Paket za trudnice: Novembar 2015. (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...



Poruka


marketing RR -> Paket za trudnice: Novembar 2015. (31.10.2015 23:22:47)

[img]http://www.dodaj.rs/f/2N/My/28kUBf7O/551d804a92ebf32601117fdb.jpg[/img]

Svakog meseca ćemo da obradujemo pet trudnica. Pogledajte sadržaj paketića za trudnice i pročitajte kako postati srećni dobitnik jednog od njih! Dobitnike objavljujemo u decembru 2015. godine.
PROČITAJTE VIŠE O PAKETU I PRIJAVITE SE
Ovog meseca imamo sledeće sponzore paketa za Trudnice:

_____________________________________________________



- VELIKI SPONZOR -

Veliki sponzor Pharmanova poklanja po kutiju Magnezijum 300 Direkt - mineral od velike važnosti za trudnice i dojilje..

Magnezijum je mineral veoma važan za održavanje dobrog zdravlja ljudskog organizma - potreban je srcu, nervima i mišićima. Magnezijum učestvuje u aktiviranju preko 300 enzima, koji omogućavaju normalno odvijanje metaboličkih procesa u organizmu. Kako naš organizam nije u mogućnosti da sam proizvodi magnezijum, neophodno je njegovo redovno unošenje kroz ishranu ili suplementaciju.

Pharmanova je domaća farmaceutska kompanija sa statusom jednog od najvećih proizvođača herbalnih i tradicionalnih lekova i dijetetskih proizvoda. Proizvodi Pharmanove su postali sinonim za određene oblasti primene – dečiji sirupi iz linije Lekovito carstvo Beba, Žak, Risko i Bocko su poznati već mnogim generacijama i dece i rodetelja, kao i sirupi Bronhoklir za odrasle. Tu se još nalaze i preparati "Gynkgobil" za stimulaciju cirkulacije i pomoć kod zaboravnosti, Avaricom za hemoroide i proširene vene, Omega 3 Max koji štiti organizam od masnoća u krvi, Babytime i Babyrapid testovi za određivanje plodnih dana i utvrđivanje trudnoće, OsteoK2 za prevenciju osteoporoze i za pomoć pri njenom lečenju, Oestrofact E koji pomaže kod neprijatnih senzacija menopauze, Memoaktiv koji doprinosi efikasnijem učenju i boljoj koncentraciji, novina na tržištu – Magnezijum 300 Direkt i još mnogi drugi...
www.pharmanova.rs
www.pharmanova.rs/proizvodi/dijetetski-suplementi

[img]http://www.dodaj.rs/f/15/Gy/48A2Jk6h/magnezijum-3d-novo-copy.jpg[/img]



Veliki sponzor Cryo-Save Srbija poklanja dve Šolje.

Cryo-Save, vodeća internacionalna porodična banka matičnih ćelija, uveliko čuva više od 200.000 uzoraka krvi pupčanika i tkiva pupčanika novorođenčadi kao i uzoraka masnog tkiva odraslih. Ove matične ćelije mogu predstavljati razliku između života i smrti u slučaju budućih opasnosti po zdravlje porodice. Već postoji nekoliko oboljenja u čijem se lečenju mogu koristiti matične ćelije, a njihov će se broj samo povećavati. Upotreba matičnih ćelija iz masnog tkiva postaje sve popularnija u plastičnoj hirurgiji. Vođen svojom međunarodnom poslovnom strategijom, Cryo-Save sada posluje u preko 40 zemalja na četiri kontinenta, sa najmodernijim postrojenjima za obradu i čuvanje u SAD, Belgiji, Nemačkoj, Dubaiu, Indiji, Južnoj Africi i Francuskoj (validacija u toku).

www.cryo-save.com/rs
www.maticne-celije.rs
www.facebook.com/maticnecelije

[img]http://www.dodaj.rs/f/12/LL/4WnUWudL/b90333cdf1c0e79b57bb8d88.jpg[/img]

Veliki sponzor Abela Pharm d.o.o. poklanja po jednu kutiju Bulardi® probiotika za decu.

Bulardi probiotik za decu je potpuno prirodan probiotik koji povoljno deluje na ravnotežu crevne mikroflore, prevenciju i zaustavljanje dijareje kod dece.

Dokazano efikasna doza: 5 milijardi Saccharomyces boulardii
Cink smanjuje težinu i trajanje dijareje i dodatno jača imunitet
Bez magnezijum sterata
povećana bezbednost za decu


Abela Pharm d.o.o.
je osnovana 2006. godine kao preduzeće za proizvodnju i promet farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta.

Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.


[img]http://www4.slikomat.com/13/1130/j9m-unname.png[/img]
[img]http://www4.slikomat.com/13/1130/c5n-unname.png[/img]



Veliki sponzor Mama Natura poklanja CD sa uspavankama za decu.

Mama Natura je jedina linija homeopatskih proizvoda razvijena specijalno za bebe i decu. Mama Natura o vašoj deci brine kroz paletu od 6 proizvoda: Enterokind, Dentokind, Immunokind, Gastrokind, Dormikind i Kindinorm. Ako vas zanimaju prirodni načini lečenja vaše bebe i/ili deteta na pravom ste mestu!

Enterokind - protiv stomačnih grčeva i nadimanja kod beba i dece
Dentokind - za olakšavanje tegoba tokom nicanja zuba kod beba i dece
Immunokind - jača imuni sistem beba i dece
Gastrokind - kod stomačnih tegoba tokom promene režima ishrane beba
Dormikind - za tretman uznemirenosti i nesanice, namenjen bebama i maloj deci
Kindinorm - za olakšavanje tegoba poremećaja ponašanja
www.facebook.com/MamaNatura.rs

[img]http://www.dodaj.rs/f/19/Rw/1wKp9bAl/vodic-za-roditelje-k4-15.jpg[/img]

[img]http://www4.slikomat.com/13/1231/q4q-Outsid.jpg[/img]


_____________________________________________________


- MALI SPONZOR -




Kikebu poklanja Omot za bebu-Umotaj me! - Apsolutno neophodno u kolicima i u kolekciji Vaše bebe. U ovom omotu će Vašoj bebi biti lepo, toplo i udobno. Ćebe više neće kliziti i bebi neće biti hladna stopala. Koristite omot da nosite Vaše novorođenče kući iz bolnice ili u kolicima umesto ćebeta ili jakne..

KIKEBU je online prodavnica originalnih, praktičnih i visokokvalitetnih proizvoda namenjenih bebama. Nudimo Vam korisnu i modernu opremu napravljenu od prirodnih materijala, šarenih i jakih boja po pristupačnim cenama. Između ostalog Vam nudimo: maramu za nošenje bebe, uložak za kolica, omot za bebu, ćebe za spavanje, ćebe za pod ili ogradicu i šuškave krpice koje će Vašu bebu oduševiti. Svi proizvodi su bezbedni za novorođenčad, izrađeni ručno i s puno ljubavi.

[img]http://www.dodaj.rs/f/1K/uM/ksiAFtD/omot2.jpg[/img]


Yugomedic poklanja po 3 kesice Venera higijenskih uložaka u mrežici, od potpuno prirodnih materijala, veoma prijatne za nošenje i potpuno neškodljive po zdravlje svake žene.

YUGOMEDIC d.o.o je privatna firma koja se bavi proizvodnjom svih proizvoda od čistog beljenog pamuka 1.klase. Venera higijenski ulošci u mrežici zaslužuju posebno mesto u životu svake žene a posebno kad su u pitanju žene trudnice. To su jedini ulošci od potpuno prirodnih materijala bez ikakvih sintetičkih primesa, plastičnih površina, superabsorbera ili bilo kakvih drugih dodataka. Kao takvi veoma su prijatni za nošenje i potpuno neškodljivi po zdravlje svake žene. S obzirom na svoj prirodni sastav ne izazivaju nikakve upale ili infekcije intimnih delova tela žene. Preporučujemo svakodnevnu upotrebu Venera higijenskih uložaka svim ženama.


[img]http://www4.slikomat.com/13/0630/268-Venera.jpg[/img]




Mella cosmetics poklanja Happy Mama collection: Krem protiv strija, Ulje protiv strija, Uljani piling, Melem za negu ispucalih bradavica, Ulje za masažu grudi posle porođaja ili Melem za negu peta i laktova.

MELLA COSMETICS ponudu čine preparati koji su formulisani po zaštićenoj recepturi koja je nastala nakon dugogodišnjih istraživanja na polju aromaterapije. Preparati Mella Cosmetics sadrže biljna ulja koja kožu hrane, povećavaju joj vlažnost i umiruju ispucalu i oštećenu kožu. Potpuno prirodna ulja stimulišu ćelije kože da budu zdrave i funkcionalne, a optimalna preporučena koncentracija i prava kombinacija biljnih ulja su ključ efikasnosti Mella Cosmetics preparata.




[image]http://www4.slikomat.com/10/1201/ik9-mella-.jpg[/image]
[image]http://www4.slikomat.com/10/1102/xy6-RRx8u-.jpg[/image]
[image]http://www4.slikomat.com/10/1102/nfu-2RR.jpg[/image]
[image]http://static1.ringaraja.net/uploads/SRB/articles/1187/large/Mella_cosmetics4d4030a4c7764.jpg[/image]








Dobitnici su dužni da nakon proglašenja istih, dostave svoje podatke do 7. u narednom mesecu zajedno sa dokazom o trudnoći ( izveštaj lekara, poslednji uz... sa pečatom i potpisom) na info@ringeraja.rs Ukoliko te podatke ne pošalju do 7. u narednom mesecu, nagrada se prosleđuje narednom učesniku po broju Like-ova. Na ovakve korake smo primorani zbog velikog broja nedozvoljenih prijava.

Prijavite se i srećno!




Bibilib -> RE: Paket za trudnice: Novembar 2015. (2.11.2015 15:13:43)

Prijavila sam se za ovaj paket jer ce nam uskoro stici beba[sm=duda.gif]
Trenutno nemam nista od doktora osim testa sa dve crtice[sm=smiley36.gif] koji jos uvek cuvam[sm=smiley36.gif]




marketing RR -> RE: Paket za trudnice: Novembar 2015. (4.11.2015 15:27:22)

Prijavite se drage trudnice [sm=bravo.gif]




Mariya -> RE: Paket za trudnice: Novembar 2015. (8.11.2015 18:09:17)

Kakav sjajan paket!! Tačno ću morati da zatrudnim da ga dobijem[sm=smiley36.gif]




ika88 -> RE: Paket za trudnice: Novembar 2015. (1.12.2015 11:36:22)

Kada ce i gde biti objava dobitnika za novembar? :) [sm=smiley36.gif][sm=smiley1.gif]




marketing RR -> RE: Paket za trudnice: Novembar 2015. (1.12.2015 13:05:27)

Čestitamo dragim trudnicama:

sladjastefan sa 107 lajkova
hepimama sa 76 lajkova
ika88 sa 62 lajka
MAMAMAJ sa 26 lajkova
borica sa 22 lajka




Molimo vas da pošaljete na mail info@ringeraja.rs do 7.12.2015. dokument koji potvrđuje trudnoću (izveštaj lekara/ UZ), kao i željenu boju Kikebu omota, sve boje možete videti OVDE KLIK
Takođe, molim vas da ne kasnite sa slanjem podataka, jer ćemo u suprotnom 8.12.2015. proglasiti sledeću dobitnicu po broju glasova.

Čestitke još jednom [sm=bravo.gif]




Kata90 -> RE: Paket za trudnice: Novembar 2015. (1.12.2015 13:14:29)

Cestitam žeske,paket je odličan.....meni je puno pomogao melem za bradavice[sm=smiley1.gif]




Bibilib -> RE: Paket za trudnice: Novembar 2015. (1.12.2015 13:53:21)

Eto nema nas na spisku[sm=smiley13.gif] ali smo se ponovo prijavili za decembar....[sm=smiley1.gif]
Trebaju mami ulja i melem za bradavice....[sm=smiley36.gif]




MAMAMAJ -> RE: Paket za trudnice: Novembar 2015. (1.12.2015 14:04:28)

Oooo, divno iznenađenje, lep početak decembarskih dana i poklona. [sm=bravo.gif]
Bibilib, ja ću odmah sada da glasam za tebe, žao mi je što nisi uspela ovaj put, ali sl hoćeš. [sm=smiley31.gif]




ika88 -> RE: Paket za trudnice: Novembar 2015. (1.12.2015 15:45:13)

Lepa vest :) :) :)

Evo i ja cu glasati za tebe, uspeces :)
Bibilib




Bibilib -> RE: Paket za trudnice: Novembar 2015. (1.12.2015 16:23:28)

Hvala vam puno drage moje,jako sam srecna sto postoje osobe koje misle na druge ( u ovom slucaju na mene) [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Izvinjavam se punoooo,ne znam ni sama kako sam zaboravila da cestitam ostalim dobitnicama ove divne nagrade ....




ika88 -> RE: Paket za trudnice: Novembar 2015. (7.12.2015 21:13:55)

Kada da ocekujemo paketic, cisto da znamo da budemo kuci :) [sm=duda.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley1.gif]




marketing RR -> RE: Paket za trudnice: Novembar 2015. (7.12.2015 21:31:50)

U sredu nam stižu Kikebu omoti, prema bojama koje ste želeli, tako da šaljemo ili u sredu ili četvrtak, očekujte ih krajem nedelje :)




MAMAMAJ -> RE: Paket za trudnice: Novembar 2015. (8.12.2015 0:11:45)

Divno, hvala [sm=bravo.gif]
Pošto smo mi novi u kraju, molim Vas da na pošiljci ispišete moj br tel da bi me poštar lakše pronašao.
Hvalaaaa




m2m2 -> RE: Paket za trudnice: Novembar 2015. (8.12.2015 7:27:35)

Ne ucestvujem, nisam trudna [sm=smiley36.gif], ali obavezno cu glasati




dddaca -> RE: Paket za trudnice: Novembar 2015. (8.12.2015 19:30:38)

Paket je odlican, meni je zao sto sam samo jednom ucestvovala dok sam bila trudna i nisam nista osvojila.




ika88 -> RE: Paket za trudnice: Novembar 2015. (13.12.2015 11:27:42)


Lokacija:Forum > [Zajednica RR] > Kampanje, promocije ... > Paket za trudnice: Novembar 2015.


Da li su nam poslati paketi, zeljno ih ocekujemo? [sm=duda.gif][sm=smiley36.gif]




MAMAMAJ -> RE: Paket za trudnice: Novembar 2015. (16.12.2015 15:11:29)

Danas mi je stigao paket.
Najlepše hvala rr i sponzorima [sm=bravo.gif]




borica -> RE: Paket za trudnice: Novembar 2015. (17.12.2015 14:38:52)

Stigao mi paket danas, prelep je , hvala puno![sm=bravo.gif]




Stranica: [1]