Anketa za o sredstvima za mršavljenje! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje



Poruka


Student -> Anketa za o sredstvima za mršavljenje! (16.12.2015 18:04:36)

Drage dame,
Student sam Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu i u okviru seminarskog rada se zahteva istraživanje tržišta. Veoma bi mi pomoglo ako biste mogle da popunite ovu kratku anketu i tako mi pomognete. https://docs.google.com/forms/d/1a7xJsl8iIqtwU7b0rdwwon9FNcKD5qPPgDPy7Me-gqI/viewform

Unapred zahvalna, Student




findere -> RE: Anketa za o sredstvima za mršavljenje! (17.4.2018 14:32:51)

Tablete za mršavljenje
Zabranjeno reklamiranje bez dogovora sa Marketingom RR!




Student -> RE: Anketa za o sredstvima za mršavljenje! (11.5.2018 0:01:07)

Poštovana ko god da ste,

Imam par saveta za Vas:
1. Kada odgovarate na poruke svojih korisnika,poželjno bi bilo da to ne bude 2 i po godine kasnije.
2. Pažljivo čitajte poruke svojih korisnika-da ste se malo dublje udubili u moju poruku, shvatili biste da nigde nije spomenut nijedan konkretan proizvod jer je ovo bila anketa za seminarski rad koji je potpuno fiktivan.
3. Ako želite da ikada vidite korisnika ponovo na vašem sajtu, koristićete formalni poslovni jezik a ne uobičajeni govor koji se Vi ovde divno demonstrirali.

Hvala Vam ni na čemu i želim Vam puno sreće u budućem poslovanju,trebaće Vam.

Pozdrav,
Student




gagana83 -> RE: Anketa za o sredstvima za mršavljenje! (11.5.2018 23:47:14)

Postovani studente,

Imam par saveta za Vas:
1. Pazljivo citajte poruke ostalih korisnika - da ste se malo dublje udubili u poruke shvatili biste da je moderator (veselica rr) opomenuo clana pod nazivom findere, a ne Vas.
2.Ako Vam ponovo bude trebala pomoc oko ankete, ili bilo kakva druga pomoc, budite malo manje drski i bezobrazni.





Student -> RE: Anketa za o sredstvima za mršavljenje! (12.5.2018 0:22:04)

Poštovani administratori,

Imam par stvari da kažem:
1. Izvinjavam se na greški. Odgovor koji mi se prikazao izgledao mi je kao da je meni poslat i uistinu, ja sam na kraju bila osoba koja nije pratila šta napisano i zbog toga se izvinjavam. Pogrešila sam.
2. Više mi ne treba Vaša pomoć jer završavam fakultet. Pomoć mi jeste bila potrebna kada sam radila anketu i kontaktirala Vas ,administratore, radi pitanja oko cene reklamiranja na Vašoj stranici. Niko mi nije odgovorio. Ali jeste našli za shodno da mi odgovorite kada sam iskoristila drugačiji ton. Moja greška jeste što nisam shvatila za koga je bila namenjena poruka i ustvari sopstvene reči okrenula protiv sebe, i zbog toga se izvinjavam. Ali pomoć više neću tražiti od Vas,tako da mi nije u planu da prestanem da budem drska i bezobrazna. Praksa pokazuje da ljudi više reaguju na takav ton.

Hvala Vam na odgovoru,ali ipak mislim da je trebalo samo da obrišete sve pre nego da se prepirete sa mnom. Ja možda jesam ispala glupa,ali Vi ste ispali neprofesionalni,što je mnogo gore.

Srdačan pozdrav,
Student




Stranica: [1]