RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

emicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (21.8.2015 8:03:14)

Jesmo adulencе,ma nemoj mi govorit da posle ,28 god mišljenja da sam blizanac ustvari nisam nego rak.

wivern -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (21.8.2015 8:03:24)

Emice ne razumem se ni ja, znam samo da mi je keva škorpija i da to nije dobro. Mnogo je bre teška [sm=smiley36.gif] ako ovaj mali bude na babu nadrljasmo ga.
Nama pas pola noći provede cvileci, osetio je ženku u teranju i terorise nas po kući. Samo cvili i zavija. Uh. Pod hitno mora kastracija, pod hitnooooooo

adulence -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (21.8.2015 8:07:54)

I ja sam poale 20 godina shvatila....ahahha salim se ,to saznas ako ti neko uradi natalnu jer kada su ti datumi na prelasku dva znaka od godine do godinw je razlicito ,naravno igra i vreme u koje si rodjena...
IZVORNA PORUKA: emicaa

Jesmo adulencе,ma nemoj mi govorit da posle ,28 god mišljenja da sam blizanac ustvari nisam nego rak.

emicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (21.8.2015 8:10:29)

Pa ja zbog vremena kad sam rodjena i mislim da sam blizanac,tačno u ponoć.

Kata90 -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (21.8.2015 10:43:53)

Jutro[sm=kava.gif] ja i malisa u 10h ustajemo u zadnje vreme [sm=smiley1.gif]
Ovo je dobro,isti dan ste rodjene a razlicit vam horoskop[sm=smiley36.gif]

nata11 -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (21.8.2015 11:00:24)

Ko danas sluzi kafu?
Ja na vreme za podnevnu [sm=kava.gif]
Od jutros dobila kaznu za prekorcenje brzine i izgorela kosu peglom. Nikad ali nikad ne preglajte kosu pre nego popijete kafu[sm=smiley21.gif]

QueenJ -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (21.8.2015 12:20:39)

Kuva li neko kafu, sluzi li zestinu? Nes i pelinkovac, molim!

nata11 -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (21.8.2015 12:34:02)

Ja mogu da ponudim tursku i rakijicu. To imam trenutno u kancelariji [sm=smiley36.gif] Pa izvolte.
Nego kakvo je vreme kod vas. Kod mene nema kise a tmurno kao da ce smak sveta

wivern -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (21.8.2015 13:29:52)

Nato i kod nas isto [sm=zz_poop.gif]
Ja cu rakijicu [sm=bravo.gif]
ne znam gde cu pre po kuci a sama sa malisom, sad pauza pa juris dalje

Kata90 -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (21.8.2015 13:35:58)

I kod nas je kisovito,i to citav dan.....sunce ne pamtim kad sam videla.Danas jos imamo i rodjendan,mozda se oraspolozim kad odem.Malisa zaspo,sad ce i mm sa posla.

emicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (21.8.2015 16:16:36)

Pila mi se kafa i mislila sad su mužićem i najedem se lubenice tako da od kafe nema ništa [sm=smiley36.gif]
Kato ili smo Ada i ja dva fenomena ili sam ipak pogrešno računala [sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (21.8.2015 19:41:00)

Zene di ste. Ja se spremam na beer fest, slusam kerber.
Citam danas OVO i ne verujem, pogotovo me dojmili ovi novinari zeljni tiraza i senzacionalizma koji naprave ovako idiotsku fotku ucveljenih devojcica i majke. Previse fotkaju ove nase "zvezde" pa se malo zaneli sa pozama.

Rosita -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (21.8.2015 20:22:02)

Kuda ide ovaj svet :(.
Ja sam danas totalni bljak. Sastavio me gastritis, 10 godina sam bila mirna i eto ti sad. Kafu i alkohol ne pijem, samo caj za mene, ko kuva nek odvoji vodu za caj[sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (21.8.2015 21:29:17)

Wiv čitala sam danas ovo i stvarno nemam riječi.
Ja radila samo sat i po,sad odmaram konačno,više me T umori nego što se umorim na poslu [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (22.8.2015 6:00:02)

Wiki videh na fb, mrzelo me da čitamo osim onog sažetka. Mislim pa šta ako je našamarao, branio je sopstvenu ćerku.

A klinke mi uopšte ne izgledaju nit ucveljeno nit povređeno. Mama izgeda kao da je prošla bojni front [sm=smiley36.gif]

Nego budite mi dobre, mi odsmo na moreeeeeeeeeeeeeeee[sm=smiley36.gif]

mali_mis -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (22.8.2015 7:14:25)

Jutro [sm=kava.gif]
Smrzla sam se.
Trco bucni se jednom za mene, i lepo se provedite [sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (22.8.2015 14:51:13)

Dobar dan,ja čekam ovog svog pa da ručamo,otišao oprati auto pa zaglavio popravljajući prozor.Jutros išli u njemačku,nakupovali slatkiša za mjesec dana mada sa obzirom da će me za koji dan uhvatiti pms ima da ode u tim danima [sm=smiley36.gif]

amdn -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (22.8.2015 15:13:36)

dan mame, decak se najzad uspavao, mm uskoro dolazi kuci pa rucak, dan stvoren za spavanje i odmaranje, a ja sredjivla celo prepodne i jos morala kod majstora po auto [sm=smiley13.gif]

wivern -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (22.8.2015 17:29:22)

Ehej zene, ja sam danas [sm=zz_skull.png]. Juce sam dobila i toliko sam danas usporena i nikakva. a imam gomilu posla.
Ako je za utehu napolju se pojavilo sunce, sad kad smo se vratili iz setnje [sm=smiley36.gif]

Rosita -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (22.8.2015 21:31:34)

Dobro vece. Mm kupa D, ja sam ga vodila u igraonicu, dosli u osam. Meni mm radi vikendom, slobodan je ponedeljkom, nikad skupa ko svet :(. Imam da vas posluzim ovsenim plocicama, to grickam[sm=smiley1.gif]

Kata90 -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (22.8.2015 22:12:12)

Vece,a ja tek treba da dobijem,ama sve me nervira.....treba hranilicu da kupimo a ovaj mm ima vfemena [sm=hudicek1.gif]
Kod nas kisa,bas je hladno.zavukla sam se u krevet,jos malo pa spavanje.....

emicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (22.8.2015 22:15:30)

Večeee,sredjujem noktiće na nogama,sutra su ruke na redu [sm=smiley36.gif]
Ovde je danas bilo 30 stepeni,rado bih sutra na bazen ali bojim se da će Dori biti hladna voda.

Sanjica26 RR -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (22.8.2015 22:35:06)

Gde nam je Veselica?

mali_mis -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (23.8.2015 7:12:03)

Jutro [sm=kava.gif]
E sad jedva cekam da se preselim, vec me kutije izludjuju, a jos vise me izludjuje sto A. mora da se popne na ama bas svaku.

emicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (23.8.2015 10:06:08)

Mišu kad se selite,znam kako je sa kutijama i malim indijancem u stanu [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>