lesica -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (9.12.2015 18:13:56)
|
IZVORNA PORUKA: bojana92 IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: mila83 Dobro jutro ! Hihihihi,ulazim jutros na RR,kad ono samo Trca 'vamo,pa Trca tamo....forum je samo tvoj ! [sm=smiley36.gif] Evo budim M za skolu,D je vec u vrticu,a beba spava..Kafa vec mirise.... Jel neka za kafu ? [sm=kava.gif] Kad sam ja jutros u peeeet ušla samo sam videla Bojana92!! I to bre skoro cela stranica kad odeš na aktivne debate ili ti poslednje poruke. Mojih je možda 5 bilo [sm=zz_mstickle.gif] Jel problem sto pisem kasno nocu? Ne razumem?Pisem tad jer tad imam najvise vremena.Imam dvoje male dece,od njih ne stizem bas puno biti aktivna preko dana. IZVORNA PORUKA: mila83 Hvala Trco za caj,ja upravo probala malo caja od hibiskusa sto sam M kuvala,pa mi vise prija nego kafa jutros. Ma bilo mi je smesno,kad sam jutros usla na RR,a ono mi samo tvoj avatar sa strane izasao da si poslednja pisala. A ne bih da spominjem doticnu,koja se ni ne druzi ovde sa nama, koja pise po recenicu u svakom postu,vidim da ste je vec i opominjali za opciju uredi. Za opciju uredi nisam znala.Pa sta ako pisem po jednu recenicu na svaki post?Jel i to problem? bojana92 Nadam se da si pročitala pravila korišćenja foruma prilikom učlanjivanja! Ukoliko nisi evo linka Opšti uslovi korišćenja foruma Veliki broj pritužbi je stigao na račun tvog pisanja, i to opravdano obzirom da sam prelistala postove i videla da je većina tek tako napisana bez ikakvog nadovezivanja na prethode postove, logite i smisla iako "deluje" da se prati tema. Ovo je poslednja opomena od strane administratora portala! Nakon ovoga ukoliko se nastavi isti princip postovanja, biću primorana da ti zabranim pristup na neko vreme. Pozdrav, administrator portala lesica RR
|
|
|
|