RE: NovembaRRski bar (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Ivanka 75 -> RE: NovembaRRski bar (2.11.2015 23:25:30)

Wiv, samo ti u ovim danim lozenja mozes da kazes "da prodjarate" [sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: NovembaRRski bar (2.11.2015 23:26:23)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

I ja sam gladna. Pojescu barem dva keksica. Ne mogu praznog zeluca u krevet.

Ijuuuu, samo dva keksica..
Pa sad cu da trknem do meka i da se nazderem kao [img]http://yoursmiles.org/ksmile/whitepiggy/k1710.gif[/img]
Obozavam da se prezderem u ponoc [sm=smiley36.gif]

Ivanka usve u skladu sa vremenskim uslovima [sm=bravo.gif]

Sanjica26 RR -> RE: NovembaRRski bar (2.11.2015 23:31:02)

Wiv jos sam na oprezu od onog dana.Inace i ja volim u ponoc da jedem. Tako su mi ostali lepi dani iz detinjstva. Mama u kasne sate ispece pogacy, pa tu bude domaceg ajvara, sira i slaninice. To je bio zivot i nije bilo stomaka.[sm=smiley36.gif] A ne sad pojedem i odmah se primecuje.

Ivanka 75 -> RE: NovembaRRski bar (2.11.2015 23:33:42)

Pre 15ak godina trebalo da bude neko finale u nekom sportu posle ponoci, moja mama navije sat da gledamo, kad nas je probudila oko 2 na krevetu nas cekao posluzavnik i meze - cvarci, prsuta, kajmak, mleko.... Pobedili smo!

wivern -> RE: NovembaRRski bar (2.11.2015 23:34:17)

Sanjice od tvog posta mi posla voda na usta [sm=smiley36.gif]
E a kad jos naseckam i crni luk... i zalijem sa jogurtom. To je prava stvar

E a ti si me Ivanka zapecatila, jaoooooo kako sam gladnaaaa. Odoh kupiti na brzinu

veselicaa -> RE: NovembaRRski bar (2.11.2015 23:35:35)

I ja volim uvece da jedem,a to se uvek zalepi tamo gde ne treba.Ali ziveli dzemperi [sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: NovembaRRski bar (2.11.2015 23:35:58)

Crni luk i slaninica... onako na dasci, pa vruca pogaca... Kuku mene meraka!

Behu to dobra vremena,ratova i bombardovanja kad smo cuvali svinje i prasad.

Sanjica26 RR -> RE: NovembaRRski bar (2.11.2015 23:36:41)

Cuti i meni. Morala sam malo da se prisetim. Ali vala za koji dan kad ozdravi mm spremam pogacu i stavicu sve po redu.[sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: NovembaRRski bar (2.11.2015 23:37:22)

uuuh, e a kad stigne mladi luk tek.
A domaci kulen, kako to da zaboravim, crna ja

ccc sve kancerogene stvari spominjeo [sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: NovembaRRski bar (2.11.2015 23:39:49)

Pa dobro bre žene, ko vas tera da u ove kasne sate pričate o hrani?? [sm=zz_help.gif]

milicicak -> RE: NovembaRRski bar (2.11.2015 23:40:11)

Jao, wiv,pa gde bas nadje sad da kazes Mek... Aaa, nisam jela u Meku od kad se mini buba rodila a tako mi se prijede s vremena na vreme.
Mi smo pojeli picu, sad gledam u cokoladu pa ona gleda u mene i tako cemo da se gledamo jos neko vreme dok pametniji ne popusti [sm=smiley36.gif]
Mini buba kaslje, ceo stan se ori, srecom ne budi se... Jos jednu epizodu broda da odgledam pa cu u krevet.
Necu da mracim ovu divnu temu ali kad pogledate sta se sve stavlja u te industrijske slanine, kobasice i suvo meso nije ni cudo sto su proglaseni za kancerogene. Blazen onaj ko ima domace. I opet, kreten, nisam zvala da narucim svinjce

Ana RR -> RE: NovembaRRski bar (2.11.2015 23:42:06)

IZVORNA PORUKA: wivern RR

uuuh, e a kad stigne mladi luk tek.
A domaci kulen, kako to da zaboravim, crna ja

Jesi jela nekad kulenovu seku? To se u slavoniji pravi, od najboljeg mesa. Uffff, kako je to dobro!

veselicaa -> RE: NovembaRRski bar (2.11.2015 23:42:24)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Pa dobro bre žene, ko vas tera da u ove kasne sate pričate o hrani?? [sm=zz_help.gif]

Glad[sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: NovembaRRski bar (2.11.2015 23:45:33)

Pa sad i ja gladna [sm=smiley36.gif] a nisam jela ništa od 3 popodne [sm=smiley36.gif]

Gledam taboo, bračni par, 11 godina su u braku, ona ima 64 godine a on 32 [sm=smiley22.gif]

wivern -> RE: NovembaRRski bar (2.11.2015 23:46:50)

Cija seka [sm=smiley36.gif]??? Nisam jela niti cula, a vidim da sam svasta propustila.
Mili i ne treba da ga jedes, nije zdrav. Ja sve nezdrave navike imam [sm=smiley13.gif] ali sta cu. Ne pijem ,ne pusim ostaje mi samo gmo [sm=jezicek.gif]

veselicaa -> RE: NovembaRRski bar (2.11.2015 23:47:29)

Sve pricate o necemu slanom jedino ja jedem strudle.Sto se tice suhomesnatog ja cekam nase domace,mada tada najvise volim cvarke i suvo meso koje se pokupi iz pusnice,jos onako toplo,kasnije zamrznuto nema isti ukus.Juce zaova poslala suseno pile i meni se bas svidja,mm kaze da i nije nesto.Prosle godine smo imali curke i svekijevci ih susili,meso je bas ukusno tako.

Ana RR -> RE: NovembaRRski bar (2.11.2015 23:49:47)

Samo se ti smej [sm=smiley36.gif] ali to moraš da probaš [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: NovembaRRski bar (2.11.2015 23:50:37)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Pa sad i ja gladna [sm=smiley36.gif] a nisam jela ništa od 3 popodne [sm=smiley36.gif]

Gledam taboo, bračni par, 11 godina su u braku, ona ima 64 godine a on 32 [sm=smiley22.gif]

Na National geographic?Ja sad pustila,gledala sam tu emisiju nekoliko puta i uvek se zaprepastim.

milicicak -> RE: NovembaRRski bar (2.11.2015 23:52:53)

Nista nije nezdravo ako se konzumira umereno. Ja pusim, volim da popijem i nemam nista protiv GMO.
A sto se Meka tice, vise je emocionalno nego nutritivno [sm=jezicek.gif] cekam da prodje ova prokleta alergija pa da svi zajedno odemo na Happy meal [sm=smiley1.gif]

Ivanka 75 -> RE: NovembaRRski bar (3.11.2015 0:02:09)

Gledam i ja cokoladu, ali ne mogu nesto da je jedem...
teram mm da se kupa, opet ce biti ponocno kupanje, a ja ujutru treba da skalnjam carape po kući!
Grrrrrrrrrrrrr

wivern -> RE: NovembaRRski bar (3.11.2015 0:09:49)

Eh da , i vruci cvarci, i to volem.
Mili i ja sve konzumiram i bas me briga [sm=smiley36.gif]
Anci i sta kazu, ljubav a? Malo mi je to too much a i ja sam poznati pedofil [sm=jezicek.gif]

milicicak -> RE: NovembaRRski bar (3.11.2015 6:39:26)

Jutar u kafanu :)
Ajmo razbudjivanje pa u nove pobede [img]http://www.dodaj.rs/f/37/7k/2qhuLxK1/6991964-coffee-cake.jpg[/img]
Nadam se da ce biti lep dan i da necu da dobijem isplanirala sam belu suknju za danas [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: NovembaRRski bar (3.11.2015 6:52:05)

Milicicak,diiivna je kafa!jos kad bih je popila u krevetu..
Sto se tice gmo,mm samoo drobi,nemoj ovo,nemoj ono.taj covek je opsednut teorijama zavere sa svih strana.citah unazad i necu vise da citam,gladna sam.

milicicak -> RE: NovembaRRski bar (3.11.2015 7:00:58)

Mm pere spanac u kuhinji vec 45 min. Lepo sam mu rekla da ne kupuje neocisceni al on mnogo voli tu tetu sa pijace pa je kupio i sad cisti i pere jer ja stvarno nemam zivaca za to [sm=smiley36.gif] ako nastavi ovim tempom icicemo zajedno na posao [sm=smiley36.gif]
Branki, super sto ste nasli stan blizu dr, bas ce ti biti lakse...
GMO i teorije zavere necu da komentarisem ispascu domaci izdajnik i strani placenik [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: NovembaRRski bar (3.11.2015 7:04:56)

Sad se setih danila bate stojkovica i balkanskog spijuna[sm=smiley36.gif]
Jeste,evo vidim sa prozora sve!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>