jao Eco ja sam budna od 5! ali nije strašno jer mi deca noćas spavala mirno a muža sam terala oko 3 da ode da ih proveri [sm=smiley36.gif] jao žene što je ovde hladnoooo. Smrzoh se na poslu juče a izgleda da ću i danas
Mod hvala za kaficu [sm=smiley1.gif] Zaspala sam sinoć u 9 i opet se nisam naspavala jer smo imale žurke.Strašno sam nervozna,danas T ostaje dva sata kod dadilje i uopšte nisam optimistična [sm=smiley13.gif]
Mod hvala za kaficu.Ja ispratila dete u vrtic,magla,hladno bas.Sada da umesim pitu,sredim nesto po kuci pa da budim A da vezba za pismeni. Emice ma navicice se,polako samo.
Čekam da mi dođe komšiče na čas u 9h, pa na poso u pola 11, na poslu do 15h, pa kući na ručak pa opet na poso od 18-20h aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mnoooogo je dobra pesma,ja sve njene pesme obozavam,moja S kada je cuje odmah krene da peva,skace,voli i ona da je slusa. Ivanka sto tako na posao,tri puta ides i vracas se[sm=zmeden.gif]
Jutro [sm=kava.gif] jesmo se naspavali? I mi budni od 7h....kad ce duze spavati [sm=zmeden.gif] Danas nista ne kuvam,imam od juce milina. Emice,mislis da dadilja nije ok za malu?ili?
Mod, i meni si nedostajala [sm=smiley4.gif] probudila sam se sa takvom migrencinom da mi se cini da cu dusu da ispustim... no, dobro, nije prvi put [sm=jezicek.gif] ja nesto ne volim Adel [sm=smiley1.gif] sad da popijem jos jednu grom kafu uz RR pa da probam da napisem nesto
Kato ma ok je ona,ima četvoro svoje djece,čuva jednu curicu i eto sad Dora,nego problem je što Dora ne razumije njemački a teta je švicarka i koliko god da joj objašnjava da će mama doći opet ona to ne konta.Znam i da treba vremena da se Dora navikne na to da nije stalno samnom i meni je teško ali mora tako.Mora se malo odvajati od mene i više biti sa drugom djecom.
Emice znam da je tesko i da je jezik problem ali deca brzo prevazidju tu jezicku barijeru. Ivanka a zasto tako na prekide na posao? Jel neko za kaficu?
Stižem na vruću kaficu [sm=bravo.gif] Ja kod frizera, farbam se napokon. Emice meni je svo troje sestrica cuvala ruskinja u moskvi, naravno da oni nisu znali ni reč ruskog ali su zato sad fenomenalni. I super im je bilo i zbog škole. Deca to savladaju dok trepnes.
Wiv jel to ti večeras služiš piće [sm=smiley36.gif] može za mene jedna kolica nestalo nam. Meni noge otpadaju od trčanja danas,jedva čekam da se dohvatim kreveta.