RE: Najčudnije ime za koje ste čuli (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta) >> Imena

Poruka

Yag -> RE: Najčudnije ime za koje ste čuli (16.11.2012 6:29:55)

dobro world ovdje svako stavlja necija imena...:)) ja sam se izvinula i trazila da se post obrise...

World -> RE: Najčudnije ime za koje ste čuli (16.11.2012 7:58:32)

ma ok, nego mi smijesno sto neko gugla svoje ime i nadje ga bas na nasem forumu?! svasta... [sm=smiley1.gif]

NadaR -> RE: Najčudnije ime za koje ste čuli (16.11.2012 11:12:20)

IZVORNA PORUKA: World

ma ok, nego mi smijesno sto neko gugla svoje ime i nadje ga bas na nasem forumu?! svasta... [sm=smiley1.gif]

Vala baš! Ni meni nije jasno. [sm=zmeden.gif]
Yaaaag? Ti si iz Prijedora ?! Zovi na kafu kad budeš tu [sm=smiley36.gif]

Olga75 -> RE: Najčudnije ime za koje ste čuli (16.11.2012 11:17:43)

IZVORNA PORUKA: ksena

moja sestra se zove Djurdjica.
A pre neki dan sam cula za bebu koja je dobila ime Makrina. To stvarno nikad do sad nisam cula.

sad sam se setila pop Cire i pop Spire , tamo se Sanjikina tetka zove baba Makra , verovatno nadimak od Makrina [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Najčudnije ime za koje ste čuli (16.11.2012 11:24:31)

gde se toga seti, olga?[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Olga75 -> RE: Najčudnije ime za koje ste čuli (16.11.2012 11:26:03)

dokon mozak sala nije [sm=smiley36.gif]

Yag -> RE: Najčudnije ime za koje ste čuli (18.11.2012 2:01:48)

IZVORNA PORUKA: Nada RR

IZVORNA PORUKA: World

Vala baš! Ni meni nije jasno. [sm=zmeden.gif]
Yaaaag? Ti si iz Prijedora ?! Zovi na kafu kad budeš tu [sm=smiley36.gif]

sta ces nema narod drugog posla...[sm=smiley36.gif]
Nada[sm=smiley31.gif] da iz Prjedora...budem zvala bas sam neku noc mislila hocul ikad ikog upoznati sa RR[sm=smiley1.gif]

MajaMV -> RE: Najčudnije ime za koje ste čuli (26.11.2012 14:18:49)

Imam drugaricu zove se Vicka

viking -> RE: Najčudnije ime za koje ste čuli (26.11.2012 15:10:01)

Pa baš simpatično ime [sm=smiley1.gif]

IZVORNA PORUKA: MajaMV

Imam drugaricu zove se Vicka

Misha i Ljisha -> RE: Najčudnije ime za koje ste čuli (3.12.2012 12:27:14)

Ignjat, moje drugarice brat. Nikad nisam upoznala nijednog Ignjata osim njega.

Obzirom da sam nastavnik puno dece sam upoznala u skoli i iskreno bilo je puno imena ali ne mogu da kazem da je bilo cudnih mozda jer su druge veroispovesti pa cujete neko madjarsko ime ili goransko i td.

Skockica -> RE: Najčudnije ime za koje ste čuli (28.12.2012 19:51:28)

Jedrinka a zovu je Jeca
Ima i jedna devojka zove se Razumenka u skoli je zvali Zuma, a otac moje koleginice sa faksa zove se Krajimir.

panonkinja -> RE: Najčudnije ime za koje ste čuli (30.12.2012 4:10:12)

pavica

sneza24 -> RE: Najčudnije ime za koje ste čuli (31.12.2012 4:10:25)

Trena.

viking -> RE: Najčudnije ime za koje ste čuli (14.3.2013 18:49:29)

Ne znam da li sam pisala, ali mama mog druga se zove Pepa (inače, divna žena). I sve je bilo super dok se nije pojavilo Pepa prase [sm=smiley36.gif]

viking -> RE: Najčudnije ime za koje ste čuli (14.3.2013 23:31:46)

E, da, čula sa i da se jedno detence zove Jupiter, a roditelji mu imaju normalna imena, nisu stranci ili tako nešto, i imaju često prezime.

elenica4ever -> RE: Najčudnije ime za koje ste čuli (12.6.2013 20:39:15)

Najcudnije ime za koje sam ja cula bilo je Jabuka, ali ima toga cesto, imena po vocu, fuj.

Figaro88 -> RE: Najčudnije ime za koje ste čuli (21.6.2013 10:26:11)

Sad citam da ce beba Kim Kardasijan da se zove North West[sm=smiley36.gif]Ne znam zasto svi ti poznati daju deci tako cudna imena[sm=zmeden.gif]

Maraj -> RE: Najčudnije ime za koje ste čuli (21.6.2013 10:29:47)

Zensko ime- Vlada
Nisam mogla ni da odreagujem kada sam cula jer je zena odmah pocela da objasnjava koliko ima problema jer svi misle da je rec o muskoj osobi, pa pored svog imena uvek mora da pise : zensko
katastrofa, stalno mora da se pravda pri upoznavanju....

dunja RR -> RE: Najčudnije ime za koje ste čuli (21.6.2013 10:33:29)

IZVORNA PORUKA: elenica4ever

Najcudnije ime za koje sam ja cula bilo je Jabuka, ali ima toga cesto, imena po vocu, fuj.

Ne vređaj me [sm=smiley36.gif]

(šalim se, nisam Dunja stvarno), ali mnogo volim to voćkasto ime, kao i Višnja.

sneza24 -> RE: Najčudnije ime za koje ste čuli (21.6.2013 12:00:44)

Na tv skoro sam pročitala, kad idu one poruke u nekoj emisiji, neku baku (ne zapamtih ime) pozdravljaju unuke Pia i Lea. Prvi put sam čula za to ime.

Trcosava -> RE: Najčudnije ime za koje ste čuli (21.6.2013 12:12:52)

IZVORNA PORUKA: sneza24

Na tv skoro sam pročitala, kad idu one poruke u nekoj emisiji, neku baku (ne zapamtih ime) pozdravljaju unuke Pia i Lea. Prvi put sam čula za to ime.

Pia je veoma često ime u Sloveniji, kao i Lea [sm=jezicek.gif]

Da tek čujete ovde imena, pa to je katastrofa!!!

Olga75 -> RE: Najčudnije ime za koje ste čuli (21.6.2013 12:14:45)

ima i kod nas Pia i Lea
Pia je -pobozna ( tako bi se eto prevelo )

Brand new mama -> RE: Najčudnije ime za koje ste čuli (21.6.2013 12:20:30)

Eh,Olga,pretece me:) Moj poznanik je klinkicama dao imena Lea i Ira.Slatka su mi imena,samo mi se ne svidja znacenje Irinog imena.Bolje mi je onda Pobozna nego Luda:) UJuce sam sa M bila kod doktora,ijedan tata zove Dzamala i Shanaju da dodju.A Dzamal i Shanaja prozracno bijeli,plavih ociju i svijetlih trepavica,pravi Nijemci. Mama i tata previse gledaju MTV[sm=smiley36.gif] A Justin(po Biberu[sm=smiley1.gif]) i sl. su uzasno cesti...Nisu neobicna imena,ali mi se ne svidja previse.

Trcosava -> RE: Najčudnije ime za koje ste čuli (21.6.2013 12:24:59)

Lea mi zlaova (dolazi za par dana hmgmhmgm), a ono što mene užasno nervira ovde - mnogo vole deci da ubacuju y, x u imena. Umesto Aleks, oni ćemu dati ime Alex..
Ček da vam iskopam imena ovde koja daju... setih se sad nečeg, dete jedno u vrtiću se zove Ožbej, inače veoma često ime (mada ga ja nit' vide nit' čuh do sad). A kad ga zovu, ja sve čujem Užbej. Pa onda, na primer, Urban je isto često ime ovde. Meni totalno neobično.

Brand new mama -> RE: Najčudnije ime za koje ste čuli (21.6.2013 12:29:28)

Ja znam za prezime Urban:) Na primjer Damir Urban:) P.S.Htjela sam nesto pametno naapisati,ali sam izgubila misao...Godine!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>