DJ su oko 25 e sto je super povoljno jer su bas kvalitetne i lepe.I tako,ja svaki put kada kupujem toalet papir i prasak za ves kupim i par baletanki ili torbu,jos neki dan necu imati gde da ih stavim,moram i novi orman i cipelarnik da pazarim[sm=smiley36.gif] I kako mnogo spominjete somersbi izvolite po jedan hladni,ima vise ukusa [img]http://www4.slikomat.com/13/0810/nl9-somers.jpg[/img]
|
|
|
|