Di ste zene? Mi bili na rodjendanu, mini buba sva vazna i ponosna sto su je nasminkali u Elzu pa joj jos i crveni karmin stavili. Vec pregovara da ne skidamo sminku ceo dan, bice plakanja pred spavanje [sm=smiley36.gif]
Juhu,ima li koga [sm=smiley1.gif] Kako se brzo topi ovaj sneg,kao da ga nije ni bilo....samo voda stoji na stazama. Danas idem malo kod prijatelja,da mrdnem od kuće malo. Zato cu mm da uvalim danas da pravi večeru[sm=smiley36.gif]
Vece,zene! Ovde se otopio sneg i super je,ali zato moji kazu da je kod nas bljak,bljak,sve se topi,bare na sve strane,klizavo,ostaci snega svud,uzas,zima!
Dobro jutro. Ja svratila na brzinsku kaficu. Nešto sam na tri ćoška, nikako da se sastavim. Taman mislim da sve funkcioniše kad iskrsnu novi problemi. Lepo ja kažem, Australija i nije tako daleko.
Jutro [sm=kava.gif] Juce bili kod tate, bilo je fino. Videla sam polusestru posle 15 godina, preslatka je.A. se odusevio kucom, macke su se razbezale kad su ga videle, ali se on odusevio njihovim peskom gde kake, i stalno me je vodio da vidim [sm=smiley36.gif]
Evo i mene,radila pa sad čekam mm da dodje na pauu.Kiša lije a vjetar nosi sve pred sobom,kišobran kao da i nisam imala,došla sam kući mokra kao miš. Mišu super da ti je bilo fino. Mod nadam se da ste ozdravili [sm=smiley31.gif]
No ovde nije baš normalno vrijeme ali tu je još gore,pa prošle sedmice vas snijeg skoro zatrpao a sad temperature kao na početku proljeća.Ovde kažu da će u četvrtak padati snijeg pa vidjećemo.
Kod nas juče 10 stepeni!!!! Kiša je pljuštala noć, dan, noć. Jutros nešto se beli po zemlji. Biće da je u neko doba i susnežica padala. O+Moj meteorolog na telefonu najavljuje iduće nedelje -15 stepeni [sm=jezicek.gif]
Dobro jutro! Ovo vreme nije normalno. Mi sinoc isli na rodjendan kod prijatelja. Prokuvala sam u mantilu do tamo koliko je bilo toplo. A T se jos uvek pati sa doktorima. Svaki drugi dan kontrola kod ORL. Izem ti i usi.