RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

veselicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (15.8.2015 23:37:35)

Gde ste zene,stigla sam da ponudim neko pice [sm=smiley36.gif]
Milicicak mi skoro treba da krecimo,ovaj moj muz toliki haos pravi da ga tih 2 dana ne podnosim.Emice tako ti je to sa noktima kada si domacica[sm=smiley36.gif]

mali_mis -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (16.8.2015 7:10:01)

Jutro [sm=kava.gif]

Trcosava -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (16.8.2015 8:40:40)

Dobar daaaaan!!

Milkice srećna godišnjica sas zakašnjenje.

Kod nas dva dana ružnjikavo vreme. Tj juče pre podne još i iblo sunca i toplo, posle već kiša.

biser od dečka zaove mi je morao da ide na SAVU da proveri da li radi neki čamac igračka što je kupio (koji naravno nije radio) - kao da nije mogao u lavabou ili kadi da ga proba [sm=jezicek.gif]

Na Savi onda sretoh neku Beogađanku, site se ispričasmo. Njen muž otišao da peca i nestade čovek, ne vidimo ga. Posle nekog vremena pitam je ja ima li ga, a ona mrtva 'ladna ''ume da pliva'' [sm=jezicek.gif] slatko se ismejah

Ana je narvno odmah našla društvo - njenu ćerku, 8 god. Ima i sinčića, godište mm sestrića [sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (16.8.2015 9:28:57)

Dobro jutro,veselice uradiću ja nokte i on one špicaste pa tako na posao i oko djeteta [sm=smiley36.gif]
Trćo vidiš ipak se isplatilo što ste otišli [sm=smiley36.gif]

Kata90 -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (16.8.2015 11:36:49)

Dobar dan,sta cinite?malopre sam pojela tanjir supe,i gola voda sam,strasno je toplo ne mozes ni jesti[sm=smiley1.gif][sm=jezicek.gif]
Mi juce bili na rodjendanu kod strike,kasno smo bas i dosli kuci,mali sikii i zaspo a i mm jos uvek spavaju......a mama odma na rr naravno,cim mogu eto mene[sm=smiley36.gif]na terasi.

emicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (16.8.2015 20:02:36)

Mi bili kod svekra na rodjendanu pa u šetnji.Kupila sam danas somersby da probam [sm=smiley36.gif]ali ovde ima samo od jabuke.

wivern -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (16.8.2015 20:11:52)

Meni se tako jedu palacinke [sm=smiley13.gif]. Ubila bih za par palacinki sa dzemom od sipka ali mi se ne da da palim sporet na ovu vrucinu. Jeste pala kisa ali je jos uvek vruce.
Mada, ko zna..mozda i napravim [sm=smiley36.gif]
Emice meni je taj onako, najruzniji mi je blueberry.

emicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (16.8.2015 20:15:39)

Wiv ja baš često pravim palačinke,ne smeta mi vrućina kad su oni u pitanju.
Pitam danas čiku u prodavnici imaju li druge ukuse i on mi kao ne,somersby je samo jabuka pa sad stvarno ne znam.

veselicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (16.8.2015 20:19:06)

Emice nemoj te spicaste,joj kada ih vidim na nekoj zeni,uvek se pitam kako radi sa njim,ako uopste radi [sm=smiley36.gif]
Kod nas pada kisica,malo i grmelo,S se plasi grmljavine,pa je sedela kod mene u krilu sve dok nije prestalo.
Muz ode u setnju,deca se igraju lutkama,ja gledam tv,kuckam na rr i jedem onaj punjeni cokoladni keks.
Vidim jos aktuelan somersbi,ja probala od kruske i jabuke i onako mi,slabo ja volim takva pica.

Ana RR -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (16.8.2015 20:20:14)

Emice, ako nađeš od kruške obavezno probaj [sm=smiley1.gif]

Wiv, i meni se jedu palačinke, pravila sam džem od breskvi pa bih da probam [sm=smiley1.gif] a imam još i maple sirup ali nemam lešnike.

Lepo je osvežilo, sve sam otvorila i luftiram kuću. Konačno ćemo lepo spavati.

wivern -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (16.8.2015 20:40:10)

Anci evo tek sad uslo malo svezine u stan. Pravicu, definitivno [sm=bravo.gif]
Danas sam se najela nekog rostilja a sada cu palacinki. [sm=pujs.gif]
Meni su i ti spicasti ok, jedino sto ne volim su predugacki nokti. To me asocira na neke kandze.

Anoniman -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (16.8.2015 20:47:43)

Wiw da sam znala da ti posaljem jednu sa Kopaonika, meni tata kupio nutela, plazma, borovnice, evo jos mi je muka aahahah[sm=smiley36.gif]

Ja obozavam somersby , kruska, cekam decembar, e tada cu da ga pijem, a vidim ima i neki novi Cider isto vocni, probao neko?

Ana RR -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (16.8.2015 21:00:28)

Ja sam probala neki lime i menta, očekivala sam da bude super ali skroz je bzvz.

Ana RR -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (16.8.2015 21:08:20)

Popih ja tamno pivo, a što pijem antibiotike.... kreten.

emicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (16.8.2015 22:45:48)

Ja probala i svidjelo mi se mnooogo [sm=smiley36.gif] e sad samo da nadjem i neki drugi ukus da usprobam,još ću se navući a inače ne pijem ništa alkoholno [sm=smiley1.gif]

milicicak -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (17.8.2015 6:53:59)

Jutar u kafanu[img]http://www.dodaj.rs/f/44/ke/BL63TiZ/106-720x432.jpg[/img]
Konacno moze da se dise :) i da se pegla :)
Kod nas standardno, mini buba budna od 5, ja raspremila masinu za sudove, rasirila ves, opeglala pola tone istog i imam jos toliko :)

mali_mis -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (17.8.2015 7:32:01)

Jutro [sm=kava.gif]
Juce mi je brat malo ispomerao zivce, pa sam citav dan bila nervozna, i kad je krenula ona kisa, tako mi je prijao njen zvuk.

emicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (17.8.2015 8:03:47)

Jutro,bježimo sa terase u kafanu da ne pokisnemo [sm=smiley1.gif] ovde od jutros 15 stepeni [sm=zz_cold.gif]

wivern -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (17.8.2015 11:46:50)

I kod nas malo osvezilo. Taman da se spava bogovski. I da se pegla jos bogovskije [sm=smiley36.gif]

UM nisam ni pravila palacinke, sestric i mm odlucili da im se jedu kokice a onda me mrzelo da ih pravim samo za mene.

emicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (17.8.2015 16:18:30)

Gdje ste žene,ima li kafe [sm=smiley1.gif]
Još 60 dana do mora [sm=sloncek.gif]

milicicak -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (17.8.2015 18:00:52)

Gde ste zene? Ima li koga na ovoj terasi? [sm=smiley36.gif]
Vidim i emici se svidja somersbi [sm=smiley36.gif] meni bi sad tako legao jedan dok pravim palacinke da lakse podnesem sporetsku vrelinu [sm=smiley4.gif] sad cu da posaljem ovo dvoje u prodavnicu

emicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (17.8.2015 18:43:00)

Mili ti meni pošalji palačinak a ja tebi somersby [sm=smiley36.gif] jest da je jabuka a čini mi se da si pisala da i ti voliš krušku.

milicicak -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (17.8.2015 18:58:13)

Emice, hvala, ziva bila :)
Izvoli posluzi se[img]http://www.dodaj.rs/f/3S/xX/1hiOerrM/71421featurednutella.png[/img]
Mm bio u prodavnici, rekla sam mu da necu preziveti pohovanje bez somersbija :)
Ziveli :)

emicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (17.8.2015 19:10:02)

Sad mi se stvarno jedu a išijas me ubi,ne znam kako da ih pravim.

Trcosava -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (17.8.2015 19:26:22)

De ste žene???

Ja sam nadrkana, kao po običaju. Mislim ode zaova, sad se pokačih sa gospodinom oko mašine za veš. OPET! Blgo rečeno odlepiću.

Vi kako te?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>