RE: OktobeRRfest [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Žapkić -> RE: OktobeRRfest [chat] (10.10.2015 21:22:42)

Hej, zeMske, kako ste mi? Nisam vas zaboravila, samo da znate...

Ivanka 75 -> RE: OktobeRRfest [chat] (10.10.2015 21:24:39)

Dje si Zapkic [sm=smiley31.gif]
Kako vam je u skoli?

veselicaa -> RE: OktobeRRfest [chat] (10.10.2015 21:25:02)

Zapkic pa gde si ti,svracaj nam cesce[sm=smiley1.gif]

Žapkić -> RE: OktobeRRfest [chat] (10.10.2015 21:32:57)

Pa, evo me... konačno!!! Krenuli smo u predškolsko, ali nešto i nismo oduševljene-ni Tina , a ni mama... Nadam se da će vrermenom biti drugačije... Ja radim, non-stoš sam na putu, sad će valjda biti više vremena, pošto je sezona prošla... Vi, devojke, kako ste?

veselicaa -> RE: OktobeRRfest [chat] (10.10.2015 21:39:05)

Zapkic sta je problem sa predskolskim?Bas bezveze da se ne svidja detetu,a koliko vidim ni tebi.
Moja S odusevljena,vaspitacica je stalno hvali kako je dobra,kako je veliki empata,kako deli i dobar je drug.Jos prosle nedelje bila decija nedelja pa samo imali neka desavanja,bas su uzivali i skitali svih 5 dana.

Žapkić -> RE: OktobeRRfest [chat] (10.10.2015 21:43:54)

Ma, imamo problem sa vaspitačicom. tina, koja uopštre nije agresivno dete, niti dete sklono konfliktima, je u stalnom sukobu sa vaspitačicom, nepravedno je optuzena za neku glupost (kao -gurala papir nekoj devojčici u usta, pri tom je to rekla vaspitačici mama od te devojčice, a ovoj je to rekao dečak koji tog dana uošpšte nije ni bio u vrtiću, a vaspiotačica, dok se top, navodno , dešavalo, nije bila u sobi, nego pila kafu sa koleginicom)!!! Tina redovno poslednjih dana plače kad treba da ide u preškolsko, pa se ozbiljno bavim mišlju da je prebacim u drugu grupu...

emicaa -> RE: OktobeRRfest [chat] (10.10.2015 21:44:32)

Žapkić lijepi te vidjeti opet ovde [sm=smiley1.gif]
Ma ona mi plaća minimalac ali dok ne nadjem nešto drugo ostajem tu.Bilo je ružno dok nisam radila,zato sad ćutim i trpim.

veselicaa -> RE: OktobeRRfest [chat] (10.10.2015 21:50:26)

Uh bre Zapkic bas mi je zao [sm=smiley13.gif] Jel ta vaspitacica vikala na nju pa je ona tako tuzna?Zaista me ponekad zacudi kakvi sve ljudi cuvaju decu po vrticima i uce u skolama[sm=zmeden.gif]
Ma Emice naicice bolji posao,ne brini.Ja pocela da radim tek od prosle godine i to odjednom sva tri posla a dotad nista.I mnogo se bolje osecam kada radim.

Žapkić -> RE: OktobeRRfest [chat] (10.10.2015 21:59:19)

IZVORNA PORUKA: emicaa

Žapkić lijepi te vidjeti opet ovde [sm=smiley1.gif]
Hvala, draga!!![sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Ma, je, vaspitačica je vikala na nju.Tina je bila kaznjena, prebačena za drugi sto, pa ju je posle vratila... Ma...
A tek juče sam poludela-juče su deca imala mini-priredbu, povodom "Dječje nedjelje", a u našoj grupi niko od roditelja nije bio obavešten. Jasam to čula od vaspitačice iz druge grupe!!! Jbr , dete mi prvi put učestvuje u nečemu i ja ot ne znam!!!

emicaa -> RE: OktobeRRfest [chat] (10.10.2015 22:04:33)

Veselice šta ti radiš pa stižeš na tri posla?

Ana RR -> RE: OktobeRRfest [chat] (10.10.2015 22:07:57)

Dobro veče [sm=smiley1.gif] jel neko za kuvano vince? Mi otvorili sezonu [sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: OktobeRRfest [chat] (10.10.2015 22:10:11)

Ana ja bih vince ali nemoj ga kuvati ljubim te [sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: OktobeRRfest [chat] (10.10.2015 22:12:59)

Peglam.... mrzim da peglam!

Vince moze!

veselicaa -> RE: OktobeRRfest [chat] (10.10.2015 22:43:23)

Stigao mi muz,sada ode da se kupa pa ja opet kod vas.
Zapkic nadam se da ce se resiti sve i da ce cerkica sa osmehom odlaziti u skolicu,mogu da zamislim kako je tebi.
IZVORNA PORUKA: emicaa

Veselice šta ti radiš pa stižeš na tri posla?

Radim za jednu izdavacku kucu,prodajem garderobu(od kuce) uglavnom helanke za nas kao i za decu,sve je srpska proizvodnja,znaci malo kvalitetnije i bavim se keteringom,pravim kiflice za restorane.Sve radim od kuce,stizem sve,a i parice su ok,mogu da kupim A i S sve sto im zatreba a to mi je najvaznije.

wivern -> RE: OktobeRRfest [chat] (10.10.2015 22:45:13)

Di ste žene, evo i mene za kuvano vince. Anci daj ako imas dobar recopis za vince. Nisam nešto zadovoljna ovim što ja imam, kao da mi fali nešto. I koje vince koristiš?
Zapkic zeno, nismo ni mi tebe zaboravile. To za vaspitačicu no comment, imala sam ja sličnu učiteljicu u osnovnoj, samo iatraumira dete.

Sanjica26 RR -> RE: OktobeRRfest [chat] (10.10.2015 22:50:51)

Veselice svaka ti cast. Bas si vrednica.
I ja imam neki glup rexept za kuvano vino.

Kata90 -> RE: OktobeRRfest [chat] (11.10.2015 9:31:51)

Jutro......kafa [sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif] izvolte.
Citav dan samo pljusti kisa,bas je smor.
Danas nista ne kuvam,imamo od juce....

emicaa -> RE: OktobeRRfest [chat] (11.10.2015 9:36:13)

Dobro jutro-dobar dan.Ustala sam prije pola sata,sa glavoboljom naravno.
Danas ću pravit princes krofnice [sm=smiley1.gif]

Kata90 -> RE: OktobeRRfest [chat] (11.10.2015 9:46:35)

Emice,kad te vec stalno boli glava stavi kesten u dzep.....pa ce te proci.Moj tata vec godinama to praktikuje,i prodje ga.
Za prvi put zvuci smesno,ali mozda ti i pomogne.[sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: OktobeRRfest [chat] (11.10.2015 10:34:05)

Kato prvi put čujem za kesten [sm=smiley1.gif]
Ma mene migrene kad uhvate to traje po sedmicu-deset_ak dana i onda sam bar mjesec dana mirna.
Izvolite kafu
[img]http://www.dodaj.rs/f/1N/dp/JeYIfei/komplet.jpg[/img]

Ana RR -> RE: OktobeRRfest [chat] (11.10.2015 12:11:44)

Viking je napisala super recept i kuvam po njemu, samo manju količinu Kuvano vino

mamin mish -> RE: OktobeRRfest [chat] (11.10.2015 12:47:50)

Dobar dan zene.
Samo da vam mahnem i odo da zavrsavam rucak. Teodora opet ima T pa se nin stop mazi.

emicaa -> RE: OktobeRRfest [chat] (11.10.2015 17:54:17)

Gdje ste sve,nema vas cijeli dan.Ja pravila princes krofnice i sad odmaram.

wivern -> RE: OktobeRRfest [chat] (11.10.2015 18:10:56)

Evo mene, ubi me ova kisurina. I ves masina [sm=smiley36.gif]. Toliko skace da mislim da ce probiti zid i otici kod komsinice na kafu.
Ja cu danas pokusati da nadjem kestenje ali za jelo [sm=smiley36.gif]. Pa uvece kad uspavam malisu ispecem i gledam neku seriju. mljac.
Jesen jedino podnosim zbog pecenog kestenja [sm=smiley36.gif].

isidora88 -> RE: OktobeRRfest [chat] (11.10.2015 18:35:57)

wiv kako peces kestenje? i meni se jede, ali mi je puno 150 din za saku pecenog kestenja, mnogo bre[sm=hudicek1.gif]
ja cekam sina da dodje iz setnje, voli dete kisu, i vec se psihicki spremam kakve ce mu biti cipele i stvari, samo da jaknu ne ubrlja

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>