RE: NovembaRRski bar (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

mila83 -> RE: NovembaRRski bar (12.11.2015 10:21:30)

Zdravo zene! Vidim uzbudljivo kod vas ..Ja cu napisati samo dve reci : Stomacni virus ! Svi [sm=smiley13.gif]
Kao slomljena sam.

emicaa -> RE: NovembaRRski bar (12.11.2015 10:47:01)

Eeee mila šta vas snadje,baš mi je žao.
Mod bar ne možeš reći da ti je bilo dosadno [sm=smiley1.gif]
Od nedelje čekam da ovaj moj popakuje smeće i odnese i naravno on nišra.Sad sam ja umjesto njega pa sam prilegla steže me stomak.

emicaa -> RE: NovembaRRski bar (12.11.2015 13:58:18)

Gdje ste žene,lijepo vrijeme pa ste se opet rabježale,nema veze mogu ja i sama sa sobom pisati [sm=smiley36.gif] nego,treba mi Veselica pa ako je negdje vidite recite joj da je tražim [sm=smiley1.gif]

Leptiric123 -> RE: NovembaRRski bar (12.11.2015 17:08:01)

Ljudi se plaše zubara, a ja frizera....[sm=zz_banghead.gif]

veselicaa -> RE: NovembaRRski bar (12.11.2015 19:19:00)

IZVORNA PORUKA: emicaa

Gdje ste žene,lijepo vrijeme pa ste se opet rabježale,nema veze mogu ja i sama sa sobom pisati [sm=smiley36.gif] nego,treba mi Veselica pa ako je negdje vidite recite joj da je tražim [sm=smiley1.gif]

Tu sam draga kazi sta treba [sm=smiley1.gif]
Ja odmaram tj saljem mejlove ali bar sedim [sm=smiley36.gif] Ceo dan po skolama,pa posle rucak,sredi kucu,deca isla na neku priredbu u Gracanici,dolazio Rasa Popov [sm=smiley1.gif] pa do malopre A pisala domaci sada obe gledaju Super spijunke.muz naravno izasao ali tako i treba [sm=smiley36.gif]
Leptiric zasto se plasis frizera,jel imas dugu kosu?Pitam jel ja imam,tj imala sam do pre neki dan jer sam se osisala i najveci strah mi je da me ne osisaju vise nego sto zelim.

milicicak -> RE: NovembaRRski bar (12.11.2015 19:42:28)

Stigoh kucici svojoj [sm=smiley36.gif]
Noge mi otpale danas [sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: NovembaRRski bar (12.11.2015 19:50:33)

Evo meeee...
Branki da, ja ujutru dok setam psa citam sta ste pisale i javim se na brzinu [sm=smiley36.gif]
Au bre Mod, bas veselo.
Mila svi zivi muku muce sa stomacnim.
Nama prvi dan prosao ok, kaze mm.

Sanjica26 RR -> RE: NovembaRRski bar (12.11.2015 20:06:38)

Nakrkala sam se pice, a sad treba da peglam. A tako mi se spava.

emicaa -> RE: NovembaRRski bar (12.11.2015 20:30:09)

Veselice čini mi se da si ti pisala da imaš fin recept za čupavce pa da mi pošalješ recept,nisam ih još nikad pravila pa bih sad isprobala [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: NovembaRRski bar (12.11.2015 20:50:10)

Veselice čini mi se da si ti pisala da imaš fin recept za čupavce pa da mi pošalješ recept,nisam ih još nikad pravila pa bih sad isprobala [sm=smiley36.gif]

Imam draga samo da spremim decu za krevet i da nadjem svesku i saljem ti u pp.Jel ti hitno da nadjem odmah ako planiras sada da ih pravis?

emicaa -> RE: NovembaRRski bar (12.11.2015 20:55:38)

Ma neee,treba mi za nedelju,treba mi za jednu trudnicu da je obradujem [sm=smiley1.gif]

amdn -> RE: NovembaRRski bar (12.11.2015 21:22:48)

Mila draga znam kako ti je , mi smo prelazali pre 2 nedelje i bas bilo haoticno.
Inace kod mene sve u naletima, jedno vreme nema nista, a onda ne mogu podici nos od obaveza.
Evo nas sad u Sokobanji, moji slave pa dosli da pomognemo:)

Kata90 -> RE: NovembaRRski bar (12.11.2015 22:51:38)

Di ste,neko za caj?mene opet zeza grlo,mm pod gripom uzas,malisa nam zdrav sva sreca.

Ivanka 75 -> RE: NovembaRRski bar (12.11.2015 23:02:45)

Naišla sam na članak, potkrepljuje moju trvrdnju da bolest na usta ulazi
ZAŠTO SE NEKA DECA REĐE RAZBOLJEVAJU?

Evo i ja sam večerala, odrađivala neke časove večeras jer mi je slava u ponedeljak pa neću raditi.
Večerala, mm se ukočio, mukica...

veselicaa -> RE: NovembaRRski bar (12.11.2015 23:23:53)

Ma neee,treba mi za nedelju,treba mi za jednu trudnicu da je obradujem [sm=smiley1.gif]

Poslala sam ti recept u pp.
Ivanka i meni je slava u ponedeljak [sm=smiley1.gif]

Ivanka 75 -> RE: NovembaRRski bar (12.11.2015 23:26:00)

IZVORNA PORUKA: veselica

Poslala sam ti recept u pp.
Ivanka i meni je slava u ponedeljak [sm=smiley1.gif]

Što bi reko moj kolega "slava nam" [sm=jezicek.gif]
Malo crnog humora [sm=smiley1.gif]
Srećna slava Vesela, ja ništa nisam počela da spremam, u subotu idem na seminar u BG, tek u nedelju mogu nešto ozbiljno da se pozabavim slavom. Imaće šta da se pojede i popije, nije da neće.
Pašću s nogu ali uspeću!

veselicaa -> RE: NovembaRRski bar (12.11.2015 23:30:48)

Ja sam zaduzena samo za kiflice,slana testa,rolate i kolace.Kako ne zivim u zajednici a slavimo kod svekijevaca,svi kazu da spremam i previse[sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: NovembaRRski bar (12.11.2015 23:35:58)

IZVORNA PORUKA: veselica

Ja sam zaduzena samo za kiflice,slana testa,rolate i kolace.Kako ne zivim u zajednici a slavimo kod svekijevaca,svi kazu da spremam i previse[sm=smiley36.gif]

ja i sveki pokušale nekoliko puta da se dogovorimo oko spremanja, na kraju ispalo da ona uradi i moje deo pa ja ispadnem lenja, ona to i misli o meni, da se ne trudim nešto mnogo.
tako sam je ja pustila da za svoje goste sprema šta hoće ja za moje (jer oni doalze kod nas a gosti svekijevaca kod njih) ono što se mm i ja dogovorimo.
Kod nas čist minimalizam - predjelo, jelo (paprike, sarma, podvarak, ove godine će biti tavče, oko njega nemam mnogo posla) posle pečenje i torta i kraj.
Za rolate nemam vremena u nedelju.

veselicaa -> RE: NovembaRRski bar (12.11.2015 23:44:03)

Hhahha kod nas nije tako,mi sada kada smo bili u Nis bili kod tetke na slavu i cudili smo se rasporedu jela.Prvo meze,pite,pa rucak-paprike,sarma,pa pecenje i torta i to je to.Pa kud pecenje zadnje kada se najedemo sa svim ostalim,jel to neka fora da se manje pecenja pojede [sm=jezicek.gif] Ja sam slabo mezila,cuvala mesto za pecenje i tortu [sm=smiley36.gif]
Kod nas se prvo servira meze znaci suhomesnato-sunkarica,kulen,kackavalj,jos neke vrste sira,pecenica,suvi vrat,cajna,kuvana jaja i punjena i jos svasta nesto na onim ovalima,kiflice,projice,salate,tursija(sada jer je ima),slani rolati,kolaci.I onda se to polako jede,ispijaju se pica i posle 2,3 sata se lomi pogaca i postavlja vecera.Posle vecera torta i to je to.

wivern -> RE: NovembaRRski bar (13.11.2015 6:56:51)

Dobar jutar. Uh, pričale ste o hrani a ja gladna kao vuk.
Evo mene u standardnom izdanju, setnjica pa posao. Sinoć se komirala, zaspala pre 10 baš sam bila mrtva.

emicaa -> RE: NovembaRRski bar (13.11.2015 7:49:07)

Jutro,veselice divna si,djeluju baš jednostavno za na napeavit a meni tako i treba [sm=smiley36.gif]
Ja se od jutros osjećam kao klimakterična tetka a ne trudnica.Sve me žiga,hvataju me talasi vrućine,ma strašno [sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: NovembaRRski bar (13.11.2015 14:23:32)

Nema nikoga za razgovor....[sm=smiley1.gif]

Modessty -> RE: NovembaRRski bar (13.11.2015 14:44:26)

eto ja kasno dođoh! [sm=smiley13.gif]
Čekam kraj, oću kući. Sva sam smorena i umorna

emicaa -> RE: NovembaRRski bar (13.11.2015 16:38:07)

Evo i nas,išli kupit sestriću od mm poklon za rodjendan i Dodi novi toplomjer,neda više u guzi mjerit temperaturu [sm=smiley36.gif]
Ja opet malo prilegla,sad me želydac muči ili šta li je već,uglavnom nešto jest.

mamin mish -> RE: NovembaRRski bar (13.11.2015 18:08:06)

Evo i mene.
Stigla napokon kuci sad da malo odmorim i da se hvatam posla. Teodora je danas imala priredbu u vrticu za bake i deke pa je posle otisla kod njih za vikend.
Jel neko za kafu ili caj?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>