veselicaa -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (24.12.2015 19:21:54)
|
Gde ste zene,pije li se kafica? Joko volis pivo?Ja mislim a ne bih mogla da popijem ni casu,gorko mi je.Volim jedino vino da pijem kuci sa muzem,a na slavljima i kada izlazim volim skoro sve. Deca crtaju nesto,muz ode u setnju,jetrva mi u goste pa nemam s kim da pijem kafu ovako kasno,Deci stigli paketici od babe,sta im je sve zena stavila,puna dva paketa slatkisa.Spakovala je sve u pakete,stavila cestitke,kese i masnice pa sam im ja pakovala jer se plasila da ne prave problem na carini ako ih posalje upakovane u kese.Dok sam sve sredila u kese trebalo mi 20 minuta,S jedva cekala da izadjem iz sobe da vidi sta je dobila.I A dobila paketic slatkisa u skoli.Ukupno su dobile sest paketica,S ne zna sta da radi,otvorila je skoro svaku kesu bombona.Jos ima baba kupila i pez i tik-tak i punu kesu bombona na merenje.A lepo znaju da joj branim bombone zbog zubica a i mnogo ih jede kada ih ima.Moracu veceras da im sakrijem nesto,mada one su velike i ne mozes da ih prevaris tako lako,odmah primete kada nesto fali.A da,sutra im stize i paketic iz firme mm.Osecam da cu danima da vicem "ne moze,pojela si vec 2 cokoladice,ne mozes bombone pe rucka"[sm=smiley29.gif]
|
|
|
|