RE: NovembaRRski bar (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

emicaa -> RE: NovembaRRski bar (20.11.2015 23:00:00)

Daj Maksu meni tamo do jula a ti do tad kao medo u duboki san [sm=smiley31.gif]

wivern -> RE: NovembaRRski bar (20.11.2015 23:06:16)

Emice odlicna ideja [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

Odoh spavati, drma me temperatura a sutra treba rano ustati. Laka vam noc zenice drage

Modessty -> RE: NovembaRRski bar (21.11.2015 7:04:29)

Dobro jutro! [sm=smiley1.gif]
Srecna slava svima koji slave! Da je proslavite u sreci i veselju.
Wiv grlim te jako

Trcosava -> RE: NovembaRRski bar (21.11.2015 7:21:50)

Jutro!!!

Emice, ja bi rado - samo ne znam koga da odrobijam za pare. Ma verovatno meni ne bi to toliko smetalo da imam nekog ovde, da se sa nekim družimo. Družimo se sa tom komšinicom, ali žena radi. A i mm je čudan po pitanju druženja.
Neko reče ne bi mogao tako da živi. Jbg ideš tamo di ti ljubav. Ko zna, možda za par godina čekamo deda mraza u Bg sa vama. Mm se sviđa Beograd, voli njegovu živost.
Wiki, joj da imam di da smestim - pa da ti kažem dođi, odmori mozak. Ovako...

I kilaži neću ćujem ni K! Ja imam 15 kg viška!! I bre kažem mm kako da skinem - evo sad Ani rođendan, pa onda tebi, pa posle Luki!!! I šta kao na dijeti sam i onda ga prekršim za 20 dana sa tortom. Cvrc. No, sve čekam da krene da radi pa ću da krenem da vežbam kući kad je on na poslu ([sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] jaooj kad se ne bi tako lagala)

I taaaako.

Malo da vi izigravam Ljišu kad već dođe, pa napiše tri reči i zbriše [sm=smiley36.gif]

Mariya -> RE: NovembaRRski bar (21.11.2015 7:22:12)

Dobro jutro žene [sm=kava.gif]

Misha i Ljisha -> RE: NovembaRRski bar (21.11.2015 7:47:18)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Malo da vi izigravam Ljišu kad već dođe, pa napiše tri reči i zbriše [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif] Cuti nisam smela sinoc nista da napisem da ne pokrenem neku hajku hihihih...al citala sam ja sve pomno.
Danas cu se na poslu smarati verovatno fest pa cu i vas da smaram. Idem da obavim sve sto imam pa da posle uzivam.

milicicak -> RE: NovembaRRski bar (21.11.2015 7:52:49)

Jutar u kafanu :)
Oce li neko skuvati kafu?
Ja sam sinoc uspela da polomim kantu za prasak u kupatilu 5 min nakon sto sam zavrsila sa ribanjem i sve morala ispocetka da radim. I na kraju popi...m i kazem mm da ima da sredimo kupatilo ko ljudi i da ce biti lavanda boje. Kad me slog nije strefio sto pristaje na sredjivanje ali ne i na lavandu [sm=smiley36.gif] idem da sredim ves pa da doruckujemo pa idemo kod svekijevaca na slavu

Ivanka 75 -> RE: NovembaRRski bar (21.11.2015 8:15:42)

Jutro!
Pojuckam kaficu dok svi spavaju.
Imam cas u pola 10, odradjujem slavu.
Neki vetric duva ovde, dolazi zimaaaaaaaaa [sm=smiley1.gif]
Mm upravo ustade namrgodjen ko trol!

Leptiric123 -> RE: NovembaRRski bar (21.11.2015 8:31:41)

Dobro jutro ženice

Wiv kako si jutros?

Branki, Jess od mm što zavija sarme mogla bih samo batine da dobije, kukam tražim a zaspah sinoć cim sam prišla krevetu [sm=smiley36.gif]

Emice svuda ima takvih stvorenja, i moja drugarica je doživela slično, ali baš da te pošalje u hladnjaču to je baš bezobrazno.

Joj danas dolaze svekijevci, na kratko al dolaze...

Leptiric123 -> RE: NovembaRRski bar (21.11.2015 8:36:22)

Srećna slava svima koji slave, glupo možda zvuči ali moja omiljena slava, najsrećnija i danas i ona letnja.
Na današnji dan pre 3 god sam zatrudnela, a na letnji Aranđelovdan se porodila :)

vocicana -> RE: NovembaRRski bar (21.11.2015 8:36:51)

E pusto kupatilo, tacno znam kako si se razlepila od ciscenja, a zamisli prasak koji peni I peni I nikada ne prestane! Pih!
Dobro jutro zenskice I od nas. Danas srecna slava svim vernicima koji je slave, neka im uvek bude u zdravlju I blagostanju.
Wiv, samo da znas da mislim na tebe I saljem ti more pozitivne enrgije I vitamina, da se zastitis od te trleme koja te slama, ali imunitet posle svega ti je pao, drzi se I javljaj se.

Trcosava -> RE: NovembaRRski bar (21.11.2015 8:44:17)

E htedoh da napišem i Emici, pa zaboravih. Idi bre ženo, što se oko toga tangiraš. PA znaš kliko žena takav odgovor dobije od rođene majke, ti se nerviraš oko jedne koze.

A da je stoka, jeste.

Leptiric123 -> RE: NovembaRRski bar (21.11.2015 8:49:41)

Tako je Trćo...ja sam sveže porodjena od šalteruše na faksu dobila komentar "Trebala si da odlučiš dal ćeš da studiraš ili rađaš"

emicaa -> RE: NovembaRRski bar (21.11.2015 9:40:28)

Da se i Emica konačno javi [sm=smiley36.gif]
Ma nisam ja očekivala sad da me kuje u zlato ali sam očekivala neku normalniju reakciju.Kad sam prvi put bila trudna baš se obradovala,ma ko je svejedno ću u decembru dati otkaz pa neka se iživljavaju na nekome drugome [sm=smiley36.gif]
Trćo nemam ni ja ovde puno društva,i ono što imam isto rade pa dok se uganjamo treba vječnost ali opet se nekako vidjamo mada nije kao prije,uvjek sam imala nekoga da odemo na kafu.Kažem uvjek sreća pa su mi sveki i zaova normalne.

Kata90 -> RE: NovembaRRski bar (21.11.2015 15:53:00)

Mogu komotno reci,dobro vece.......vec pada mracak.
Kod nas kisa po celi dan,malo sam bila sa malisom napolju i tako.
imam skuvanog,i za sutra....barem o tome ne razmisljam.
Neko za kafu? mm zaspo.

veselicaa -> RE: NovembaRRski bar (21.11.2015 16:25:38)

Vece zene, i kod nas pao mrak mada je ceo dan tmurno i duva neki uzasan vetar.Kato daj tu kafu mada sam malopre popila sa jetrvom.
I ja ovde imam slabo drustva,eto sa jetrvom cesto pijem kafu,imam jos nekoliko zena sa kojima pijem kafu ali nemam bas ono prave drugarice sa kojima mogu o svemu da pricam.Seoska idila[sm=jezicek.gif]

emicaa -> RE: NovembaRRski bar (21.11.2015 17:42:14)

Evo i mene,bili kod sveki u posjeti sad došli kući.Danas je snijeg padao ko blesav,sreća pa se odma i topio.

Leptiric123 -> RE: NovembaRRski bar (21.11.2015 18:23:19)

Vece zene [sm=smiley1.gif]

Mene je danas moja drugarica obradovala, videla ju;e da mi se osusilo cvece u vazi i danas mi kupi novo i donese [sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: NovembaRRski bar (21.11.2015 19:45:56)

Srecna slava svim koji slave.
Danas davali 7 dana, vreme leti.
Ja bila kod lekara zbog kaslja, sve standardno - alergija.
Ne podnosim ovo vreme, nekako mi depresivno.

milicicak -> RE: NovembaRRski bar (21.11.2015 19:58:01)

Wiv [sm=smiley31.gif]
Mi bili kod svekijevaca na slavi, umorila sam se kao da sam kopala a nista radila nisam. Sutra je kod nas druzenje, cela ekipa iz mladosti nam dolazi jedva cekam. Samo smo sada dolaze sa pojacanjem u vidu dece, bice ludooo :)

Leptiric123 -> RE: NovembaRRski bar (21.11.2015 20:11:07)

Wiv [sm=smiley31.gif]

emicaa -> RE: NovembaRRski bar (21.11.2015 21:26:08)

Ja malo radila,sad večerala i legla malo.Cijeli dan mi je loše.Eto moje nemam simptoma [sm=smiley36.gif]
Bijelo [sm=zz_poop.gif] opet pada al ajd i vrijeme mu je.
Wiv jel opet ona alergija kao na proljeće-ljeto što te mučila?

Modessty -> RE: NovembaRRski bar (21.11.2015 21:41:04)

Dobro veče... evo i mene dok mi daju dva minuta predaha.
ovde toplo danas ali duva neki jak vetar. mi bili u jednu brzinsku šoping šetnju. večeras bili u igraonici na rođendanu. Sutra druženje sa rr curama, pa popodne imam goste. veselo nam celog vikenda [sm=smiley1.gif]

Trcosava -> RE: NovembaRRski bar (22.11.2015 8:25:01)

Di ste žene??

Jeste turile zimske gume? [sm=jezicek.gif]

milicicak -> RE: NovembaRRski bar (22.11.2015 9:02:50)

Mi ih nismo ni skinuli :)
Jutar :)
Mi smo srecom spavali kako tako nocas iako je mini buba prekukala pola noci zbog slinaca i kaslja. Sad se preganjamo oko dorucka pa cu da ih izbacim iz kuce na sneg :)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>