Rosita -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (19.12.2015 14:01:07)
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Dobar dan, evo mi opet bolesni. Marko od juče opet zapušen i slinav, mene drma temperatura od sinoć. Tj. veroatno sam je imala i tokom prošle noći pošto me probudila hladnoća, sva sam se tresla ali mi nije palo na pamet da imam temperaturu. Juče popodne odem kod dr jer više ne mogu da podnesem ovaj kašalj i dobijem antibiotik. Posle dva sata opet počne da me trese neka hladnoća, ruke i noge ledene, ne mogu da se ugrejem. Mm me pipne i kaže pa ti goriš, izmerim kad ono 38,6 temperatura. Lepo ću da poludim!! Marko od 25. novembra ne može da se oporavi, samo se vrti u krug, bude mu ok par dana i onda opet isto. Dođe mi da sama tražim da mu prepišu antibiotik. [sm=smiley13.gif], da sto pre ozdravite. Meni je D kasljao jedno 3, 4 nedelje pre zadnjeg virusa kad je toliko jako kasljao da je danima po vise puta povracao, pisala sam, plus 4 dana T... Dr mu dao sinacilin. Ja pricam sa mm, sto sinacilin, mada koliko dugo vuce, stvarno mi je postalo jasno da je dr hteo da ga pokrije, zna da ce cim ozdravi u vrtic, sve se proteglo, tako da je ispio 7 dana...
|
|
|
|