RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Anck Su Nmaun -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (21.12.2015 13:06:45)

Jao kad smo od paketica, ja cu izludeti dok ih ne dobijemo. Hocu da ih vodim kod mojih na par dana, a paketici jos ne stizu a kod mene u firmi uvek bude i predstava a niko nista ne govori [sm=smiley7.gif]

Sad sam skuvala supicu da se malo okrepimo ja i H , posto zajedno sad bolujemo kuci [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (21.12.2015 13:19:57)

Stigoh i ja.Radila,odvela dete u skolu,bila do uciteljice,kod prijateljice na kafu,stavila rucak,sredila kucu sada odmaram.
Moja S prekostutra ima predstavu u vrticu i tu dobija paketic,posle od muza na poslu,pa babex2,tetkex2,ja i mm im pravimo velike sa igrackama i slatkisima.

mila83 -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (21.12.2015 13:58:12)

Zdravo zene,javljam vasm se i dalje ukocena sa jedne strane[sm=smiley13.gif]
Moja M je u skoli,D uskoro stize iz vrtica,a T ne odustaje od penjanja na sto.
Ja ne mogu ni da izbrojim koliko paketica dobijamo,od sve uze rodbine puta tri,plus opstina,skola,mm firma itd..nesto pojedemo,uglavnom razvucemo do kraja marta sve slatkise i grickalice.

Kata90 -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (21.12.2015 14:49:53)

Hellllooo,neko za kafu[sm=kava.gif]
Konacno sam spremila celu kucu,i usisala..dosta mi je bilo dva dana od gostiju [sm=smiley36.gif]
Slatkisa smo se nadobijali,jos sutra idemo kod deda mraza od mm u firmi dele,pa i predstava ce biti.
I mi cemo biti mirni sa slatkisima,barem to necu morati kupovat[sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (21.12.2015 15:57:34)

Jel neko za kafu [sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif]
Bas sam nesto bezveze,,evo i ja sam sad usisala posle rucka,oprala sudje i stavljam kafu..predvece idem na jedan koncertic muzicke skole,valjda ce me razveseliti.Kad me boli vrat,nije mi ni do cega.Sad sam popila Diklofenak.Inace izbegavam lekove.

Anarunika -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (21.12.2015 16:08:45)

Mila šta ti bi,što se ukoči? Ja ovako s neba pa u rebra,dobar dan želim [sm=smiley1.gif]
Jedva čekam da čujem utiske sa koncerta !

milicicak -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (21.12.2015 16:14:15)

Dan u kafanu. Ova magla je strasna,nista se ne vidi...
Mila, meni midokalm najvise pomogne kad se ukocim. Da brzo prodje

mila83 -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (21.12.2015 16:16:29)

Hvala,nisam nikad taj lek probala.I ja jedva cekam koncert pa cu ti preneti utiske Anarunika.A moram vam postaviti video sa mog koncertica sa najmladjima sto je bio prosle nedelje,bas su bili slatki.

Ana RR -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (21.12.2015 16:26:37)

Helou ženske [sm=smiley1.gif]

Kod nas se magla malo podigla, jeeej. Ovde je uvek suprotno od onoga kako je u gradu.

Ja i dalje nikakva, svako jutro se budim sa glavoboljom (po sred čela me boli) a konstantno me boli desna strana vrata tj više ka potiljku pa na gore. Čak mi smeta i kada ležim na toj strani. Malaksala, oči jedva držim otvorene (da li je to možda nizak pritisak?), vučem se kao zombi po kući. Koji mi je više?

Mm vodio Marka kod dr, kaže da nije za ab, prepisala mu inhalacije pulmikortom 3 dana ujutru i uveče. Kašlje i nos mu je zapušen.. valjda će mu pomoći inhalacije.

mila83 -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (21.12.2015 16:37:29)

Ana,mene kad tako boli glava kod potiljka,jeste pritisak,ali je visi..ja inace uvek imam nizak pritisak. i znam taj neprijatan osecaj kad spavas na toj strani pa ti i to smeta( ne mislim sad na ovo kad sam ukocena).

Ana RR -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (21.12.2015 17:24:56)

Mila, izmerio mi mm sad pritisak, 104/69... ipak je malo niži. A taj bol mislim da je više od ukočenosti jer recimo kad podignem glavu i okrenem ja u desno, to me užasno boli. Skroz sam bre ukočena a na masaži sam bila pred dolazak u Srbiju, negde u aprilu, znači baš davno. A to me jedino spašava.

wivern -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (21.12.2015 19:43:32)

Ja sam za kafu, jelo, alkohol...sve
Jutros mi pukne guma kod pancevca, namucih se kao isus da je zamenim, zapekla nenormalno, cak sam imala i pomoc nekog divnog coveka ali na kraju je morao ipak vulkanizer da je skine. Sad kupila gume i morala na reglazu jer mi zadnje gume potpuno najedene kao da auto nikad nije bio na reglazi. Zlo.
Anci nadam se da ce inhalacije pomoci, trebalo bi da bude super sa njima.
Jedva cekam paketice u nedelju [sm=bravo.gif]

Maraj -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (21.12.2015 19:54:21)

Mame pisala sam u temi razgovori mama. Proverite br serije Eferalgan leka
http://www.alims.gov.rs/ciril/

Ana RR -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (21.12.2015 20:10:13)

Au bre Wiv, što te poteralo... osećam da si popiz**la [sm=smiley13.gif]

Nadam se da će biti bolje, još ga nešto ujelo za obraz (verovatno je komarac jer sam ga pre neku noć čula kako mi zuji oko uha ali ga nisam ulovila), pa se ogrebao na dva mesta... sav je kao ranjenik [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (21.12.2015 20:21:25)

Ja sam opet fuj,aaaa hoće li mi jedan dan proći a da se ne osjećam ovako.gladna sam,jede mi se i slatko a ne mogu ništa.

veselicaa -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (21.12.2015 22:11:42)

Emice procice,znam kako se osecas [sm=smiley31.gif]
Mi okitili jelku,muz radi,ja sa decom do malopre sredjivala lom koji smo napravile dok smo kacile ukrase po kuci,sada one na spavanje a ja da gledam tv i kuckam neke mejlove.

Kata90 -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (21.12.2015 23:17:05)

Kuc,kuc ima li koga[sm=smiley36.gif]
Meni se jos nespava[sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (22.12.2015 6:25:43)

Anci i ja cujem komarca kod nas, a videh i jednog pre neki dan na zrenjanincu. Stojimonispred radnje na pus pauzi a on zuji oko nasih glava [sm=zmeden.gif]
Ma i nisam pop[sm=smiley35.gif] kako sam očekivala, nisam imala vremena za tim. Počela sam da sizim i ukapirala da moram da delam a ne da se pušim od besa [sm=smiley36.gif]
Emice debelo si trudna i to je sve normalno, divljaju ti hormoni draga. Još malo i biće bolje. Istresi se ovde sa nama, zato smo tu, kaži sve što te muči i kad te muči.

mali_mis -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (22.12.2015 7:54:03)

Jutro [sm=kava.gif]
Pijem kafu sa dodatkom neskvika [sm=smiley29.gif] Ima dobar ukus, samo se kafa manje oseca.
Krenem da pravim kafu, i zeznem se i turim neskvik, a onda turim i kafu, i tek kad se to grejalo u mikrotalasnoj skontam [sm=jezicek.gif] Al sta sad, ne valja bacati.

mila83 -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (22.12.2015 9:05:05)

Dobar jutar! M mishu mozda si upravo otkrila svoju novu omiljenu kafu [sm=smiley36.gif] meni je od jutros bolje, popustilo me u vratu, jos malo osecam da nije kako treba ali je mnooogo bolje.

milicicak -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (22.12.2015 9:31:05)

Jutar u kafanu :)
Ja sa tatom u KCS, vodamo se po lekarima... Smoricu se kao drvo...
Mila, super sto ti je bolje

Anck Su Nmaun -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (22.12.2015 9:54:31)

Joj kod nas diiivnom suncano jutro , tacno mi da volje za sve!
Skuvala rucak, obrisala prasinu u dnevnoj i prozore u decijij sobi...al mi se ne da da usisavam...tu se jako umorim [sm=smiley5.gif]

Odoh sad pod tus [sm=zz_tongue.png]

emicaa -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (22.12.2015 10:07:20)

Sad tek vidim da mi jutrošnji post nije otišao.Uglavnom sve isto kao i sinoć,jedem muka mi,ne jedem muka mi .od danas sam 11sedmica,baš da vidim hoće li biti imalo bolje.Mužić mi je od danas na godišnjem,posle nove počinje radit na istom mjestu ali drugi je gazda.

Trcosava -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (22.12.2015 10:10:33)

Kod nas je prelepo vreme. Ujutru je magla i žnj, a kako dan odmiče, tako je lepše. Evo sad ni oblacka.
Zadnjih dana ja idem po dete autom, jao ljudi koliko meni fali da vrtim đevrek! Mislim da čim negde počnem da radim, prva plata ide na časove i polaganje. Ako do tad ne usvoje nešto pa da mogu samo da prebacim dozvolu.

mamin mish -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (22.12.2015 11:00:20)

Jutro i od mene.
Ja na poslu i napokon stigoh da se javim. T je na bolovanju kod babe i dede.
Trco a zar ne mozes da uzmes onu medjunarodnu vozacku. Znam da je moja sestra uzimala kada je bila u Sloveniji dve godine.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>