RE: NovembaRRski bar (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

branki* -> RE: NovembaRRski bar (9.11.2015 19:08:30)

Ja isto mislim da moze u frizideru do sutra.vecerali i moji odose ispred zgrade,a boka i ja tu.

wivern -> RE: NovembaRRski bar (9.11.2015 19:17:01)

Moze Anci, izdrzate ti za toliko

Ana RR -> RE: NovembaRRski bar (9.11.2015 19:40:34)

Da, usolila sam i zatvorila u vakum kesu. Biće valjda ok do sutra.

Ivanka 75 -> RE: NovembaRRski bar (9.11.2015 19:51:29)

Uglavismo "lazni zid", ja bila glavni drzac ploce, bezmene nista.
Dodaj sraf, daj slafericu, donesi onaj tanki crni srafciger iz kutije pod krevetom..... ma ne taaaaj, onaj manji....
A i mm je jedno 30 pita isao u podrum da donese alat, sipke, dleto.....
Sad se ispruzio na krevetu sve ga boli. Ivka u emigraciji kod babe i dede, ja gledam lom..... divim mu se.... [sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: NovembaRRski bar (9.11.2015 19:52:44)

Ivanka, šta pregrađujete?

Ivanka 75 -> RE: NovembaRRski bar (9.11.2015 20:02:24)

Probili smo druga vrata za dnevnu sobu jos letos pa sad samo plocom od iverice pregradjujemo stari ulaz u sobu (nije ni to stari ulaz, komplikovano je, ulazilo se na vrata pa se odmah skrene levo pa u sobu, i to mi bilo slepo cose, nije sluzilo nizasta, pa smo sad stavili ivericu na taj deo gde se skretalo u sobu - complicated [sm=smiley1.gif]
Bela biserna iverica, lepo izgleda, sutra ce valjda da stavljaju lajsne okolo pa ce biti gotovo.

A kasno mi danas pade na pamet da smo mogli da ozidamo zid od bele fasadne cigle [sm=smiley1.gif]
Ali nije vazno, tu su i cevi za grejanje i prekodac za svetlo i utikac... ,svasta nesto.
A to slepo cose ce sad da mi bude ostava za usisivac, dasku za peglanje i civiluk [sm=bravo.gif]

Ana RR -> RE: NovembaRRski bar (9.11.2015 20:09:34)

E pa super [sm=bravo.gif] ja volim promene u kući pa makar i sitne [sm=smiley1.gif]

Ja gledam naše potkrovlje, lepo sređeno, okrečeno, novi podovi, milina... ali nema grejanja gore (zbog svekra, da ne objašnjavam sada) i da bi se mi proširili i gore treba da ubacimo neko grejanje, da li klima, radijatori, šta god bilo treba para a mi ne želimo da ulažemo više u kuću. A gore je tako lepo, ima dve prostorije - veća bi bila naša spavaća (ona ima izlaz i na terasu) a manja je savršena za dečiju. Na žalost, nema kupatila gore a ja volim da mi je kupatilo uz spavaću, no dobro, nije strašno.

milicicak -> RE: NovembaRRski bar (9.11.2015 20:19:00)

Vece u kafanu :)
Izvadila sam kolac iz rerne, jedva cekam da se ladne :)
Ja bih da me mm pusti, stalno nesto menjala po kuci al me ne pusta. Pre dve nedelje smo ubacivali i izbacivali neke police za knjige. Po stanu mi se vuku bambusi za garnisle :D Sad smo u raznoraznim pregovorima za mini bubinu sobu i krevet ono sto se meni svidja je preskupo. Al valjda cemo zavrsiti do Nove godine.
Trebalo bi da napravim malom kumu papirnu "tortu" za rodjendan, imam novi dizajn bas me zanima kako ce da ispadne.

Sanjica26 RR -> RE: NovembaRRski bar (9.11.2015 21:11:19)

Gde ste zene? Ubi me sad kasalj. Uzela sam da se inhaliram. Ne mogu vise da izdrzim.
Treba mi jedan topao caj.

branki* -> RE: NovembaRRski bar (9.11.2015 21:25:30)

U,bre,sanjice,bas si nagrabusila[sm=smiley13.gif]dobro da je rasoust,pa ne moras da ides u skolu,valjda ce se primiriti.
Boka zaspala,ja malo ovde,pa cu i ja u krevet.
Inace,bas volim te tavane lepo sredjene [sm=smiley1.gif]

Sanjica26 RR -> RE: NovembaRRski bar (9.11.2015 21:32:43)

Ma ovo nema vise smisla. Nemam vise snage da se borim sa ovim virusima. Kod mene deca spavaju.Mm je na slavi. Sad cu i ja uskoro u krevet.

branki* -> RE: NovembaRRski bar (9.11.2015 21:34:17)

Koja je danas slava?

Sanjica26 RR -> RE: NovembaRRski bar (9.11.2015 21:46:46)

Branki drugi dan slave. Juce je mm ov kolega slavio juce za rodbinu. A danas kolege dolaze sa porodicama. Iskulirala sam.

Ivanka 75 -> RE: NovembaRRski bar (9.11.2015 22:23:11)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Ma ovo nema vise smisla. Nemam vise snage da se borim sa ovim virusima. Kod mene deca spavaju.Mm je na slavi. Sad cu i ja uskoro u krevet.

Sanja, jesi li radila neki bris, vidis da ti se neprekidno vraca prehlada, nos, temp...
Počni da piješ Protektin da ojačaš imunitet.

Sanjica26 RR -> RE: NovembaRRski bar (9.11.2015 22:44:13)

Ivanka pijem neke vitamine koje mi je kupio zet. Narucio je iz Amerike. Nikad mi nije ovako bilo. Inhalirala sam se i sad mi se umirio kasalj. Inace mene sve drzi jedan dan, ali sad je bas nepodnosljivo.
Ususkala sam se i citam sta pisete.

Ivanka 75 -> RE: NovembaRRski bar (9.11.2015 22:51:06)

Meni je tako bilo prošle godine u novembru, od avgusta ja mislim prehladjena kad ono jaka upala grla koja je tinjala mesecima, bez temperature. Zato te pitam da li si uradila briseve.
Ja ispila antibiotik i posle 7 dana ko nova.
Čak mi ni alergija posle toga nije toliko izražena.

Uh, mm naložio prokuvah!

Sanjica26 RR -> RE: NovembaRRski bar (9.11.2015 22:54:34)

Nisam ni isla kod dr. Nisam ni imala temperaturu. Samo taj stomacni pracen nesvesticom. Onda one glavabolje i sad ovaj kasalj.Valjda ce da me popusti od inhalacije.

Ivanka 75 -> RE: NovembaRRski bar (9.11.2015 22:56:12)

[sm=smiley31.gif] da brzo prođe!

Ivanka 75 -> RE: NovembaRRski bar (9.11.2015 22:57:41)

A da ti skokneš do lekara ovih dana da te pregleda i uradiš KS?

Sanjica26 RR -> RE: NovembaRRski bar (9.11.2015 23:03:43)

Ivanka mogla bih. Samo sto sam sutra ceo dan sama sa decom. Mm ide da pomogne ujaku, da mu unese drva u kucu. Operisao je kuk, pa da se ne petlja oko toga. Moracu u sredu da iskoristim dan za to. Iskreno ne znam ni kako mi se zove dr, jer uopste ne idem. Ali nema veze. Recicu im da jako dugo nisam dolazila.

Ivanka 75 -> RE: NovembaRRski bar (9.11.2015 23:08:49)

Ja 20 godina nisam išla kod lekara, sveki mi dok je radila otvorila karton kod prijateljice, tek prošle godine sam je prvi put videla.
Idi barem da vidiš šta će ti reći.

wivern -> RE: NovembaRRski bar (10.11.2015 6:59:53)

Bar jutar žene. Ja standardno - šetam psa pa na posao..
Sanjice mnogo si zaribala, poslušaj Ivanku i idi kod dr. Večeras se vraća mm iz dortmunda, baš mu zavidim [sm=smiley36.gif] Danas neko mrljavo vreme, kao da će kiša. Ali je barem toplo. Ja sam juče posle posla zakucala sa malisom i nista uradila nisam. Zato me sve čeka danas. Bljaks

emicaa -> RE: NovembaRRski bar (10.11.2015 9:10:29)

Dobro jutros,ja sam kao odgrijan leš što bi rekla neka od vas [sm=smiley36.gif] u tri sam se presvlačila,komplet mokra.Stvarno nisam neka njanjalica ali sad me je dobro uhvatilo em sve boli kao da će mi se tijelo raspast.

branki* -> RE: NovembaRRski bar (10.11.2015 9:15:31)

Uh,bre,emice i ti si bas zaribala[sm=smiley13.gif]

emicaa -> RE: NovembaRRski bar (10.11.2015 9:19:50)

Joj branki jesam pošteno,a sad ne smijem ni uzeti neki pošten lijek.Sreća pa je Mirjam divna i kae da ostanem u krevetu ona će se snaći.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>