Dobar jutar. Veselice ja ću turam drvosece ali popodne sad sam u žurbi tolikoj da ne bih ni uživo primetila golog drvosecu ispred mene.. Branki i ja mrzim sneg ali je mbogo bolje vreme kad pada nego sad ova maglustina. Ja klasika, šetnja pa posao.
gud morning![sm=smiley1.gif] ja se naravno šminkam, nisam stigla kod kuće to da uradim. Još ne pijem kafu, osećam da će i danas biti naporan dan [sm=smiley29.gif] Aliii nema veze!!!! idem u kafanu u 14h!!![sm=bravo.gif]
Amelia, srećan rođendanko, sve najljepše [sm=darilo.gif], da ti se sve želje ostvare. Mlađa si od mene 2god. hi, hi, hi [sm=smiley36.gif]! A, torta je mmmm mljac, mljac[sm=jezicek.gif]!
Hvala eco[sm=smiley31.gif] prosle godine sam ugledala [sm=modricrtici.gif] bas na moj rodzendan to mije bio najbolji poklon sto sam ikad mogla dobiti... tu smo blizu dve god razlika [sm=smiley1.gif] ljubi mi curicu
Dobro jutro. Amelia srećan rodjendan,pa ti si mlada [sm=smiley1.gif] Ovde hladno,posle na posao pa se nadam da će otopliti ali naravno da neće [sm=smiley36.gif]
Mamin mishu, imate li sanse da se dodje do potvrde zbog decijeg dodatka? Treba mojoj sestri. Izvinjavam se sto ovako upadam[sm=smiley1.gif] Kuvam kafu, ako neko hoce[sm=smiley1.gif]
Jess moze meni kafa! I nesto za glavu. Opet me boli. Bi mmnije uspeo da mi izleci glavobolju. Tekilice kod nas hoce da otpuste jako mnogo ljudi sto ugovorce, sto na odredjeno sto za stalno. A iskreno i trenutno nas ima manjak
Ana RR -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (15.12.2015 10:53:44)
helloU drugarice! kako ste? Misu jesi i ti pod ugovorom? bitno da one sa fotelja ne smaknu... kreteni! strajkujte, i treba! gledam ove sto si sinoc stavila i sve se plasim da im ne ispadne neko zvonce [sm=jezicek.gif]. moje veliko dete je u vrticu, juce je imala prvi trening gimnastike i bila je odlicna. malo dete spava, muz spava, rucak se kuva.... ko sluzi kafu?